Volvo V90

Avontuurlijk en verfijnd. Zweedse precisie ten voeten uit.

De Volvo V90 R-Design. Een sportief maatpak, strak gesneden design en ultiem luxe uitgevoerd. Precisie, performance en controle.

 
V90 R-design
V90 R-design

V90 R-design

Bestel nu de nieuwe Volvo V90 als R-Design uitvoering. Dynamische designelementen kenmerken deze versie naast standaard R-Design bekleding, sportstoelen, R-Design velgen en Full LED koplampen.

Stel samen

V90 R-design

Een sportief maatpak

De stoere station met veel vermogen doet niet onder voor de S-Lines en M-pakketten. Daarnaast biedt de V90 een prijsvoordeel van 10.000 euro ten opzichte van de concurrentie.

Ervaar waartoe de V90 in staat is

Full day testdrive

 

Volvo Buitenweg nodigt u van harte uit voor een Full Day Test Drive. U krijgt van ons de V90 een gehele dag tot uw beschikking. Ervaar waartoe de wagen in staat is.

 

En neem vooral de tijd.

 

Boek een proefrit

V90

Gedreven met een reden

De Volvo V90 R-Design laat met de donkere R-Design grille, R-Design wielen en geïntegreerde uitlaten een onuitwisbare indruk achter. De comfortabele R-Design Contour stoelen bieden veel zijdelingse steun en het sportieve stuur en de verfijnde afwerking nodigen uit tot het aangaan van een avontuur.

Gedreven met een reden

Designed for control

Een eersteklas reis voor iedereen

Vanaf het moment dat u instapt, heeft u de volledige controle. Vanuit uw voorgevormde zetels kijkt u uit over een cockpit waar mooie materialen en innovatieve technologie samenkomen. Alles is ontworpen om u het leven zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Designed for control
VESTIGINGEN
Buitenweg Baarn
BUITENWEG BAARN
Baarnschedijk 3
3741 LN Baarn
 
  035-541 75 47   [email protected]
Buitenweg Hilversum
BUITENWEG HILVERSUM
Oscar Romerolaan 1
1216 TJ Hilversum
 
  035-623 45 70   [email protected]
Buitenweg Naarden
BUITENWEG NAARDEN
Amsterdamsestraatweg 3
1411 AW Naarden
 
  035-694 88 07   [email protected]