Volvo XC40 Recharge Pure electric

Puur elektrisch, puur Volvo

 
Slimme ruimte en street smart
Slimme ruimte en street smart

Slimme ruimte en street smart

De Volvo XC40 Recharge Pure electric is gebaseerd op de reguliere XC40, met hedendaagse street fashion, topklasse design artikelen en de popcultuur als inspiratie.

Het interieur biedt geniale oplossingen die uw auto strak opgeruimd houden, voor een handtas, een doos tissues of een opberg- en laadmogelijkheid voor de mobiele telefoon. Daarnaast biedt de 'frunk' aan de voorzijde plek voor bijvoorbeeld een weekendtas of de laadkabel.

Slimme ruimte en street smart

Nieuw ontworpen structuur

Veiligheidskooi, kreukelzones en zwaartepunt

Veiligheidsingenieurs van Volvo hebben de voorzijde van de auto compleet opnieuw ontworpen en versterkt. Dat was nodig vanwege de afwezigheid van een motor in de neus, terwijl de auto moet voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen van Volvo om de inzittenden dezelfde veiligheid te bieden als de andere modellen van het merk bieden.

Om in het geval van een aanrijding de inzittenden te beschermen en het accupakket intact te houden, is een nieuwe, unieke veiligheidsstructuur ontwikkeld. De accu’s zijn ondergebracht in een veiligheidskooi die is opgebouwd uit geëxtrudeerd aluminium. Daardoor heeft Volvo een ingebouwde kreukelzone rondom het accupakket gecreëerd.

De plaatsing van het accupakket in de vloer heeft als belangrijk bijkomend voordeel dat die het zwaartepunt van de auto verlaagt. Dat verhoogt de stabiliteit van de auto en verkleint het risico op omslaan.

Boek een proefrit

Offerte aanvragen

Google Infotainment

En premium Harman Kardon audio

Google Maps. Google Assistant. Google Play Store. Allemaal volledig geïntegreerd in de volledig elektrische Volvo XC40. En altijd de meest recente informatie dankzij over the air updates. Zelfs zonder uw telefoon blijft u ook onderweg altijd online.

Navigeer eenvoudig met Google Maps. Dankzij slimme technologieën ontvangt u tijdens het navigeren een geschat rijbereik van de accu.

Met Google Assistent kunt u de handen aan het stuur houden, zeg "Hé Google" om aan de slag te gaan. Met Google Play downloadt u uw favoriete apps in de auto en met Spotify speelt u al uw playlists af.

Geniet van uw muziek in de Volvo XC40 met functies zoals een luchtgeventileerde woofer die een nauwkeurig, krachtig geluid produceert en tegelijkertijd voor extra opbergruimteruimte in het interieur zorgt. Voor een nog intensere geluidsbeleving kiest u voor het Harman Kardon Premium Sound geluidssysteem.

De XC40 is de eerste Volvo waarbij de auto digitaal uitgeleend kan worden aan familie en vrienden. Dankzij een nieuwe digitale sleuteltechnologie kan de XC40 beschikbaar worden gesteld via Volvo on Call.

Google and Google Maps are trademarks of Google LLC. Sequences shortened and simulated.

Volvo-XC40PureElectric-MY23

Uw persoonlijke assistent

Moeiteloos rijden tijdens elke rit

Op het gebied van actieve veiligheidssystemen introduceert Volvo met de elektrische XC40 ook nieuwe technologie. Dit is namelijk het eerste model van Volvo dat is uitgerust met een nieuw sensorplatform voor de Advanced Driver Assistance Systems. Het platform is een modern, schaalbaar en actief veiligheidssysteem dat een aantal radars, camera’s en ultrasonische sensoren bevat.

Daarnaast is de Volvo XC40 Recharge Pure electric uitgerust met diverse veiligheidsinnovaties. City Safety identificeert potentiële gevaren zoals andere voertuigen, fietsers, voetgangers en grote dieren verderop.

Dankzij Connected Safety waarschuwt via cloud-techniek de XC40 andere Volvo's in de buurt voor gevaren, zoals glad wegdek of een aanrijding. Met Oncoming Lane Mitigation detecteert de auto of er een aanrijding dreigt met tegemoetkomend verkeer en kan met stuurcorrecties en remondersteuning helpen de auto terug op het juiste pad te brengen.

Boek een proefrit

Offerte aanvragen

Uw persoonlijke assistent
Uw persoonlijke assistent

Personaliseer uw elektrische XC40

Creëer de auto die past bij uw leven

De XC40 Recharge Pure electric is verkrijgbaar met drie aandrijflijnen en drie uitrustingsniveau's:  Core, Plus en Ultimate. Uiteraard kan de XC40 naar wens worden uitgerust met tal van kleuren, opties en accessoires, zodat uw auto geheel is afgestemd op uw leven. Bovendien is de XC40 voorzien van een Care Package. Dit biedt u 3 jaar garantie en 3 jaar onderhoud (maximaal 100.000 km). Ook zijn de slijtagedelen ruitenwisserbladen en remmen inbegrepen. 

De Plus uitvoering biedt u voldoende comfort, zoals een warmtepomp, Keyless Drive en elektrisch bedienbare achterklep. Daarnaast beschikt de XC40 in deze uitvoering over IntelliSafe Assist en IntelliSafe Surround, met o.m. adaptieve cruise control, dodehoekdetectie en de geavanceerde semi-autonome rijmodus Pilot Assist.

De warmtepomp zorgt voor betere actieradius. De warmtepomp maakt gebruik van warmte uit de buitenlucht en restwarmte van de elektromotor en batterij om het interieur te verwarmen. Tevens kan met de warmtepomp de batterij worden verwarmd of gekoeld om de prestaties te optimaliseren. Hierdoor neemt de range toe met maximaal 30 extra kilometers.

De Ultimate uitvoering biedt een nog rijkere standaarduitrusting. Tijdens het rijden ontdekt u het krachtige geluid vanuit het Harman Kardon Premium Sound-systeem en ervaart u veel natuurlijk licht vanuit het panoramadak. Zo geniet u extra van de omgeving. Daarnaast bent u o.m. voorzien van een elektrisch bedienbare voorstoelen met geheugen, elektrisch neerklapbare hoofdsteunen achter, Full LED koplampen met adaptieve bochtverlichting en Visual Park Assist.

De standaard al zeer rijk uitgeruste Volvo XC40 Recharge Pure electric kan naar wens worden uitgerust met tal van kleuren en opties. Kies bijvoorbeeld voor de nieuwe lakkleur Sage Green of Fjord Blue.

Boek een proefrit

Offerte aanvragen

Personaliseer uw elektrische XC40
Vestigingen
 
NaardenHilversum