Volvo S60

ALTIJD OP WEG

De perfecte mix van dynamische prestaties, innovatieve technologie en het comfort van Volvo.

 
S60 Business
S60 Business

S60 Business

De nieuwe generatie Volvo motoren zorgen voor een laag brandstofverbruik met een daarbij behorende lage CO₂- uitstoot. Daardoor komt de S60 met D2, D3 en D4 dieselmotor in aanmerking voor 21% bijtelling. Ook met automaat!

S60 Business

VOLVO S60

We nemen een omweg naar huis.

De Volvo S60 is een fraai gebalanceerde combinatie van dynamiek, stijl en comfort. Voor 2016 hebben we onze sedan een flink aantal upgrades gegeven. In onze voortdurende zoektocht om meer vermogen te leveren bij een lager brandstofverbruik bieden we nu nog meer variatie in onze efficiënte Drive-E aandrijvingen, zowel in benzine als diesel. En met onze schakelpaddles kunt u de optionele handmatige modus van de automatische versnellingsbak bedienen zonder uw handen van het stuur te halen.
Boek een proefrit

Volvo On Call

U zult versteld staan van het comfortabele interieur – vooral ’s nachts, wanneer hij smaakvol is verlicht met Ambient Light. Met Volvo On Call bent u onderweg altijd online: via de ingebouwde modem en de sleuf voor uw simkaart kunt u op internet surfen, apps openen en gebruikmaken van online navigatie

volvooncall

Natuurlijke rijdynamiek

Wanneer u na een bocht versnelt… Is het alsof hij uw gedachten leest.

We hebben ons bij de S60 vooral gericht op de natuurlijke rijdynamiek, zodat zijn acties direct aansluiten op uw wensen. Wanneer u bijvoorbeeld na een krappe bocht versnelt, volgt uw S60 met bijna telepathischeprecisie de lijn die u kiest. Bestuurders kunnen genieten van Corner Traction Control, een systeem dat gebruikmaakt van Torque Vectoring en de neiging tot onderstuur vermindert door precies de juiste hoeveelheid kracht en remkracht toe te passen op de binnenste en buitenste wielen wanneer u na een bocht versnelt. Dit is vooral handig wanneer u vanaf een inrit in snel verkeer moet invoegen.
Boek een proefrit

Natuurlijke rijdynamiek
Natuurlijke rijdynamiek

Scandinavisch Design

De auto bezit een schoonheid die – zoals veel hedendaags Scandinavisch design – is geworteld in de natuur. “Die strakke oppervlakken en contouren geven hem een typisch Scandinavische uitstraling”, zegt Reuterberg.

SCANDINAVIAN DESIGN:

Het is echt net zo goed als het eruitziet.

Kent u dat gevoel: u rijdt op de snelweg, kijkt in uw binnenspiegel en ziet een indrukwekkend ‘gezicht’ naderen? Dat is de Volvo S60. “De S60 dankt zijn uitstraling aan zijn gefocuste, vastberaden koplampen”, vertelt onze Senior Exterior Designer Peter Reuterberg. “We dachten bij het ontwerpen van het gezicht van de auto aan de ogen van een wolf. De S60 heeft een zelfverzekerde, geconcentreerde blik, als van een sterk dier.” De geschulpte oppervlakken op de motorkap accentueren de klassieke V-vorm van Volvo met de doelgerichte frons die doorloopt tot aan de koplampen.
Boek een proefrit

SCANDINAVIAN DESIGN:
SCANDINAVIAN DESIGN:
SCANDINAVIAN DESIGN:
SCANDINAVIAN DESIGN:
VESTIGINGEN
Buitenweg Baarn
BUITENWEG BAARN
Baarnschedijk 3
3741 LN Baarn
 
  035-541 75 47   [email protected]
Buitenweg Hilversum
BUITENWEG HILVERSUM
Oscar Romerolaan 1
1216 TJ Hilversum
 
  035-623 45 70   [email protected]
Buitenweg Naarden
BUITENWEG NAARDEN
Amsterdamsestraatweg 3
1411 AW Naarden
 
  035-694 88 07   [email protected]
 
Nieuw