Bent u klaar voor de zomer?

Tot wel 20% korting op zomerwielen en accessoires

 

Volvo zomercheck

Laat uw Volvo op 20 punten controleren

Met onze zomercheck wordt uw Volvo op 20 punten gecontroleerd. Zo worden bijvoorbeeld de remblokken, banden, airconditioning, ruitenwisserbladen en vloeistoffen aan een inspectie onderworpen. Zo kunt u straks zorgeloos op reis. De zomercheck kost slechts €29.

U kunt ook meteen een aircocheck en -reiniging boeken. Een vervuilde airco zorgt namelijk voor een bedompte lucht in uw auto: onfris en onveilig. Met onze aircocheck- en reiniging garanderen wij u het perfecte interieurklimaat, nu voor €49. Zo rijdt u zomerfris uw bestemming tegemoet. En blijft u alert en scherp achter het stuur.

Afspraak maken

Aanbieding is geldig t/m 31 augustus 2022.
Volvo zomercheck

Volvo fietsdragers of bicyclepacks

Met 15% of 20% korting

Ga er heerlijk op uit en neem uw (elektrische) fietsen mee met de Volvo fietsdrager of bicyclepacks. U ontvangt 15% korting op alle fietsdragers voor op een trekhaak. Bijvoorbeeld een opklapbare fietsdrager voor twee fietsen, nu vanaf €510.

Vervoert u de fietsen liever op het dak? Dat kan met een bicyclepack! Dit bevat een dak-fietsdrager, lastdrager én slotset. Hier ontvangt u 20% korting op. Neem contact op zodat wij u een geschikte kunnen adviseren. Of kom langs, dan informeren wij u graag onder het genot van een kop koffie. 

Bestellen

Aanbieding is geldig t/m 31 augustus 2022.

Volvo fietsdragers of bicyclepacks

Zomerbandenwissel

Bestaande of nieuwe set monteren

Heeft u nog geen zomerbanden laten monteren? Wellicht hebben wij uw zomerset al klaarliggen in ons bandenhotel, of neemt u de set zelf mee. Bij onvoldoende profiel is het monteren van nieuwe banden uiteraard mogelijk. Plan gemakkelijk een afspraak in op onze website. 

Zoekt u een nieuwe set zomerwielen? Dat komt goed uit! U ontvangt tijdelijk maar liefst 20% korting op een nieuwe set zomerwielen. Montage van de wielen is inbegrepen. Kies uw favoriete velg uit, of kijk naar een gebruikt exemplaar in onze webshop.

Afspraak maken
Nieuwe set bestellen

Aanbieding is geldig t/m 31 augustus 2022. Op basis van een complete set van vier wielen, incl. montage, btw en verwijderingsbijdrage.

Zomerbandenwissel

Onze 5 zomertips

Om zorgeloos op reis te gaan

U bent zich vast al druk aan het voorbereiden op een zonnige zomer. Graag wijzen we u op een aantal zaken, zodat u dit niet vergeet. Ga zorgeloos op vakantie met onze zomertips voor een relaxte reis vol nieuwe herinneringen. 

Lees meer

Onze 5 zomertips
Vestigingen
 
NaardenHilversum