Eerste Autotechnicus bij Volvo Buitenweg

Volvo Personal Service

Direct contact met uw persoonlijke technicus

Net een pitstop

Volvo Buitenweg is gecertificeerd als Volvo Personal Service dealer. In dit concept van Volvo heeft u direct contact met uw technicus, van het maken van uw afspraak tot de uit te voeren taken. De technicus licht vervolgens de uitgevoerde werkzaamheden persoonlijk aan u toe. Zo zijn er geen tussenpersonen meer en weet u exact in welke staat uw Volvo verkeert.

Uw technicus kent uw auto

Uw technicus kent uw auto

Uw technicus kent uw auto

Geen onverwachte problemen

Persoonlijk

Doordat u rechtstreeks contact heeft met uw persoonlijke technicus, kent hij of zij de onderhoudshistorie van uw Volvo tot in detail. Zo krijgt u snellere en efficiëntere service.

Sneller

In veel gevallen werken twee technici tegelijk aan uw auto. Een onderhoudsbeurt wordt op deze manier zeer efficiënt uitgevoerd en u kunt vaak wachten totdat uw auto klaar is.

Prettiger

U ontvangt vooraf altijd een prijsopgave. Mochten er onverwachte meerkosten ontstaan, zal uw technicus u contacteren. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Moderne werkplaats

Het transparante karakter van Volvo Personal Service komt ook tot uiting in de lichte en ruime werkplaatsen van Volvo Buitenweg. Door te kijken naar de routing kunnen we efficiënter werken. Dat betekent dat het onderhoud sneller afgerond kan worden en uw auto weer sneller voor u klaarstaat.