Volvo V90

Veelzijdig en verfijnd. Zweedse precisie ten voeten uit.

 
Elegant silhouet en een slim en veelzijdig interieur
Elegant silhouet en een slim en veelzijdig interieur

Elegant silhouet en een slim en veelzijdig interieur

De Volvo V90 straalt klasse uit. Een estate met karakter. Puur Scandinavisch design, gecombineerd met veelzijdige flexibiliteit.

De opvallende lijn van de auto wordt versterkt door achterlichten die het raam omlijsten. De indrukwekkende uitstraling is er een van kracht, met subtiele en onderscheidende details.

Elegant silhouet en een slim en veelzijdig interieur

T6 & T8 plug-in hybride

Standaard met elektromotor

Bij de vernieuwde V90 is elektrificatie standaard. De estate is verkrijgbaar als T6 met 257kW / 350pk of als T8 met 335kW / 455pk. De plug-in hybride kan met een stekker worden opgeladen. De elektromotor werkt in perfecte harmonie samen met de brandstofmotor, zodat u beschikt over maximale performance en lage uitstoot en kosten per kilometer.

In Pure Mode kunt u volledig elektrisch rijden met een snelheid tot 125 km/u en een actieradius tot 88 kilometer zodat u in alle rust en stilte het meeste woon-werkverkeer emissievrij kunt afleggen. Met preconditioning kunt u uw V90 voorverwarmen of -koelen, zodat het interieur aangenaam is op het moment dat u instapt. Bovendien is de V90 nu standaard voorzien van one-pedal-drive, zo kunt u met één pedaal rijden. 

Met de Volvo V90 begint de toekomst van mobiliteit nu. Voor u en uw gezin.

Vergelijking aandrijflijnen

Zo klinkt perfectie

Van pop tot jazz en klassiek

De V90 beschikt nu over het Google Android Infotainment System. Dit biedt u een snellere en meer intuïtieve gebruikerservaring en geïntegreerde functies zoals Google Maps en Google Assistant stembediening. Door standaard over-the-air updates blijft uw navigatie en software up-to-date. Tevens beschikt uw nieuwe bestuurdersdisplay over de settings Calm, Navi en Car Centric.

Geniet van elk detail met topklasse Bowers & Wilkins audio in de V90. Dit premium audiosysteem biedt een kristalheldere en realiteitsgetrouwe geluidservaring door 15 speakers, waaronder een unieke subwoofer die gebruik maakt van lucht buiten de auto om een diepere, weerklinkende bas te creëren. Met drie verschillende room modes – waaronder de beroemde jazzclub Nefertiti en de concertzaal in Göteborg – kunt u het geluid aanpassen aan uw stemming.

Het Harman Kardon Premium Sound-systeem biedt een krachtige audio-ervaring. De 14 luidsprekers zijn afgestemd en aangepast, zodat iedereen het beste geluid hoort. Een bass managementsysteem past de bass aan de akoestiek van de auto aan, waardoor de diepste tonen rijker en helderder worden.

V90_MY21

Uw persoonlijke assistent

Tijdens korte en langere ritten

De Volvo V90 wordt standaard geleverd met IntelliSafe Assist en IntelliSafe Surround, met o.m. adaptieve cruise control, dodehoekdetectie en de geavanceerde semi-autonome rijmodus Pilot Assist. Met Pilot Assist wordt vooral langere ritten minder vermoeiend. De auto bestuurt zichzelf en volgt zelfstandig de wegmarkeringen tot snelheden van zo’n 130 km/uur. Met kaartgegevens kan het systeem de snelheid van de Volvo aanpassen om bochten comfortabeler en veiliger te maken met onze Curve Speed Adaptation-technologie. Pilot Assist is een volgende stap op weg naar een volledig zelfrijdende auto – een van de belangrijkste Volvo-innovaties voor de toekomst.

Daarnaast is de Volvo V90 uitgerust met diverse veiligheidsinnovaties. City Safety helpt mensen binnen en buiten de auto dag en nacht te beschermen en identificeert potentiële gevaren zoals andere voertuigen, fietsers, voetgangers en grote dieren verderop. Het waarschuwt u als het een dreigende botsing detecteert en, als u niet op tijd reageert, remt automatisch om een botsing te helpen voorkomen of verminderen. Dankzij Connected Safety waarschuwt via cloud-techniek de V90 andere Volvo's in de buurt voor gevaren, zoals glad wegdek.

De Volvo V90 helpt voorkomen dat de auto van de weg raakt, een van de meest voorkomende soorten ongevallen. Run-off road Mitigation detecteert of de auto de weg dreigt te verlaten en kan met stuurcorrecties en remondersteuning helpen de auto terug op het juiste pad te brengen.

Boek een proefrit

Uw persoonlijke assistent
Uw persoonlijke assistent

Personaliseer uw V90

Geheel afgestemd op uw leven

De vernieuwde Volvo V90 is verkrijgbaar in drie uitrustingsniveaus, die uiteraard elk volledig naar smaak zijn aan te vullen met meerdere packs, opties en accessoires zodat uw V90 geheel is afgestemd op uw leven. Een hoger pakket bevat altijd de standaard uitrusting van de lagere pakketten. Zo is de V90 standaard voorzien van Google infotainment en navigatie.

Met Core heeft u de beschikking over comfortstoelen met lederen bekleding, stoelverwarming inclusief verwarmde achterbank en Park Assist met parkeercamera achter. Daarnaast is de V90 met dit niveau standaard voorzien van de Advanced Air Cleaner, dit zuivert de lucht in de auto en kan tot 95 procent van alle schadelijke PM2.5 (fijn stof) deeltjes tegenhouden. 

Plus is Standaard voorzien Harman Kardon audio, elektrisch verstelbare stoelen en 19" velgen. Vanaf dit niveau kunt u de volgende opties kiezen: Nappa lederen bekleding met ventilatie en massagefunctie, 360 graden camera, Head-up display en een panoramadak.

Ultimate is het niveau voor ultieme luxe. Standaard voorzien van een Head-up display en panoramadak. Ook is luchtvering of Bowers & Wilkins audio beschikbaar als optie.

In de Plus of Ultimate uitvoering kunt u kiezen tussen twee thema's voor het exterieur: Bright en Dark. Bright staat voor chromen omlijsting, bij Dark is de omlijsting in Glossy Black. Wilt u meer weten over de uitrusting? Dit is te zien in de prijslijst. Of neem contact op met één van onze verkoopadviseurs.


Uitrustingsniveau Aandrijving Exterieur
Core T6 Bright
Plus T6 & T8 Bright & Dark
Ultimate T6 & T8 Bright & Dark

Boek een proefrit

Offerte aanvragen

Personaliseer uw V90
Vestigingen
 
NaardenHilversum