Onze zekerheden

Veilig en vertrouwd bij Buitenweg

Onze afleverpakketten

Extra zekerheid, exact afgestemd op uw wensen

Heeft u een geschikte occasion gevonden, dan bieden wij u met onze afleverpakketten extra zekerheid. Elke gebruikte auto heeft standaard 12 maanden BOVAG Garantie. Geselecteerde Volvo Selekt occasions komen in aanmerking voor het optionele afleverpakket met 24 maanden garantie. Daarnaast is de auto altijd voorzien van een geldige en recente APK.

  Basis

Used

Selekt

Garantie 12 maanden 12 maanden 24 maanden
Brandstof -- Volle tank / accu Volle tank / accu
Onderhoud Vloeistoffencheck Onderhoudsbeurt Onderhoudsbeurt
APK Nieuwe APK Nieuwe APK Nieuwe APK
Volvo Assistance -- 12 maanden 12 maanden Premium
Omruilgarantie -- 14 dagen / 750 km 30 dagen / 1.500 km
Volvo on Call -- 1 jaar 2 jaar
Software update -- Ja Ja
Poetsbeurt Ja Ja Ja
Tenaamstelling Ja Ja Ja

Prijs

€ 0

€ 695

€ 995


          

grote foto
Onze afleverpakketten

Volvo Assistance

Volvo Assistance is onze Europese wegenhulp, die wordt uitgevoerd in samenwerking met de ANWB alarmcentrale. Bij pech onderweg kunt u, 7 dagen per week, 24 uur per dag, een beroep doen op Volvo Assistance. De zekerheid van de service van Volvo, ook onderweg. Een geruststellend gevoel.

Lees meer

Omruilgarantie

Bij het Used en Selekt pakket

Bij Buitenweg hanteren we een scherpe, eerlijke en netto prijs. Voor uw eventueel in te ruilen auto bieden wij een marktconforme prijs. Daar kunt u op rekenen. Bent u verkocht? Dan wensen wij u veel plezierige en veilige kilometers. Bevalt de auto toch niet helemaal? Wanneer u kiest voor ons afleverpakket Used of Selekt, kunt u de auto bij ons omruilen. 

De voorwaarden zijn helder en transparant:
- Used: Binnen 14 dagen en 750 km omruilen
- Selekt: Binnen 30 dagen en 1.500 km omruilen
- Onze omruilgarantie geldt voor alle occasions (Volvo Selekt en Used Cars)
- Vooraf betalen
- Gratis thuisbezorgd

U kunt de auto omruilen tegen een vergelijkbare auto (model, uitvoering, bouwjaar, kilometerstand) uit onze voorraad. Het eventuele verschil in prijs wordt verrekend. De omruilgarantie is niet i.c.m. andere acties. U kunt een auto maximaal 1 keer omruilen.

Omruilgarantie

Voorwaarden Volvo Selekt

Een Volvo met het label van Volvo Selekt is nooit ouder dan 5 jaar en heeft niet meer dan 150.000 kilometer gereden. Zo bent u met dit label verzekerd van een frisse auto. Als u een Volvo Selekt auto aanschaft is het mogelijk om te kiezen voor het Selekt afleverpakket met 24 maanden garantie. Zo kiest u voor extra zekerheid.

Garantievoorwaarden

Vestigingen
 
Naarden
Hilversum