Volvo Financial Lease

Volvo Financial Lease

Een offerte op maat

Financial lease

Bepaal zelf de looptijd, aanbetaling en slottermijn

Voor het rijden in een Volvo bieden wij verschillende financiële oplossingen. Eén daarvan is financial lease van Volvo Car Finance. Met deze oplossing kunt u als zakelijke rijder maandelijks uw auto afbetalen. Aan het einde van de looptijd bent u vervolgens de eigenaar. Dit kan zowel met een gloednieuw of gebruikt exemplaar. Voor een particulier bieden wij het Volvo Investeringsplan aan. In beide gevallen dient u zelf te bepalen welk kredietproduct het beste past bij uw situatie.

Boetevrij extra aflossen
Kies zelf een looptijd
Transparant

Hoe werkt Financial Lease?

Zakelijk

Bij Financial Lease sluit u een kredietovereenkomst af waarbij u het volledige aankoopbedrag leent. De BTW betaalt u altijd vooraf.

Looptijd

U kiest zelf een looptijd. Dit kan vanaf 12 maanden tot maximaal 60 maanden en een slottermijn van maximaal 50% van het kredietbedrag.

Rente

Nadat u vooraf de looptijd heeft bepaald, is ook de rente vastgesteld. Op dit moment is het rentetarief 9,49%.

Volvo Investeringpsplan

Met het Volvo Investeringsplan heeft u als particulier de vrijheid om te kiezen of u het volledige aanschafbedrag leent of slechts een deel ervan. Tevens heeft u zelf de zeggenschap over de looptijd, zodat u het maandelijkse bedrag kunt afstemmen op uw persoonlijke situatie. Bovendien kunt u boetevrij extra aflossen wanneer u dat wenst.

 

Stel uw auto samen

Wanneer u voor een nieuwe auto gaat, staan wij klaar om u door het hele proces te begeleiden. We beginnen met het samenstellen van uw ideale auto. Daarna wordt de financiering voorgesteld via Volvo Car Finance en onderworpen aan een beoordeling. Na goedkeuring van het voorstel wordt uw auto definitief besteld.

 

Volvo Car Finance is een merk- en handelsnaam van Santander Consumer Finance S.A. – Branche Nederland, geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten onder vergunningnummer 12048594. Toetsing en registratie bij het BKR te Tiel. Volvo Buitenweg treedt op als verbonden bemiddelaar van Volvo Car Finance. Informeer bij uw verkoper naar de voorwaarden en het standaard informatieblad. Volvo Car Finance en Volvo Buitenweg geven geen advies. U dient zelf te bepalen of het door u gewenste financieel product aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie.

Stel samen of kies uit onze voorraad

Beschikbaar voor Financial Lease

Vraag Financial Lease aan

 

Neem contact op