log in volvo cars ID - volvo cars applicatie android en ios
log in volvo cars ID - volvo cars applicatie android en ios
log in volvo cars ID - volvo cars applicatie android en ios

Tweestapsverificatie aanzetten

In de Volvo Cars App

Later dit jaar wordt er een tweestapsverificatie ge├»ntroduceerd voor de Volvo Cars App. U heeft een Volvo ID nodig om in te loggen in uw Volvo Cars App. Het inschakelen van tweestapsverificatie is een belangrijke stap om de beveiliging van uw online account te verhogen.

Verificatie in 2 stappen voor de Volvo Cars App is binnenkort in te schakelen in de instellingen van uw account. Wij zullen u op deze webpagina binnenkort stap voor stap uitleggen hoe dit moet, wanneer deze functie beschikbaar is.

Voordelen tweestapsverificatie

Extra beveiligingslaag
Tweestapsverificatie voegt een extra beveiligingslaag toe bovenop uw wachtwoord. Naast het invoeren van uw gebruikersnaam en wachtwoord, moet u ook een extra verificatiestap doorlopen, zoals het invoeren van een eenmalige code die naar SMS of uw e-mail wordt gestuurd.

Voorkomen van accountmisbruik
Het inschakelen van verificatie in twee stappen helpt bij het voorkomen van ongeautoriseerde toegang tot uw accounts, zelfs als iemand uw wachtwoord heeft geraden of gestolen.

Aanbevolen door beveiligingsdeskundigen
Beveiligingsdeskundigen raden het gebruik van two-factor authentication aan als een effectieve manier om de beveiliging van je online accounts te versterken.