Volvo EX90

Een nieuw tijdperk in veiligheid. Nu te bestellen

 
Luxe en duurzaamheid opnieuw gedefinieerd
Luxe en duurzaamheid opnieuw gedefinieerd

Luxe en duurzaamheid opnieuw gedefinieerd

Het interieur weerspiegelt de nieuwe designtaal van Volvo. Zo min mogelijk afleiding en een strakke uitstraling. Het interieur is bekleed met het premium Volvo-materiaal Nordico. Ook is de SUV voorzien van een geheel nieuw infotainmentsysteem en een vier keer zo groot head-up display. In het donker lichten de interieurpanelen op voor een fraaie ambiance.
Luxe en duurzaamheid opnieuw gedefinieerd

Infotainment

Google ingebouwd

In het interieur van de EX90 vormt een 14,5-inch touchscreen de toegangspoort tot een van de meest geavanceerde infotainmentsystemen op de markt, met standaard geïntegreerde Google-diensten en 5G-connectiviteit.  Zo navigeert u eenvoudig met Google Maps. Of download uw favoriete apps uit de Play Store. Bovendien is er een naadloze verbinding mogelijk tussen de auto en uw woning.

Offerte aanvragen

Houd mij op de hoogte

Dolby Atmos

Premium geluidservaring en connectiviteit

De Volvo EX90 is de eerste auto van Volvo met Dolby Atmos. Dit systeem werkt samen met een toonaangevend audiosysteem van Bowers & Wilkins, bestaande uit 25 luidsprekers voor een meeslepende geluidservaring in het gehele interieur.

Volvo introduceert in de Volvo EX90 ook nog telefoonsleuteltechnologie. Dit houdt in dat u met een smartphone de auto kan ontgrendelen en starten, in plaats van een traditionele autosleutel. Het dagelijks leven met de EX90 wordt verder ondersteund met de slimme Volvo Cars smartphone-app. Bijvoorbeeld met het zoeken van een openbaar laadstation, het betalen van een laadsessie of het beheren van een slimme laadsessie thuis.

De displays in de middenconsole en voor de bestuurder tonen informatie op een slimme manier die naar wens kan worden aangepast. De EX90 biedt ook smartphone-integratie via draadloze Apple CarPlay of Android Auto™.
volvo-ex90-my24

LiDAR-technologie

Voor een 360º veiligheidsschild

De Volvo EX90 is voorzien van 8 camera's, 5 radars en 16 ultrasone sensoren om een compleet beeld van de omgeving te creëren. Het belangrijkste onderdeel, de lidar, is op het dak gebouwd, de optimale positie om de omgeving te verkennen. Zo kan de EX90 dag en nacht de omgeving in de gaten houden en een veilige omgeving creëren. Dit biedt een uiterst precieze schatting van de vorm en grootte van objecten voor de auto, plus een driedimensionaal beeld van de buitenomgeving.

Door die informatie te combineren met inzicht in de toestand van de bestuurder, kan uw Volvo detecteren wanneer de bestuurder extra veiligheidsondersteuning nodig heeft, of de auto zelfs langs de kant van de weg laten stoppen. Met over-the-air-updates blijft de auto zich bovendien ontwikkelen om het rijden nóg veiliger te maken. Kies uw gewenste rijmodus. Handmatig, geassisteerd of in de toekomst zelfs autonoom.

Offerte aanvragen

Houd mij op de hoogte

LiDAR-technologie
LiDAR-technologie

Nu al te bestellen

Drie aandrijflijnen

De nieuwe EX90 is al vandaag te bestellen. Dit kan online, maar natuurlijk ook bij ons in de showroom. Wij helpen u graag verder met het samenstellen van uw auto. De Volvo EX90 wordt standaard geleverd inclusief een Care Pack met drie jaar fabrieksgarantie, onderhoud en vervanging van slijtagedelen. 

Er zijn drie aandrijfvarianten beschikbaar. Afhankelijk van de gekozen aandrijflijn kunt u kiezen tussen de uitrustingsniveau's Core, Plus en Ultra. Ultra is alleen beschikbaar voor de Twin Motor (Performance).

Single Motor
Core
Twin Motor
Core
Twin Motor Performance
Plus
208 kW (279 pk) 300 kW (408 pk) 380 kW (517 pk)
580 km 585 km 580 km

V.a. €83.495 V.a. €88.995 V.a. €98.495


Offerte aanvragen

Houd mij op de hoogte

Nu al te bestellen
Vestigingen
 
NaardenHilversum