Zakelijk leasen

Kies voor Full Operational Lease via onze eigen leasemaatschappij SummumMobility.

Full Operational Lease

Voor werkgevers of ondernemers

Bent u op zoek naar zakelijke lease? Via Volvo Buitenweg kunt u leasen via onze eigen leasemaatschappij SummumMobility of Volvo Car Lease. Kiest u voor Full Operational Lease, dan wordt u volledig ontzorgd. Alle kosten zijn gedekt en verwerkt in één maandbedrag. Dit bedrag wordt bepaald aan de hand van de auto, de looptijd en het aantal kilometers. Full Operationeel Lease is bovendien mogelijk voor gebruikte en nieuwe Volvo’s.

Volvo XC60 Essential Edition

Welke oplossing past bij u?

Full Operational Lease

Kies uw favoriete Volvo-model en personaliseer deze geheel naar eigen smaak. U bent van harte welkom voor een kop koffie, dan stellen we de auto samen en bespreken we de looptijd.

 
Financial Lease

Wilt u liever eigenaar worden van de auto en het bedrag op uw bedrijfsbalans hebben staan? Dan is Financial Lease een passendere oplossing voor u.

 
SummumMobility

Alle zorg van uw auto of wagenpark wordt verzorgd door SummumMobility. Eén contactpersoon die graag meedenkt. Overzichtelijk en persoonlijk.

 

Meer over Financial lease

Met Financial lease lost u maandelijks het openstaande bedrag en de rente af. De auto staat op de balans van uw bedrijf en u bent economisch eigenaar. Hierdoor is het mogelijk om af te schrijven op de auto. Wel zijn kosten voor onderhoud, reparaties, verzekering en wegenbelasting voor eigen rekening, in tegenstelling tot Operational Lease.

 
XC60 Essential Edition

Meer informatie over zakelijk leasen

 

Voorstel op maat