V90 Cross Country Volvo Ocean Race

Exclusief en klaar voor elk avontuur

Geïnspireerd op de meest legendarische zeilrace ter wereld.

 
Volvo Cars Special Vehicles
Volvo Cars Special Vehicles

Volvo Cars Special Vehicles

De V90 Cross Country Volvo Ocean Race is ontwikkeld door de designers en engineers van de Special Vehicles-afdeling van Volvo Cars in Torslanda.

De afdeling is gespecialiseerd in het ontwerpen van exclusieve, op maat gemaakte Volvo's, waaronder de ultraluxe XC90 Excellence.

De auto biedt speciaal ontwikkelde voorzieningen, zoals een uitneembare zaklamp en vuil- en waterbestendige materialen.

Volvo Cars Special Vehicles

Extra rijk uitgerust

Uitgebalanceerde premium estate

De al rijk uitgevoerde V90 Cross Country Pro, met o.m. Full-LED Active High Beam koplampen, Pilot Assist en Adaptive Cruise Control, vormt de basis voor de Volvo Ocean Race-editie. Daarnaast beschikt de V90 Cross Country Volvo Ocean Race over o.a. luchtvering, een elektrisch bedienbare achterklep, IntelliSafe Surround en Park Assist voor.

De contourstoelen zijn voorzien van lederen/textiel bekleding en een Volvo Ocean Race inscriptie. Vier USB-poorten, een 230V-aansluiting, een waterbestendige opbergtas en omkeerbare stoelhoezen benadrukken de rol als ultieme 'Get Away Car'.


Boek een proefrit

Extra rijk uitgerust

Krachtige souplesse

De V90 Cross Country Volvo Ocean Race is verkrijgbaar met een T5- of T6-benzinemotor en een krachtige D4- of D5-dieselmotor. Alle uitvoeringen beschikken over een achttraps-automaat en vierwielaandrijving.


Boek een proefrit

Krachtige souplesse
Vestigingen