Volvo V90

Veelzijdig en verfijnd. Zweedse precisie ten voeten uit.

 
Pilot Assist
Pilot Assist

Pilot Assist

Een van de vele vooruitstrevende voorzieningen van de nieuwe Volvo V90 is Pilot Assist. In deze semi-autonome rijmodus stuurt de auto zelf en volgt hij keurig de wegmarkeringen tot snelheden van zo’n 130 km/u. Pilot Assist is een volgende stap op weg naar de volledig zelfrijdende auto, die door Volvo Cars wordt beschouwd als een van de belangrijkste innovaties voor de toekomst.

Boek een proefrit

Pilot Assist

V90 Business Luxury

Ultramoderne luxe

Elegant, extra luxueus en comfortabel. Dat is de nieuwe Volvo V90 Business Luxury. Standaard zijn onder meer Sensus navigatie met LifeTime MapCare updates, het IntelliSafe Surround veiligheidspakket met Pilot Assist en Nappa lederen bekleding. De V90 T4 Business Luxury+ voegt daar onder meer een elektrisch bedienbaar schuif-/kanteldak, head-up display en stoelventilatie en -massage aan toe.

U rijdt al een V90 Business Luxury vanaf €61.995.

Boek een proefrit

Ervaar de verfijnde Volvo estate

Volvo Buitenweg nodigt u van harte uit voor een hybride proefrit.

Ervaar waartoe de wagen in staat is. En neem vooral de tijd.

Boek een proefrit

V90TE

Klaar voor de toekomst

Hybride efficiëntie en geraffineerde performance

De plug-in hybride aandrijflijn in de Volvo V90 combineert een lage uitstoot met responsieve acceleratie. De topklasse T8 Twin Engine modellen bieden een exceptionele performance met een vermogen van 390pk en de mogelijkheid voor emissievrije mobiliteit. Met de V90 T8 Twin Engine plug-in hybride kunt u puur elektrisch rijden tijdens het meeste woon-werkverkeer, tot een afstand van ca. 50km en 125 km/u.

Boek een proefrit

Klaar voor de toekomst
Vestigingen