Volvo XC90

Evolutie van de luxe SUV

 
Hoogste niveau van comfort en vakmanschap
Hoogste niveau van comfort en vakmanschap

Hoogste niveau van comfort en vakmanschap

Alle onderdelen in het interieur zijn perfect op elkaar afgestemd en gemaakt van de beste materialen, zoals soepel leer of duurzaam wol en generfd hout. I.c.m. de tailored wool blend, kan de Volvo XC90 geheel ledervrij worden uitgevoerd.

Ervaar het comfort van de ongeëvenaarde en ergonomische stoelen van Volvo, naar wens uitgerust met ventilatie- en massagefunctie.

Hoogste niveau van comfort en vakmanschap

XC90 Recharge T8 plug-in hybride

Tot 69 kilometer volledig elektrisch

Bij de vernieuwde Volvo XC90 Recharge is elektrificatie standaard. Het model heeft altijd de T8-aandrijving met onze bekroonde plug-in hybride technologie. De auto is eenvoudig op te laden met een stekker en de elektromotor werkt in perfecte harmonie samen met de brandstofmotor. Zo beschikt u over maximale performance en lage uitstoot en kosten per kilometer.

De hybride-aandrijflijn is nog verder ontwikkeld en voorzien van 18,8 kWh accucapaciteit en een krachtigere elektromotor. Hierdoor levert de XC90 T8 tegenwoordig maar liefst 335 kW / 455 pk. De CO2-uitstoot is echter verlaagd, terwijl de elektrische actieradius is toegenomen tot 69 kilometer. In Pure Mode kunt u volledig elektrisch rijden met een snelheid tot 125 km/u, zodat u in alle rust en stilte het meeste woon-werkverkeer emissievrij kunt afleggen. Bovendien is de oplaadsnelheid toegenomen van 1 fase (3,7kW) naar 2 fase (6,4kW). Zo is de minimale laadtijd van een XC90 nu slechts 3 uur.

Zoals elke nieuwe Volvo is ook de XC90 vanaf het begin ontworpen om hybride techniek te gebruiken. Er is dus geen compromis in veelzijdigheid, stijl of bruikbaarheid.

Boek een proefrit

Offerte aanvragen

Prachtige audio en Google Infotainment

Premium geluidservaring en connectiviteit

De Volvo XC90 is tegenwoordig voorzien van Google Services. Zo navigeert u met Google Maps gemakkelijk en vertrouwd naar uw bestemming.

Met Google Assistent kunt u de handen aan het stuur houden, zeg "Hé Google" om aan de slag te gaan. Met Google Play downloadt u uw favoriete apps in de auto en met Spotify speelt u al uw playlists af.

Google and Google Maps are trademarks of Google LLC.

Het Bowers & Wilkins audiosysteem is hand in hand ontwikkeld met de XC90, dus het geluid dat u hoort past perfect in het interieur. De 19 luidsprekers hebben een unieke subwoofer die lucht van buiten de auto binnenzuigt om diepe, rijke bassen te creëren. 

Met drie ruimtemodi - waaronder de beroemde jazzclub Nefertiti en de concertzaal in Göteborg - kunt u het geluid aanpassen aan uw stemming.

Het Harman Kardon Premium Sound-systeem biedt een krachtige audio-ervaring. De 14 luidsprekers zijn afgestemd en aangepast, zodat iedereen het beste geluid hoort. Een bass managementsysteem past de bass naar de akoestiek van de auto aan, waardoor de diepste tonen rijker en helderder worden.

Volvo-XC90-MY23

Personaliseer uw XC90

De verschillende uitrustingsniveau's

De vernieuwde Volvo XC90 is verkrijgbaar in drie uitrustingsniveaus, die uiteraard elk zijn aan te vullen met packs, opties en accessoires zodat uw XC90 volledig is afgestemd op uw leven. U kunt kiezen uit Core, Plus en Ultimate, waarbij een hoger pakket altijd de standaard uitrusting van de lagere pakketten bevat. 

Core is het standaard uitrustingsniveau, wat rijker is uitgerust dan ooit. Zo is de XC90 altijd voorzien van een neerklapbare derde zitrij, een luchtzuiversysteem en vele veiligheidssystemen. Download de prijslijst om inzicht te krijgen in de volledige uitrusting.

Plus is voorzien van premium Harman Kardon audio en 20" Recharge all-season banden. Vanaf dit niveau is het mogelijk om een panoramadak, luchtvering en 360-graden camera als optie te kiezen. 

Ultimate is standaard voorzien van een panoramadak, Head-up display, nubuck hemelbekleding en het Lighting Pack. Vanaf dit niveau is het mogelijk om Bowers & Wilkins audio of gelamineerd glas als optie te kiezen.

Verder kunt u bij Plus of Ultimate kiezen tussen twee thema's voor het exterieur: Bright (chroom) en Dark (Glossy Black). Bij Bright zijn alle sierlijsten in chroom, bij Dark is dit zwart.

Download de prijslijst om alle uitrusting te bekijken.

Uitrustingsniveau Aandrijving Exterieur
Core T8 Bright
Plus T8 Bright & Dark
Ultimate T8 Bright & Dark

 

Boek een proefrit

Offerte aanvragen

Personaliseer uw XC90

Uw assistent onderweg

Ontzorgen tijdens uw langere ritten

De Volvo XC90 wordt standaard geleverd met IntelliSafe Assist en IntelliSafe Surround, met o.m. adaptieve cruise control, dodehoekdetectie en de geavanceerde semi-autonome rijmodus Pilot Assist. Met Pilot Assist wordt vooral langere ritten minder vermoeiend. De auto bestuurt zichzelf en volgt zelfstandig de wegmarkeringen tot snelheden van zo’n 130 km/uur. Met kaartgegevens kan het systeem de snelheid van de Volvo aanpassen om bochten comfortabeler en veiliger te maken met onze Curve Speed Adaptation-technologie. Pilot Assist is een volgende stap op weg naar een volledig zelfrijdende auto – een van de belangrijkste Volvo-innovaties voor de toekomst.

Daarnaast is de Volvo XC90 uitgerust met diverse veiligheidsinnovaties. City Safety helpt mensen binnen en buiten de auto dag en nacht te beschermen en identificeert potentiële gevaren zoals andere voertuigen, fietsers, voetgangers en grote dieren verderop. Het waarschuwt u als het een dreigende botsing detecteert en, als u niet op tijd reageert, remt automatisch om een botsing te helpen voorkomen of verminderen. Dankzij Connected Safety waarschuwt via cloud-techniek de XC90 andere Volvo's in de buurt voor gevaren, zoals glad wegdek.

De Volvo XC90 helpt voorkomen dat de auto van de weg raakt, een van de meest voorkomende soorten ongevallen. Run-off road Mitigation detecteert of de auto de weg dreigt te verlaten en kan met stuurcorrecties en remondersteuning helpen de auto terug op het juiste pad te brengen.

Boek een proefrit

Offerte aanvragen

Uw assistent onderweg
Uw assistent onderweg
Vestigingen
 
NaardenHilversum