Volvo Private Lease

Zorgeloos genieten voor een vast tarief, helder en vertrouwd

 
Kies uw bestemming
Kies uw bestemming

Kies uw bestemming

Kies uw volgende bestemming met Volvo Private Lease. Heldere voorwaarden en snel op weg in een gloednieuwe Volvo. Het exacte maandbedrag wordt berekend aan de hand van de looptijd, het aantal kilometers per jaar en de uitvoering en uitrusting van de auto.

Zo rijdt u al in een nieuwe Volvo EX30 voor €519 per maand. Ook onze andere Volvo-modellen zijn verkrijgbaar met Volvo Private Lease.

Kies uw bestemming

Zorgeloos genieten

Alles is inbegrepen in een vast tarief

Private Lease bij Volvo Car Lease is inclusief:

  • All Risk verzekering: Via Volvo Private Lease is de auto all risk verzekerd met een eigen risico van €300 inclusief een ongevallen inzittenden en rechtsbijstandsverzekering.
  • Wegenbelasting.
  • Onderhoud en reparatie, uitgevoerd door de erkende technici van Volvo Buitenweg.
  • Volvo Card.
  • 24/7 pechhulp van Volvo Assistance in Nederland en Europa.
  • Geen onverwachte kosten: Afleveringskosten en verwijderingsbijdrage zijn standaard inbegrepen in het leasetarief.

Bereken maandbedrag

Alles is inbegrepen in een voordelig tarief

U hoeft alleen nog te tanken

Met Volvo Private Lease van Volvo Car Lease kunt u zorgeloos genieten van een gloednieuwe Volvo. Alles is inbegrepen in een vast tarief. U hoeft alleen nog te tanken.
VPL

Keurmerk Private Lease

Kwaliteit staat voorop

Als erkend private lease aanbieder is Volvo in het bezit van het Keurmerk Private Lease: hét kwaliteitskeurmerk om betrouwbaar een privé leasecontract af te sluiten. Het keurmerk is in samenwerking met de Consumentenbond ontwikkeld en wordt uitgereikt door de onafhankelijke Stichting Keurmerk Private Lease.

Als aanbieder van privé lease is ons product uitgebreid getoetst voordat het keurmerk ons toegewezen is. We houden ons aan de Algemene voorwaarden met eerlijke spelregels. Zo kunt u met een gerust hart kiezen voor Private Lease van Volvo Car Lease.

Meer over Keurmerk Private Lease

Keurmerk Private Lease

Helder en transparant

Informatie en documentatie

Wilt u nog meer weten over Volvo Private Lease en op uw gemak nog even de FAQ’s, voorwaarden of handleidingen nalezen? Dat kan. Hier vindt u alle informatie overzichtelijk bij elkaar.

Naar informatie en documentatie

Volvo EX30 op basis van Volvo Private Lease vanaf € 519 per maand, incl. btw en excl. brandstof, o.b.v. 60 mnd, 10.000 km p.j. en 6 schadevrije jaren. Volvo Private Lease wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volvo Car Lease: 020 - 65 873 10 (kantooruren). Minder km’s: -€ 0,05 p.km. Meer km’s: € 0,15 p.km. Wijzigingen voorbehouden. Afbeelding wijkt af van de werkelijkheid.

Helder en transparant
Vestigingen
 
NaardenHilversum