Volvo XC40 mild-hybrid

XC40 Essential Edition

Zowel volledig elektrisch als mild-hybrid

Tijdelijke uitvoering


Zowel de volledig elektrische XC40 als de mild-hybrid variant zijn nu tijdelijk leverbaar als Essential Edition. Beiden hebben een vanafprijs van €45.995. Gaat u als particulier voor de elektrische Single Motor Essential, dan kunt u ook nog €2950 SEPP-subsidie aanvragen. 

Volvo XC40 mild-hybrid benzine

Mild-hybrid

Essential Edition

Een elektromotor ondersteunt de verbrandingsmotor op piekmomenten. Soepel rijden en besparing van brandstof.

Vanaf €45.995

Volvo XC40 Recharge

Elektrisch

Essential Edition

Volledig elektrisch rijden met de Recharge uitvoering. Dankzij de Essential Edition bereikbaarder dan ooit.

Vanaf €45.995

Over de Volvo XC40

De Volvo XC40 haalt zijn inspiratie uit moderne straatmode, hoogwaardige designitems en popcultuur. Hierdoor krijgt de XC40 een levendig karakter, terwijl het toch het strakke ontwerp behoudt waar Scandinavisch design om bekend staat. Het interieur biedt slimme opbergoplossingen, zoals het opbergvak onder de armleuning en het compartiment op de middenconsole, ideaal voor het opbergen en opladen van uw mobiele telefoon.

Nieuw ontworpen structuur

De voorzijde van de auto is compleet opnieuw ontworpen en versterkt vanwege de afwezigheid van een motor in de neus. Om in het geval van een aanrijding de inzittenden te beschermen en het accupakket intact te houden, is een nieuwe, unieke kreukelzone ontwikkeld. De accu’s zijn ondergebracht in een veiligheidskooi die is opgebouwd uit geëxtrudeerd aluminium.

Google Infotainment

Google spraakbediening Volvo
Spraakbediening

Iedere nieuwe Volvo is uitgerust met Google Infotainment. Dit bevat o.a. spraakbesturing via Google Assistant. “Hey Google, zet de stoelverwarming aan”.

 

Altijd up-to-date

Door over-the-air updates beschikt de XC40 altijd over de laatste verkeersinformatie. Dankzij Google Maps bent u onderweg goed voorbereid.

Play Store

Via de Play Store downloadt u gemakkelijk uw favoriete apps. Bijvoorbeeld Spotify, zo kunt u uw favoriete playlist gemakkelijk opzetten en bedienen.

Vraag advies