SummumMobility

Uw duurzame partner in mobiliteit

Efficiënte en duurzame mobiliteit

Persoonlijk contact

SummumMobility is de leasemaatschappij van Volvo Buitenweg en uw duurzame partner in mobiliteit. Dat betekent niet alleen een persoonlijk contact met één adviseur, ook denken wij mee naar een efficiënte en milieuvriendelijke oplossing die exact voorziet in uw behoefte. Zowel voor de zakelijke rijder als de particulier.

Persoonlijk contact
Alle merken
Maatwerk
Polestar 2 kopen leasen of onderhoud officieel dealer

Lease bij SummumMobility

Particulier

Met Private Lease kiest u voor zorgeloze mobiliteit van een nieuwe of gebruikte auto. Alles is inbegrepen in een maandelijks tarief, met de zekerheid van het Keurmerk Private Lease.

Zakelijk

Ook voor uw gehele bedrijf biedt Summum een efficiënte mobiliteitsoplossing. Van bedrijfswagens tot leaseauto’s voor het management.

Mobiliteitsoplossing

SummumMobility denkt met u mee en draagt zorg voor een duurzaam en flexibel wagenpark. Zo kunt u zich full-time bezighouden met de groei van uw onderneming.

We denken mee en vooruit

Door jarenlange ervaring weten we exact welke optie voor u het beste werkt. Dit werkt niet alleen snel maar ook doelgericht. Wij denken met u mee. En we denken vooruit. Samen met u kiezen we voor een duurzame, flexibele en efficiënte oplossing.

 

Maatwerkoplossing

We houden niet van kleine lettertjes of lastige rekensommen. Bij SummumMobility weet u exact waar u aan toe bent. We luisteren goed naar uw wensen en vertalen dit in een maatwerkoplossing. Bovendien, een kop goede koffie staat altijd klaar.