Volvo XC90

Leidend voorbeeld

Geavanceerd, puur Zweeds design en duurzaam. Dit is de evolutie van de luxe SUV.
 
Luxe SUV met 4, 5, 6 of 7 zitplaatsen
Luxe SUV met 4, 5, 6 of 7 zitplaatsen

Luxe SUV met 4, 5, 6 of 7 zitplaatsen

Alle interieuronderdelen zijn perfect op elkaar afgestemd en gemaakt van de beste materialen, zoals soepel leer en generfd hout. De XC90 is verkrijgbaar met vier, vijf, zes of zeven stoelen. Welke versie u ook kiest, elke stoel is zo ontworpen dat iedereen luxe zit.

Ervaar het comfort van de ongeëvenaarde en ergonomische stoelen van Volvo, naar wens uitgerust met ventilatie- en massagefunctie.

Boek een proefrit

Luxe SUV met 4, 5, 6 of 7 zitplaatsen

Vernieuwde aandrijflijnen

KERS-technologie

De vernieuwde Volvo XC90 biedt voor het eerst het geavanceerde, kinetische remsysteem aan, dat gekoppeld is aan de brandstofmotor. De nieuwe, geëlektrificeerde aandrijflijn met 48V en KERS-technologie zorgt voor een brandstofbesparing van 15%. De verbeterde stop/start-techniek van diverse motoren werkt radar gestuurd en anticipeert daarmee op de wegsituatie.

Lees meer

Spotify & VolvoVolvo’s geïntegreerde Spotify-applicatie bevat de zeer gewaardeerde Spotify Connect-functionaliteit. Daarmee kunnen passagiers hun mobiele devices gebruiken als afstandsbediening voor de Spotify in-car app, zonder eerst hun device te hoeven aansluiten op de auto.

 

xc90

Pilot Assist

Semi-autonoom rijden

De Volvo XC90 wordt standaard geleverd met IntelliSafe Assist. Waarbij Adaptieve Cruise Control, Distance Alert en de geavanceerde semi-autonome rijmodus Pilot Assist zijn inbegrepen. Hiermee bestuurt de auto zichzelf en volgt hij keurig de wegmarkeringen tot snelheden van zo’n 130 km/uur, zonder dat hij een andere auto hoeft te volgen. Pilot Assist is een volgende stap op weg naar een volledig zelfrijdende auto – een van de belangrijkste Volvo-innovaties voor de toekomst.

Boek een proefrit

Pilot Assist

XC90 Intro Edition

Tijdelijk vanaf €89.305

De vernieuwde Volvo XC90 is tijdelijk leverbaar als unieke en uiterst complete Intro Edition, vanaf €89.305. Dit betekent een voordeel tot ruim €4.000. De XC90 Intro Edition biedt ultieme luxe en comfort, met o.m. een glazen panoramadak, grafisch head-up display, IntelliSafe Surround en Harman Kardon Premium Sound.

Boek een proefrit

XC90 Intro Edition
Vestigingen