Volvo Personal Service

Direct contact met uw persoonlijke technicus

Persoonlijk, sneller, prettiger

Volvo Buitenweg is gecertificeerd als Volvo Personal Service dealer. In dit concept van Volvo heeft u direct contact met uw technicus, van het maken van uw afspraak tot de uit te voeren taken. De technicus licht vervolgens de uitgevoerde werkzaamheden persoonlijk aan u toe. Zo zijn er geen tussenpersonen meer en weet u exact in welke staat uw Volvo verkeert.

Afspraak maken

grote foto
Persoonlijk, sneller, prettiger

Twee technici tot uw beschikking

In veel gevallen werken twee technici tegelijk aan uw auto. Een onderhoudsbeurt wordt op deze manier zeer efficiënt uitgevoerd en u kunt vaak wachten totdat uw auto klaar is. Dit scheelt kosten voor vervangend vervoer en is beter voor het milieu.

Uw technicus kent uw Volvo door en door

Geen onverwachte problemen

Doordat u rechtstreeks contact heeft met uw persoonlijke technicus, kent hij of zij de onderhoudshistorie van uw Volvo tot in detail. Zo krijgt u snellere en efficiëntere service.

Uw Volvo laten onderhouden door dezelfde personal technician verkleint de kans op terugkerende problemen. U ontvangt vooraf altijd een prijsopgave. Mochten er onverwachte meerkosten ontstaan, zal uw technicus u contacteren. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Boek een afspraak

Uw technicus kent uw Volvo door en door

Moderne werkplaats

Het transparante karakter van Volvo Personal Service komt ook tot uiting in de lichte en ruime werkplaats van Volvo Buitenweg. Door te kijken naar de routing kunnen we nu efficiënter werken. Dat betekent dat het onderhoud sneller afgerond kan worden en uw auto binnen een uur weer buiten staat.

Vestigingen
 
NaardenHilversum