Volvo XC90

Zweedse elegantie

De Volvo XC90 etaleert een succesvol leven, zowel zakelijk als privé. Ingetogen succes, zonder dit op te dringen.

 
SUV met 7 zitplaatsen
SUV met 7 zitplaatsen

SUV met 7 zitplaatsen

De ruime en robuuste SUV is de ultieme auto voor het gezin en vriendjes plus de hond. De XC90 is de veiligste Volvo ooit gebouwd. Luxe afwerking en innovatieve technologieën zorgen voor een aangename reis.

Boek een proefrit

SUV met 7 zitplaatsen

Pilot Assist

Semi-autonoom rijden

De Volvo XC90 wordt standaard geleverd met IntelliSafe Assist. Waarbij Adaptieve Cruise Control, Distance Alert en de geavanceerde semi-autonome rijmodus Pilot Assist zijn inbegrepen. Hiermee bestuurt de auto zichzelf en volgt hij keurig de wegmarkeringen tot snelheden van zo’n 130 km/uur, zonder dat hij een andere auto hoeft te volgen. Pilot Assist is een volgende stap op weg naar een volledig zelfrijdende auto – een van de belangrijkste Volvo-innovaties voor de toekomst.

Spotify & VolvoVolvo’s geïntegreerde Spotify-applicatie bevat de zeer gewaardeerde Spotify Connect-functionaliteit. Daarmee kunnen passagiers hun mobiele devices gebruiken als afstandsbediening voor de Spotify in-car app, zonder eerst hun device te hoeven aansluiten op de auto.

 

xc90

Indrukwekkende verschijning

Made by Sweden

Een ontwerp is pas groots wanneer het op het eerste gezicht simpel lijkt, maar inspirerend en innovatief blijkt als je de verborgen details en achterliggende gedachte ontdekt. Van de krachtige lijnen van de grille en de brede schouders tot het innovatieve Sensus-systeem en de materiaalkeuze van het interieur. De XC90 brengt u in alle opzichten in vervoering.

XC90 Excellence

Eersteklas Zweeds design

De XC90 Excellence combineert de rijeigenschappen van een geroemde SUV met de allerbeste luxe en design uit Scandinavië. Een traktatie voor uw zintuigen, met een duidelijk Zweeds tintje.

XC90 Excellence
Vestigingen
Buitenweg Baarn
Buitenweg Baarn
Baarnschedijk 3
3741 LN Baarn
 
  035-541 75 47   [email protected]
Buitenweg Hilversum
Buitenweg Hilversum
Oscar Romerolaan 1
1216 TJ Hilversum
 
  035-623 45 70   [email protected]
Buitenweg Naarden
Buitenweg Naarden
Amsterdamsestraatweg 5
1411 AW Naarden
 
  035-694 88 07   [email protected]