We gaan op reis en nemen mee...

Voorbereid op een mooie zomer met onze zonnige tips

 

Dakbox en lastdragers

TIP: Pak in met 25% combinatiekorting

Gaat u deze zomer ook met uw Volvo op vakantie? Alle vrijheid en natuurlijk volop ruimte voor uw bagage. Zeker als u nu profiteert van onze zomerse aanbieding: 15% korting op een dakbox of een set lastdragers. Kiest u voor de combinatie van een dakbox met lastdragers? Dan ontvangt u maar liefst 25% korting. Dat scheelt in ruimte én in prijs.

Bij ons kiest u altijd de juiste lastdrager en/of dakbox voor úw Volvo. Wij hebben diverse dakkoffers in ons assortiment. Flexibel, gestroomlijnd en diverse afmetingen. Maar altijd origineel Volvo. Wij adviseren u graag.

Bestellen

Dakbox en lastdragers

Voorbereid op weg

TIP: Regel tol en milieustickers vooraf

Velen zijn er mee bekend: Er gelden regels met betrekking tot uitstoot van uw auto in Duitse veel steden. Minder bekend is dat u voor sommige Franse steden ook een milieusticker nodig heeft.

Daarnaast heeft u in het buitenland vaak tolvignetten nodig, bijvoorbeeld in Zwitserland en Frankrijk. Voor de Franse tolwegen kunt u een handige tolbadge bestellen bij ANWB. Zo voorkomt u wachttijden en de bedragen worden automatisch afgeschreven.

Lees meer

Voorbereid op weg

Premium Assistance

TIP: Kies voor extra zekerheid

Wanneer uw Volvo in onderhoud is bij Buitenweg, wordt Volvo Assistance na elke servicebeurt met een jaar verlengd. Hiermee heeft u recht op 24/7 pechhulp in Nederland en Europa. Daar bovenop kunt u kiezen voor Premium Assistance, met tal van extra voordelen.

Met Volvo Premium Assistance kunt u onder meer maximaal 30 dagen aaneengesloten gebruik maken van een vervangende auto. U kunt ook uw reis per trein vervolgen, eerste klas. Wacht u in het buitenland liever tot uw Volvo gerepareerd is? Dan kunt u in plaats van een vervangende auto kiezen voor een verblijf van maximaal 5 nachten in een hotel, à € 125 per persoon per dag. Premium Assistance biedt nog veel meer voordelen en kost u slechts € 45 per jaar.

Lees meer

Premium Assistance
Premium Assistance

Zomercheck

TIP: Laat uw Volvo op 20 punten controleren

De zomer, een heerlijke periode waarin u vast een mooie reis gaat maken met uw Volvo. Wat uw planning voor de zomer ook is, uw Volvo moet in topconditie zijn. Boek een zomercheck, voor slechts €29. Is uw Volvo tussen december 2020 en juni 2021 voor onderhoud in onze werkplaats geweest? Dan is de Zomercheck zelfs geheel gratis!

Met onze zomercheck wordt uw Volvo op maar liefst 20 punten gecontroleerd, zoals remblokken, banden, airconditioning en vloeistoffen. Zeker wanneer u in de afgelopen tijd wellicht minder kilometers hebt gereden, is het des te belangrijker om vitale onderdelen te controleren. Zo kunt u straks zorgeloos op reis.

U kunt ook meteen een aircocheck en -reiniging boeken. Een vervuilde airco zorgt namelijk voor een bedompte lucht in uw auto: onfris en onveilig. Met onze aircocheck- en reiniging garanderen wij u het perfecte interieurklimaat, nu voor slechts €49. Zo rijdt u zomerfris uw bestemming tegemoet. En blijft u alert en scherp achter het stuur.

Boek een afspraak

Zomercheck

Fietsdrager en trekhaak

TIP: Profiteer van €250 combinatiekorting

Heeft u vakantieplannen waarbij u een goede fietstocht wil maken? Met de moderne en compacte fietsendrager van Volvo kunt u gemakkelijk en veilig de fietsen meenemen. U kunt de fietsen eenvoudig laden door de lage hoogte en door de dubbele vergrendelfunctie zitten de fietsen en de drager goed vast op de trekhaak. Zo gaat u goed voorbereid op reis. 

Met de Volvo fietsdrager kunt u veilig en praktisch uw fietsen meenemen. Eenvoudig te monteren op de trekhaak en door een kantelfunctie blijft de bagageruimte toegankelijk als er fietsen op staan. Door de voetbediening kunt u de fietsen tijdens het kantelen met beide handen begeleiden.

Profiteer nu van een échte zomeraanbieding. Rijdt u al met een originele Volvo trekhaak, dan krijgt u €100 korting op de fietsdrager. En kiest u voor de combinatie originele Volvo trekhaak + fietsdrager dan is uw korting liefst €250! 

Bestellen

Fietsdrager en trekhaak
Fietsdrager en trekhaak

Relaxed op reis

TIP: Neem de tijd

Tot slot, de reis is net zo belangrijk als de bestemming. Onderweg is vaak al heel veel moois te zien. Neem dus de tijd en plan bijvoorbeeld een toeristische route naar uw vakantieadres. Het navigatiesysteem in uw Volvo kan u daarbij helpen. Bij het nieuwste Sensus navigatiesysteem volgt u onderstaande stappen.

1. Voer uw eindbestemming in en start de route.
2. Vouw de werkbalk uit met de pijl-omlaag en de drie punten.
3. Tik op Reisweg en kies Pittoresk.
4. Druk op de kaart. De nieuwe route wordt getoond en de begeleiding wordt hervat.

Met de ergonomisch vormgegeven stoelen en systemen op gebied van veiligheid en comfort in uw Volvo, zult u het niet snel merken. Toch raden wij aan om minimaal elke 2 uur een pauze te nemen om vermoeidheid te voorkomen. Een korte wandeling of gewoon de benen strekken en wat drinken. Zo komt u nog uitgeruster aan op uw bestemming.

Team Buitenweg wenst u een plezierige vakantie toe!

Relaxed op reis
Vestigingen