vakantie zomer dakkoffer volvo xc60
vakantie zomer dakkoffer volvo xc60
vakantie zomer dakkoffer volvo xc60

We gaan op reis en nemen mee…

Met onze zomerse tips

We gaan op reis en nemen mee… U bent vast al druk aan het voorbereiden op een zonnige zomer. Een zomer waarin gelukkig weer veel mag en kan. En ook al kan er veel mee in een Volvo, de bagage past altijd net. Of net niet. Ga zorgeloos op vakantie met onze zomertips voor een relaxte reis vol nieuwe herinneringen. Wij wensen u een zonnige zomer toe!

Voorbereid op weg

TIP: Regel tol en milieustisckers vooraf

Velen zijn er mee bekend: Er gelden regels met betrekking tot uitstoot van uw auto in veel Duitse steden. Minder bekend is dat u voor sommige Franse steden ook een milieusticker nodig heeft.

Daarnaast heeft u in het buitenland vaak tolvignetten nodig, bijvoorbeeld in Zwitserland en Frankrijk. Voor de Franse tolwegen kunt u een handige tolbadge bestellen bij ANWB. Zo voorkomt u wachttijden en de bedragen worden automatisch afgeschreven.

vakantie zomer vrouw in kofferbak volvo xc60

Premium Assistance

TIP: Kies voor extra zekerheid

Wanneer uw Volvo in onderhoud is bij Buitenweg, wordt Volvo Assistance na elke servicebeurt met een jaar verlengd. Hiermee heeft u recht op 24/7 pechhulp in Nederland en Europa. Daar bovenop kunt u kiezen voor Premium Assistance, met tal van extra voordelen.

Met Volvo Premium Assistance kunt u onder meer maximaal 30 dagen aaneengesloten gebruik maken van een vervangende auto. U kunt ook uw reis per trein vervolgen, eerste klas. Wacht u in het buitenland liever tot uw Volvo gerepareerd is? Dan kunt u in plaats van een vervangende auto kiezen voor een verblijf van maximaal 5 nachten in een hotel, à € 125 per persoon per dag. Premium Assistance biedt nog veel meer voordelen en kost u slechts € 45 per jaar.

vakantie volvo tips water kano

vakantie bos bomen volvo

Zomercheck

TIP: Laat uw Volvo op 20 punten controleren

De zomer, een heerlijke periode waarin u vast een mooie reis gaat maken met uw Volvo. Wat uw planning voor de zomer ook is, uw Volvo moet in topconditie zijn. Boek een zomercheck, voor slechts €29. Is uw Volvo in de afgelopen 6 maanden voor onderhoud in onze werkplaats geweest? Dan is de Zomercheck zelfs geheel gratis!

Met onze zomercheck wordt uw Volvo op maar liefst 20 punten gecontroleerd, zoals remblokken, banden, airconditioning en vloeistoffen. Zeker wanneer u in de afgelopen tijd wellicht minder kilometers hebt gereden, is het des te belangrijker om vitale onderdelen te controleren. Zo kunt u straks zorgeloos op reis.

U kunt ook meteen een aircocheck en -reiniging boeken. Een vervuilde airco zorgt namelijk voor een bedompte lucht in uw auto: onfris en onveilig. Met onze aircocheck- en reiniging garanderen wij u het perfecte interieurklimaat, nu voor slechts €49. Zo rijdt u zomerfris uw bestemming tegemoet. En blijft u alert en scherp achter het stuur.

vakantie volvo tips water kano

Volvo fietsdragers of bicyclepacks

TIP:

Ga er heerlijk op uit en neem uw (elektrische) fietsen mee met de Volvo fietsdrager of bicyclepacks.

Vervoert u de fietsen liever op het dak? Dat kan met een bicyclepack! Dit bevat een dak-fietsdrager, lastdrager én slotset. Neem contact op zodat wij u een geschikte set kunnen adviseren. Of kom langs, dan informeren wij u graag onder het genot van een kop koffie. 

fietsdrager op volvo xc60 voor zomertips

fietsdrager op volvo xc60 voor zomertips

Relaxed op reis

TIP: Neem de tijd

Tot slot, de reis is net zo belangrijk als de bestemming. Onderweg is vaak al heel veel moois te zien. Neem dus de tijd en plan bijvoorbeeld een toeristische route naar uw vakantieadres. Het navigatiesysteem in uw Volvo kan u daarbij helpen. Bij het nieuwste Sensus navigatiesysteem volgt u onderstaande stappen.

1. Voer uw eindbestemming in en start de route.
2. Vouw de werkbalk uit met de pijl-omlaag en de drie punten.
3. Tik op Reisweg en kies Pittoresk.
4. Druk op de kaart. De nieuwe route wordt getoond en de begeleiding wordt hervat.

Met de ergonomisch vormgegeven stoelen en systemen op gebied van veiligheid en comfort in uw Volvo, zult u het niet snel merken. Toch raden wij aan om minimaal elke 2 uur een pauze te nemen om vermoeidheid te voorkomen. Een korte wandeling of gewoon de benen strekken en wat drinken. Zo komt u nog uitgeruster aan op uw bestemming.

Team Buitenweg wenst u een plezierige vakantie toe!

vakantie volvo tips water kano