Volvo V60 Cross Country kopen occasion nieuw

Volvo V60 CC

Extra bodemvrijheid om het avontuur aan te gaan

Cross Country station voor iedere rit

De Volvo V60 Cross Country is een auto om zelfverzekerd het avontuur tegemoet te rijden. De laatste generatie van de Volvo V60 CC is tot en met 2023 gebouwd. In 2024 heeft u de laatste nieuwe exemplaren in de showroom van Volvo-dealers kunnen zien staan, sindsdien is dit model dus niet meer als nieuwe auto te bestellen. Gelukkig bieden wij geregeld diverse (jong) gebruikte exemplaren aan op onze website.

Met een verhoogde instap, standaard all-wheel drive en een robuust uiterlijk is de V60 CC geschikter voor avontuur dan de reguliere V60. Unieke designelementen benadrukken het praktische en toch premium karakter van de auto. Dit is de Volvo voor mensen die zich graag buiten de gebaande paden begeven.

Volvo V60 Cross Country kopen

V60 Cross Country infotainment

Veilig, innovatief en veelzijdig

Veilig, innovatief en veelzijdig

Veilig, innovatief en veelzijdig

Volvo V60 Cross Country Google infotainment occasion

Mild hybride

Schoner op weg

De 48V-batterij en de ingebouwde startgenerator bieden ondersteuning aan de verbrandingsmotor, wat resulteert in verminderde uitstoot. De batterij herlaadt automatisch door remenergie terug te winnen.

Ondersteuning

Voor een betere rijervaring

De vierwielaandrijving, Off Road-rijmodus, Hill Descent Control, ruime bodemvrijheid en luchtvering achter helpen om de tractie, grip en veiligheid te optimaliseren tijdens uw rit.

Voorverwarming

Via uw smartphone

Met de parkeerverwarming is uw V60 altijd voorbereid op winterse omstandigheden. Met de Volvo Cars app kunt u zorgen dat uw auto behaaglijk warm is en de ruiten zijn ontdooid op het moment dat u instapt.

Over de V60 Cross Country

Draadloos opladen

De Volvo V60 Cross Country ondersteunt zowel draadloos opladen van uw telefoon als Apple CarPlay en Android Auto, waardoor het middendisplay een extensie van uw smartphone wordt. 

All Wheel Drive

 All Wheel Drive, die maximaal 50 procent van het vermogen naar de achterwielen stuurt, geeft grip op het wegdek, welk type dit ook is. Met de Off-Road modus herkalibreert de auto de reacties buiten de gebaande paden.

Bodemvrijheid

 De 210 mm bodemvrijheid, charcoal dorpels, wielkastverbreders en achterbumper benadrukken het doelgerichte karakter van de Cross Country en helpen de carrosserie beschermen.

Moeiteloos rijden

De Volvo V60 Cross Country werd standaard geleverd met IntelliSafe Assist en IntelliSafe Surround, waaronder adaptieve cruise control, dodehoekdetectie en de geavanceerde semi-autonome rijmodus Pilot Assist. Pilot Assist stuurt de auto zelfstandig, met snelheden tot ongeveer 130 km/uur. Het systeem past de snelheid van de Volvo aan met behulp van kaartgegevens, waardoor bochten comfortabeler en veiliger worden dankzij de Curve Speed Adaptation-technologie.

Google Infotainment

Google spraakbediening Volvo
Spraakbediening

Een V60 CC van het laatste bouwjaar is voorzien van Google Infotainment. Dit bevat o.a. spraakbesturing via Google Assistant. “Hey Google, zet de stoelverwarming aan”. 

Altijd up-to-date

Door over-the-air updates beschikt de V60 CC altijd over de laatste verkeersinformatie. Dankzij Google Maps bent u onderweg goed voorbereid.

Play Store

Via de Play Store downloadt u gemakkelijk uw favoriete apps. Bijvoorbeeld Spotify, zo kunt u uw favoriete playlist gemakkelijk opzetten en bedienen.

Bowers & Wilkins

Geniet van elk detail met topklasse Bowers & Wilkins audio in de V60 Cross Country. Dit premium audiosysteem biedt een kristalheldere en realiteitsgetrouwe geluidservaring door 15 speakers, waaronder een unieke subwoofer die gebruik maakt van lucht buiten de auto om een diepere, weerklinkende bas te creëren. Met drie verschillende room modes – waaronder de beroemde jazzclub Nefertiti en de concertzaal in Göteborg – kunt u het geluid aanpassen aan uw stemming.

V60 occasions

De beste exemplaren voor u geselecteerd.

Meer informatie