Volvo XC60 Polar

De perfecte auto voor veeleisende bestuurders op zoek naar avontuur, zowel in de stad als daarbuiten.

 
Meer dan compleet
Meer dan compleet

Meer dan compleet

De XC60 Polar is rijk uitgevoerd met o.a.: Dual Xenon koplampen, verwarmbare voorstoelen, Sensus navigatie, parkeerverwarming, Volvo On Call en een elektrisch bedienbare achterklep.

De XC60 Polar+ voegt daar o.a. nog aan toe: lederen bekleding, panoramadak en 18-inch velgen.

Meer dan compleet

GEEN TWEE LEVENS ZIJN HETZELFDE

Zorg dat uw Volvo bij u past

Het leukste aan een nieuwe Volvo kopen is uw eigen stempel erop drukken. Dat kunt u doen door accessoires te kiezen die aansluiten op uw smaak en uw manier van leven.

Boek een proefrit

Park Assist Camera Front Blind View

Niets is lastiger dan wegrijden uit een krappe uitrit of van een onoverzichtelijke kruising. Met onze Park Assist Camera Front Blind View willen we het u gemakkelijker maken. Hiermee kunt u links en rechts ‘om de hoek kijken’ met een blikveld van 180°. Het beeld verschijnt op uw 7" centrale display, zodat u precies weet wie of wat zich om de hoek bevindt.

XC60_1

Alles onder controle

Onder alle omstandigheden

De XC60 staat voor u klaar, wat de route of weersgesteldheid ook is. Functies als All-Wheel Drive, Hill Descent Control en Hill Start Assist geven u net dat beetje extra wanneer dat nodig is.

Maak uw keuze uit vier briljant gebalanceerde ondersteltypes – Touring, Dynamic, R-Design of ons elektronisch bestuurde Four-C Chassis.

Boek een proefrit

Alles onder controle
Alles onder controle

Wilt u de dynamische persoonlijkheid van uw XC60 nog sterker maken?

Dan is er de Volvo XC60 R-Design, met tal van opties om uw Volvo van een sportief, uniek profiel te voorzien. R-Design is echter veel meer dan een cosmetische ingreep. Net als voor het Scandinavische ontwerp geldt ook hier: vorm volgt functie. Een R-Design XC60 heeft een versterkt sportchassis en directer stuurgedrag, zodat u onderweg nog meer kunt genieten.

Boek een proefrit
Wilt u de dynamische persoonlijkheid van uw XC60 nog sterker maken?
VESTIGINGEN
 
Nieuw