Volvo V60

Als plug-in of mild hybrid

 
Zweeds vakmanschap en design
Zweeds vakmanschap en design

Zweeds vakmanschap en design

De Volvo V60 is ontwikkeld met Zweeds vakmanschap en design. Een familie estate, geliefd om zijn ruimte en veelzijdigheid. Het interieur is ontworpen voor optimaal genieten, met een strak touch screen voorzien van Google Infotainment. De materialen in het interieur versterken het gevoel van pure luxe. Het optionele panoramadak zorgt voor veel natuurlijk licht, waarbij iedereen kan genieten van het uitzicht.

Zweeds vakmanschap en design

Als mild- of plug-in hybrid

Met of zonder stekker

Bij de Volvo V60 is elektrificatie standaard, waarbij u kunt kiezen uit twee verschillende vormen: mild-hybrid of plug-in hybrid. Het nieuwe 48V mild hybrid met KERS-technologie zet kinetische energie, die vrijkomt bij remmen of uitrollen, om in elektriciteit. De aandrijflijn werkt met cilinderuitschakeling en is gekoppeld aan een shift-by-wire versnellingsbak. Met radar wordt op de wegsituatie geanticipeerd. De opgeslagen energie wordt ingezet op piekmomenten, zoals optrekken, en levert een brandstofbesparing en verminderde uitstoot op van 15 procent. En dat zonder stekker. De mild hybrid is leverbaar vanaf €51.495 (Nu tijdelijk vanaf €43.995).

Met de Recharge plug-in hybrid kunt u in Pure Mode zelfs volledig elektrisch rijden met een snelheid tot 125 km/h. Deze Recharge-modellen worden met een stekker opgeladen. Dankzij de zeer complete standaarduitrusting, het royale interieur en de grote bagageruimte is het de ideale estate voor zowel werk als privé. Krachtig rijden doet de plug-in hybrid ook, dankzij de 145 extra pk's die de sterke elektromotor levert. Rij schoner, betaal minder brandstofkosten en profiteer van een lagere wegenbelasting. Je hele leven binnen bereik. De plug-in hybrid is leverbaar vanaf € 56.395.

Lees hier meer over het rijden met of zonder stekker.

Boek een proefrit

Offerte aanvragen

Gemaakt voor een rijke luisterervaring

Intuïtief en continu verbonden

Geniet van elk detail met topklasse Bowers & Wilkins audio in de V60. Dit premium audiosysteem biedt een kristalheldere en realiteitsgetrouwe geluidservaring door 15 speakers, waaronder een unieke subwoofer die gebruik maakt van lucht buiten de auto om een diepere, weerklinkende bas te creëren. Met drie verschillende room modes – waaronder de beroemde jazzclub Nefertiti en de concertzaal in Göteborg – kunt u het geluid aanpassen aan uw stemming.

Het Harman Kardon Premium Sound-systeem biedt een krachtige audio-ervaring. De 14 luidsprekers zijn afgestemd en aangepast, zodat iedereen het beste geluid hoort. Een bass managementsysteem past de bass aan de akoestiek van de auto aan, waardoor de diepste tonen rijker en helderder worden.

De Volvo V60 ondersteunt zowel draadloos opladen van uw telefoon als Apple CarPlay en Android Auto, waardoor het middendisplay een extensie van uw smartphone wordt. Krijg toegang tot uw muziek en berichten of bel met de stembesturingsassistent van uw telefoon.

Volvo-V60-MY23

Uw persoonlijke assistent

Moeiteloos rijden tijdens elke rit

De Volvo V60 wordt vanaf de Core uitvoering standaard geleverd met IntelliSafe Assist en IntelliSafe Surround, met o.m. adaptieve cruise control, dodehoekdetectie en de geavanceerde semi-autonome rijmodus Pilot Assist. Met Pilot Assist wordt vooral langere ritten minder vermoeiend. De auto bestuurt zichzelf en volgt zelfstandig de wegmarkeringen tot snelheden van zo’n 130 km/uur. Met kaartgegevens kan het systeem de snelheid van de Volvo aanpassen om bochten comfortabeler en veiliger te maken met onze Curve Speed Adaptation-technologie. Pilot Assist is een volgende stap op weg naar een volledig zelfrijdende auto – een van de belangrijkste Volvo-innovaties voor de toekomst.

Daarnaast is de Volvo V60 uitgerust met diverse veiligheidsinnovaties. City Safety helpt mensen binnen en buiten de auto dag en nacht te beschermen en identificeert potentiële gevaren zoals andere voertuigen, fietsers, voetgangers en grote dieren verderop. Het waarschuwt u als het een dreigende botsing detecteert en, als u niet op tijd reageert, remt automatisch om een botsing te helpen voorkomen of verminderen. Dankzij Connected Safety waarschuwt via cloud-techniek de V60 andere Volvo's in de buurt voor gevaren, zoals glad wegdek.

De Volvo V60 helpt voorkomen dat de auto van de weg raakt, een van de meest voorkomende soorten ongevallen. Run-off road Mitigation detecteert of de auto de weg dreigt te verlaten en kan met stuurcorrecties en remondersteuning helpen de auto terug op het juiste pad te brengen.

Boek een proefrit

Offerte aanvragen

Uw persoonlijke assistent
Uw persoonlijke assistent

Personaliseer uw V60

Standaard met Google infotainment

De Volvo V60 is verkrijgbaar in drie uitrustingsniveaus, die uiteraard elk volledig naar smaak zijn aan te vullen met meerdere packs, opties en accessoires zodat uw V60 geheel is afgestemd op u en uw gezin. De V60 is bovendien altijd voorzien van Google Infotainment (inclusief Google Maps navigatie). 

De Essential Edition is een nieuwe voordelige uitvoering van de V60. Lees meer.

Met de uitvoering Core beschikt u over alles om elke rit aangenaam te maken. Geniet van 4 jaar gratis Google Services en Volvo On Call. Daarnaast is de Volvo V60 uitgerust met High Performance Audio, een elektrisch bedienbare achterklep en electronic climate control.

Plus biedt u comfort en luxe, zoals elektrisch verstelbare voorstoelen, verwarmbaar stuurwiel en verwarmde stoelen en achterbank. De premium beleving wordt aangevuld met Premium Audio by Harman Kardon, chromen accenten in het exterieur en naar wens lederen bekleding.

Met de Ultimate uitrusting beschikt u over alle denkbare luxe, zoals een panoramisch schuifdak, head-up display, 4 zone electronic climate control en met lederlook bekleed dashboard.

Bij de Plus en Ultimate uitvoering kunt u kiezen voor een exterieur in Bright of Dark met luxe of sportieve uitstraling. Alle uitrustingniveaus zijn uit te breiden met aantrekkelijke optiepakketten of extra's.


Uitrustingsniveau Aandrijving Exterieur
Essential Edition B3 Bright
Core B3, B4 & T6 Dark (T6 + Bright)
Plus B3, B4, T6 & T8 Dark (T6/8 + Bright)
Ultimate B3, B4, T6 & T8 Dark
Polestar Engineered T8 Dark

 

Boek een proefrit

Offerte aanvragen

Personaliseer uw V60

Pure performance

V60 T8 Polestar Engineered

De 405pk (298kW) sterke plug-in hybride aandrijftechnologie, geoptimaliseerde motorsoftware en een aangepast chassis, maken de V60 Polestar Engineered een zinderende Zweedse SUV die efficiëntie met een geëlektricifeerde rijbeleving combineert.

De plug-in hybride aandrijflijn heeft geoptimaliseerde Polestar motorsoftware voor een nog betere performance. Dynamisch rijden wordt naar een hoger niveau getild, met performance componenten van Öhlins en Brembo. Bijzondere lichtmetalen wielen bevordert de sportieve uitstraling en beperken onafgeveerd gewicht voor een nauwkeurigere, responsievere behendigheid. Glossy zwarte accenten, exterieur badges en unieke interieurdetails waaronder goudkleurige veiligheidsgordels demonstreren de progressieve, exclusieve spirit van Polestar Engineered. De Polestar Engineered V60 is standaard in de kleur Thunder Grey. 

Boek een proefrit

Offerte aanvragen

Pure performance
Pure performance
Vestigingen
 
NaardenHilversum