Volvo XC60

Geraffineerde kracht en geavanceerde technologie

 
Zweeds vakmanschap en design
Zweeds vakmanschap en design

Zweeds vakmanschap en design

Het interieur is een moeiteloze combinatie van vorm en functie. Een opgeruimde layout creëert een kalme, inspirerende ruimte.

De zorgvuldig geselecteerde materialen en prachtige accenten zijn een voorbeeld van een interieur dat modern vakmanschap laat zien. Het optionele panoramadak zorgt voor veel natuurlijk licht en is lang genoeg zodat iedereen kan genieten van het uitzicht van de lucht erboven.

Zweeds vakmanschap en design

Recharge T6 en T8 plug-in hybride

Tot wel 79 kilometer volledig elektrisch

Bij de Volvo XC60 is elektrificatie standaard. Alle modellen zijn voorzien van onze bekroonde plug-in hybride technologie. U laadt de XC60 eenvoudig op met een stekker. De elektromotor van 11,6 kWh werkt in perfecte harmonie samen met de brandstofmotor, zodat u beschikt over maximale performance en lage uitstoot en kosten per kilometer. In Pure Mode kunt u volledig elektrisch rijden met een snelheid tot 125 km/u.

Samen met een actieradius tot wel 79 kilometer lukt het in de meeste gevallen het woon-werkverkeer emissievrij af te leggen. Met preconditioning kunt u uw XC60 voorverwarmen of -koelen, zodat het interieur aangenaam is op het moment dat u instapt.

Wat betreft de aandrijving kunt u bij de XC60 kiezen tussen twee standaard varianten. Als Recharge T6 met 257 kW (350pk) of Recharge T8 met 335 KW (455 PK). In iedere uitvoering is de SUV voorzien van vierwielaandrijving. Met de geëlektrificeerde aandrijflijnen in de Volvo XC60 begint de toekomst van mobiliteit nu. Voor u en de volgende generaties.

Gemaakt voor een rijke luisterervaring

Intuïtief en continu verbonden

De XC60 beschikt nu standaard over het Google Infotainment System. Dit biedt u een snellere gebruikerservaring en geïntegreerde functies zoals Google Maps en Google Assistant stembediening. Door standaard over-the-air updates blijft uw navigatie en software up-to-date. Tevens beschikt het nieuwe bestuurdersdisplay over de settings Calm, Navi en Car Centric.

Geniet van elk detail met topklasse Bowers & Wilkins audio in de XC60. Dit premium audiosysteem biedt een kristalheldere en realiteitsgetrouwe geluidservaring door 15 speakers, waaronder een unieke subwoofer die gebruik maakt van lucht buiten de auto om een diepere, weerklinkende bas te creëren. Met drie verschillende room modes – waaronder de beroemde jazzclub Nefertiti en de concertzaal in Göteborg – kunt u het geluid aanpassen aan uw stemming.

Het Harman Kardon Premium Sound-systeem biedt een krachtige audio-ervaring. De 14 luidsprekers zijn afgestemd en aangepast, zodat iedereen het beste geluid hoort. Een bass managementsysteem past de bass aan de akoestiek van de auto aan, waardoor de diepste tonen rijker en helderder worden.

XC60_MY22

Personaliseer uw XC60

De verschillende uitrustingsniveau's

Stel de Volvo XC60 naar uw smaak samen. De pakketten hebben een nieuwe naam, dit was voorheen Momentum, Inscription en R-design. Een hoger pakket bevat altijd de standaard uitrusting van de lagere pakketten. 

Essential is het eerste uitrustingsniveau wat rijker is uitgerust dan ooit. Zo beschikt u over o.m. over Google infotainment, draadloze smartphone integratie, een panoramadak, Keyless Drive en een elektrisch bedienbare achterklep.

Vanaf het Core niveau ontvangt u standaard parkeersensoren voor en achter, een parkeercamera achter en gezuiverde lucht dankzij het Advanced Air Cleaner pack.

Plus biedt u veel luxe, zoals lederen bekleding, een verwarmbaar stuur en verwarmde stoelen (inclusief de achterbank). Vanaf dit niveau is het mogelijk om voor premium Harman Kardon audio of een 360-graden camera te kiezen. 

Ultimate bevat de absolute top-uitrusting. Naast al het bovenstaande is dit niveau standaard voorzien van premium Harman Kardon audio, het Lighting pack, een Head-up display, lederlook-bekleed dashboard, massagestoelen en 20" velgen. Daarnaast is het bij deze uitrusting mogelijk om voor de optie luchtvering of Bowers & Wilkins audio te kiezen.

In de Plus of Ultimate uitvoering kunt u kiezen tussen twee thema's, Bright (chroom) en Dark (Glossy Black). Bij Bright zijn alle sierlijsten in chroom, bij Dark is dit zwart.

Download de prijslijst om alle opties te bekijken.

Uitrustingsniveau Aandrijving Exterieur
Essential T6 Bright
Core T6 Bright
Plus T6 & T8 Bright & Dark
Ultimate T6 & T8 Bright & Dark

Boek een proefrit

Offerte aanvragen

Personaliseer uw XC60

Uw persoonlijke assistent

Moeiteloos rijden tijdens elke rit

De Volvo XC60 is vanaf de Core uitrusting standaard geleverd met het Driver Assist pack. Dit bestaat uit IntelliSafe Assist en IntelliSafe Surround, met o.m. adaptieve cruise control, dodehoekdetectie en de geavanceerde semi-autonome rijmodus Pilot Assist. Met Pilot Assist wordt vooral langere ritten minder vermoeiend. De auto bestuurt zichzelf en volgt zelfstandig de wegmarkeringen tot snelheden van zo’n 130 km/uur.

Met kaartgegevens kan het systeem de snelheid van de Volvo aanpassen om bochten comfortabeler en veiliger te maken met onze Curve Speed Adaptation-technologie. Pilot Assist is een volgende stap op weg naar een volledig zelfrijdende auto – een van de belangrijkste Volvo-innovaties voor de toekomst. Bovendien ontvangt u het Blind Spot Information System (BLIS) tegenwoordig standaard bij het Driver Assist pack, waarmee auto's in de dode hoek worden gedetecteerd.

Daarnaast is de Volvo XC60 standaard uitgerust met diverse veiligheidsinnovaties. City Safety helpt mensen binnen en buiten de auto dag en nacht te beschermen en identificeert potentiële gevaren zoals andere voertuigen, fietsers, voetgangers en grote dieren verderop. Het waarschuwt u als het een dreigende botsing detecteert en, als u niet op tijd reageert, remt automatisch om een botsing te helpen voorkomen of verminderen. Dankzij Connected Safety waarschuwt via cloud-techniek de XC60 andere Volvo's in de buurt voor gevaren, zoals glad wegdek.

De Volvo XC60 helpt voorkomen dat de auto van de weg raakt, een van de meest voorkomende soorten ongevallen. Run-off road Mitigation detecteert of de auto de weg dreigt te verlaten en kan met stuurcorrecties en remondersteuning helpen de auto terug op het juiste pad te brengen.

Boek een proefrit

Offerte aanvragen

Uw persoonlijke assistent
Uw persoonlijke assistent

Pure performance

XC60 T8 Polestar Engineered

De 455pk sterke plug-in hybride aandrijftechnologie, geoptimaliseerde motorsoftware en een aangepast chassis, maken de XC60 Polestar Engineered een zinderende Zweedse SUV die efficiëntie met een geëlektricifeerde rijbeleving combineert. De Polestar Engineered is voorzien van het meest luxe Ultimate pakket.

De plug-in hybride aandrijflijn heeft geoptimaliseerde Polestar motorsoftware voor een nog betere performance. Dynamisch rijden wordt naar een hoger niveau getild, met performance componenten van Öhlins en Akebono. Bijzondere lichtmetalen wielen bevordert de sportieve uitstraling en beperken onafgeveerd gewicht voor een nauwkeurigere, responsievere behendigheid. Glossy zwarte accenten, exterieur badges en unieke interieurdetails waaronder goudkleurige veiligheidsgordels demonstreren de progressieve, exclusieve spirit van Polestar Engineered.

Boek een proefrit

Offerte aanvragen

Pure performance
Pure performance
Vestigingen
 
Naarden
Hilversum