De Volvo S90

De Volvo S90 is vernieuwend en onderscheidend.

Ervaar de klasse en het comfort van de Volvo S90

 
Direct uit voorraad leverbaar
Direct uit voorraad leverbaar

Direct uit voorraad leverbaar

De rijke uitrusting en chique uitstraling bieden veel meer dan standaard en meer dan de obvious choices. Dit komt tot uiting in de rust van het interieur en het gebruik van natuurlijke materialen. Zweeds design ten voeten uit en tal van innovaties die het rijden aangenamer maken.

De S90 betekent value for money en dankzij een ruime voorraad is direct rijden mogelijk.

Bekijk onze voorraad

Direct uit voorraad leverbaar

Full Day Test Drive

Ervaar een icoon van Zweedse verfijning

Volvo Buitenweg nodigt u van harte uit voor een Full Day Test Drive. U krijgt van ons de S90 een gehele dag tot uw beschikking. Ervaar waartoe de auto in staat is.

En neem vooral de tijd.

Boek een proefrit

Krachtig statement

‘Met de Volvo XC90 maakten wij een krachtig statement. Je kunt niet om ons heen in het premiumsegment. Met een investering van 11 miljard dollar in de afgelopen vijf jaar hebben wij niet alleen ons merk geherdefinieerd, maar komen we ook onze beloften na op het gebied van groei en relevantie’, zegt Håkan Samuelsson, President en CEO bij Volvo Car Group.

s90

Pilot Assist

Een van de vele vooruitstrevende voorzieningen van de nieuwe Volvo S90 is Pilot Assist. In deze semi-autonome rijmodus stuurt de auto zelf en volgt hij keurig de wegmarkeringen tot snelheden van zo’n 130 km/u. Pilot Assist is een volgende stap op weg naar de volledig zelfrijdende auto, die door Volvo Cars wordt beschouwd als een van de belangrijkste innovaties voor de toekomst. De Volvo S90 wordt ook leverbaar met de krachtige en zeer efficiënte T8 Twin Engine plug-in hybride aandrijflijn, een van de meest luxe Volvo-interieurs ooit en een infotainmentsysteem waarmee de bestuurder altijd online is.

Pilot Assist
Pilot Assist

Ontworpen voor u

Een echte rijdersauto. Met het dashboard en de middenconsole naar u toegericht heeft u alles binnen handbereik en is de auto volledig op u afgestemd. Zelfs na enkele uren stapt u even ontspannen en uitgerust uit, als u instapte. Design en rij-ervaring in totale harmonie.

Ontworpen voor u
VESTIGINGEN
Buitenweg Baarn
BUITENWEG BAARN
Baarnschedijk 3
3741 LN Baarn
 
  035-541 75 47   [email protected]
Buitenweg Hilversum
BUITENWEG HILVERSUM
Oscar Romerolaan 1
1216 TJ Hilversum
 
  035-623 45 70   [email protected]
Buitenweg Naarden
BUITENWEG NAARDEN
Amsterdamsestraatweg 3
1411 AW Naarden
 
  035-694 88 07   [email protected]
 
Nieuw