Bent u klaar voor de zomer?

Tot wel 20% korting op zomerwielen en accessoires

 

Zomerbandenwissel

Bestaande of nieuwe set monteren

Met de komst van de lente is het tijd om uw zomerbanden te laten monteren. Wellicht hebben wij uw zomerset al klaarliggen in ons bandenhotel, of neemt u de set zelf mee.  Bij onvoldoende profiel is het monteren van nieuwe banden uiteraard mogelijk. Plan gemakkelijk een afspraak in op onze website. 

Zoekt u een nieuwe set zomerwielen? Dat komt goed uit! U ontvangt tijdelijk maar liefst 20% korting op een nieuwe set zomerwielen. Montage van de wielen is inbegrepen. Kies uw favoriete velg uit, of kijk naar een gebruikt exemplaar in onze webshop.

Afspraak maken
Nieuwe set bestellen

Aanbieding is geldig t/m 31 augustus 2022. Op basis van een complete set van vier wielen, incl. montage, btw en verwijderingsbijdrage.

Zomerbandenwissel

Volvo fietsdragers of bicyclepacks

Met 15% of 20% korting

Ga er heerlijk op uit en neem uw (elektrische) fietsen mee met de Volvo fietsdrager of bicyclepacks. U ontvangt 15% korting op alle fietsdragers voor op een trekhaak. Bijvoorbeeld een opklapbare fietsdrager voor twee fietsen, nu vanaf €510.

Vervoert u de fietsen liever op het dak? Dat kan met een bicyclepack! Dit bevat een dak-fietsdrager, lastdrager én slotset. Hier ontvangt u 20% korting op. Neem contact op zodat wij u een geschikte kunnen adviseren. Of kom langs, dan informeren wij u graag onder het genot van een kop koffie. 

Bestellen

Aanbieding is geldig t/m 31 augustus 2022.

Volvo fietsdragers of bicyclepacks
Vestigingen
 
Naarden
Hilversum