Volvo V60 Cross Country

Robuust en geraffineerd

Een intense rijervaring, gemaakt voor liefhebbers van design, natuur en avontuur.

 
Buiten de gebaande paden
Buiten de gebaande paden

Buiten de gebaande paden

De Volvo V60 Cross Country is een auto die van veraf opvalt. Door zijn grote bodemvrijheid houdt u volledig de controle in het stadverkeer, maar ook buiten de gebaande paden.

Boek een proefrit
Buiten de gebaande paden

VOLVO V60 CROSS COUNTRY

Een avontuurlijke auto die zijn belofte waarmaakt.

Bent u iemand die er graag op uit trekt en de wereld wil ontdekken, dan is de Volvo V60 Cross Country de auto voor u: een sportieveling die niet alleen dynamiek en veelzijdigheid biedt, maar ook met een robuuste look en all-road capaciteiten.

Boek een proefrit

Drive-E

Meer genieten. Minder verbruiken.

Drive-E is meer dan onze nieuwe generatie efficiënte aandrijvingen: het is onze totaalaanpak voor duurzaam rijden. En hoewel we streven naar slimme, innovatieve technologieën om de impact van onze auto’s op het milieu te verlagen, verliezen we nooit uw rijplezier uit het oog. Kort gezegd, we vinden niet dat u hoeft in te leveren op vermogen en superieur rijgedrag voor efficiency en een lage CO2 -uitstoot.

Boek een proefrit
V60CC

LEDEREN SPORTSTOELEN

Sportief comfort

Een goede stoel zorgt ervoor dat u de weg aanvoelt. De lederen sportstoelen van de Volvo V60 Cross Country bieden zoveel ondersteuning dat u wel zou willen blijven rijden. Wanneer u bochten aansnijdt, wordt u stevig op uw plaats gehouden, wat u het gevoel geeft dat u alles onder controle hebt.

Boek een proefrit
LEDEREN SPORTSTOELEN
LEDEREN SPORTSTOELEN

Snel schakelen

Rijdt u in de handmatige modus van de automaat in uw V60 Cross Country, dan blijven uw handen voortaan veilig aan het stuur. Met één vingerbeweging bedient u eenvoudig de optionele schakelpaddles. U houdt volledig de controle en door de snellere overgangen krijgt uw rit wat extra pit als u dat wilt.

NIEUWE GENERATIE VOLVO MOTOREN

Snel, zuinig en een lage bijtelling

Welke Volvo V60 Cross Country u ook kiest: onder de motorkap klopt altijd een 100% Zweeds hart. Deze nieuwe generatie Volvo motoren zorgen voor een laag brandstofverbruik met een daarbij behorende lage CO₂- uitstoot. Daardoor komt de V60 Cross Country met D3 en D4 dieselmotor in aanmerking voor 21% bijtelling.

Boek een proefrit
NIEUWE GENERATIE VOLVO MOTOREN
NIEUWE GENERATIE VOLVO MOTOREN
NIEUWE GENERATIE VOLVO MOTOREN
NIEUWE GENERATIE VOLVO MOTOREN

CHASSIS & RIJEIGENSCHAPPEN

Is hij echt zo stoer als hij eruitziet? Jazeker.

Dit is een Volvo voor ware avonturiers. En de V60 Cross Country ziet er niet alleen robuust uit, maar doet wat hij belooft. Zijn 201 mm bodemvrijheid – maar liefst 65 mm hoger dan bij de standaard V60 Cross Country – is bijvoorbeeld cruciaal bij een rit op ruig terrein of door diepe sneeuw en modder. Kiest u voor All-Wheel Drive, dan neemt u met nog meer gemak de lastigste omstandigheden. Het avontuur brengt u ten slotte vaak buiten de gebaande paden. En heeft u een steile helling voor de boeg, dan helpt Hill Descent Control bij een veilige, soepele en beheerste rit omlaag: u hoeft alleen maar te sturen.

VESTIGINGEN
Buitenweg Baarn
BUITENWEG BAARN
Baarnschedijk 3
3741 LN Baarn
 
  035-541 75 47   [email protected]
Buitenweg Hilversum
BUITENWEG HILVERSUM
Oscar Romerolaan 1
1216 TJ Hilversum
 
  035-623 45 70   [email protected]
Buitenweg Naarden
BUITENWEG NAARDEN
Amsterdamsestraatweg 3
1411 AW Naarden
 
  035-694 88 07   [email protected]
 
Nieuw