Volvo V60 Cross Country

Premium estate om het avontuur aan te gaan

 
Google Services
Google Services

Google Services

Met standaard ingebouwde Google Services navigeert u eenvoudig met Google Maps. Of maak gebruik van de Google Assistant: 'Hé Google, stel de temperatuur in op 19 graden'.

Met Google Play heeft u toegang tot alle in-car apps van Google, zo heeft u de beschikking tot uw favoriete apps in de auto. Ook speelt u gemakkelijk een playlist af met Spotify.


Google Services

Rij uw avontuur comfortabel tegemoet

Standaard vierwielaandrijving en duurzame aandrijflijn

De Volvo V60 Cross Country is ontworpen om het avontuur comfortabel tegemoet te rijden. De 210mm bodemvrijheid, charcoal dorpels, wielkastverbreders en achterbumper benadrukken het doelgerichte karakter van de Cross Country en helpen de carrosserie beschermen. All Wheel Drive, die maximaal 50 procent van het vermogen naar de achterwielen stuurt, geeft grip op het wegdek, welk type dit ook is. U heeft altijd de controle, ook onder uitdagende omstandigheden. Met de Off-Road modus herkalibreert de auto de reacties om rijden buiten de gebaande paden te vergemakkelijken.

De V60 Cross Country wordt standaard geleverd met een geëlektrificeerde aandrijflijn. Het nieuwe 48V mild-hybrid met KERS-technologie zet kinetische energie, die vrijkomt bij remmen of uitrollen, om in elektriciteit. De aandrijflijn werkt met cilinderuitschakeling en is gekoppeld aan een shift-by-wire versnellingsbak. Met radar wordt op de wegsituatie geanticipeerd. De opgeslagen energie wordt ingezet op piekmomenten, zoals optrekken, en levert een brandstofbesparing en verminderde uitstoot op van 15 procent.

De winter zit ingebakken in het Zweedse DNA. Met de parkeerverwarming is uw V60 Cross Country altijd voorbereid op winterse omstandigheden. Met de Volvo Cars app op uw smartphone stelt u de verwarming eenvoudig in, zodat uw auto behaaglijk warm is en de ruiten zijn ontdooid op het moment dat u instapt.

Boek een proefrit

Offerte aanvragen

Gemaakt voor een rijke luisterervaring

Intuïtief en continu verbonden

Geniet van elk detail met topklasse Bowers & Wilkins audio in de V60 Cross Country. Dit premium audiosysteem biedt een kristalheldere en realiteitsgetrouwe geluidservaring door 15 speakers, waaronder een unieke subwoofer die gebruik maakt van lucht buiten de auto om een diepere, weerklinkende bas te creëren. Met drie verschillende room modes – waaronder de beroemde jazzclub Nefertiti en de concertzaal in Göteborg - kunt u het geluid aanpassen aan uw stemming.

Het Harman Kardon Premium Sound-systeem biedt een krachtige audio-ervaring. De 14 luidsprekers zijn afgestemd en aangepast, zodat iedereen het beste geluid hoort. Een bass managementsysteem past de bass aan de akoestiek van de auto aan, waardoor de diepste tonen rijker en helderder worden.

De Volvo V60 Cross Country ondersteunt zowel draadloos opladen van uw telefoon als Apple CarPlay en Android Auto, waardoor het middendisplay een extensie van uw smartphone wordt. Krijg toegang tot uw muziek en berichten of bel met de stembesturingsassistent van uw telefoon.

Volvo-V60CC-MY23

Uw persoonlijke assistent

Moeiteloos rijden tijdens elke rit

De Volvo V60 Cross Country wordt standaard geleverd met IntelliSafe Assist en IntelliSafe Surround, met o.m. adaptieve cruise control, dodehoekdetectie en de geavanceerde semi-autonome rijmodus Pilot Assist. Met Pilot Assist wordt vooral langere ritten minder vermoeiend. De auto bestuurt zichzelf en volgt zelfstandig de wegmarkeringen tot snelheden van zo’n 130 km/uur. Met kaartgegevens kan het systeem de snelheid van de Volvo aanpassen om bochten comfortabeler en veiliger te maken met onze Curve Speed Adaptation-technologie. Pilot Assist is een volgende stap op weg naar een volledig zelfrijdende auto – een van de belangrijkste Volvo-innovaties voor de toekomst.

Daarnaast is de Volvo V60 Cross Country uitgerust met diverse veiligheidsinnovaties. City Safety helpt mensen binnen en buiten de auto dag en nacht te beschermen en identificeert potentiële gevaren zoals andere voertuigen, fietsers, voetgangers en grote dieren verderop. Het waarschuwt u als het een dreigende botsing detecteert en, als u niet op tijd reageert, remt automatisch om een botsing te helpen voorkomen of verminderen. Dankzij Connected Safety waarschuwt via cloud-techniek de V60 Cross Country andere Volvo's in de buurt voor gevaren, zoals glad wegdek.

De Volvo V60 Cross Country helpt voorkomen dat de auto onbedoeld van de weg raakt, een van de meest voorkomende soorten ongevallen. Run-off road Mitigation detecteert of de auto de weg dreigt te verlaten en kan met stuurcorrecties en remondersteuning helpen de auto terug op het juiste pad te brengen.

Boek een proefrit

Offerte aanvragen

Uw persoonlijke assistent
Uw persoonlijke assistent

Personaliseer uw V60 Cross Country

Kies uw gewenste uitrustingsniveau

De Volvo V60 Cross Country is verkrijgbaar in drie uitrustingsniveaus, die naar wens zijn aan te vullen met meerdere packs, opties en accessoires. Een hoger pakket bevat altijd de standaard uitrusting van de lagere pakketten. 

Core is het rijk uitgeruste basisniveau van de V60 Cross Country, met o.m. Google Infotainment, vierwielaandrijving en vele veiligheidssystemen.

Plus is o.m. voorzien van elektrisch verstelbare stoelen, dodehoekdetectie, park assist met parkeercamera en een verwarmbaar stuur. Vanaf dit niveau kunt u de volgende opties kiezen: Nappa lederen bekleding met ventilatie en massagefunctie, 360 graden camera, Head-up display en een panoramadak.

Ultimate is het niveau voor ultieme luxe. Standaard voorzien van Harman Kardon audio, een Head-up display en panoramadak. Ook is Bowers & Wilkins audio beschikbaar als optie.

In de Plus of Ultimate uitvoering kunt u kiezen tussen twee thema's voor het exterieur. Bright staat voor chromen omlijsting, bij Dark is de omlijsting in Glossy Black. Wilt u meer weten over de uitrusting? Bekijk de prijslijst. Of neem contact op met één van onze verkoopadviseurs.

Uitrustingsniveau Aandrijving Exterieur
Core B5 Bright
Plus B5 Bright & Dark
Ultimate B5 Bright & Dark

Boek een proefrit

Offerte aanvragen

Personaliseer uw V60 Cross Country
Vestigingen
 
NaardenHilversum