Volvo V60

Ontworpen voor de komende generaties

 
Zweeds vakmanschap en design
Zweeds vakmanschap en design

Zweeds vakmanschap en design

De Volvo V60 is ontwikkeld met Zweeds vakmanschap en design. Een familie estate, geliefd om zijn ruimte en veelzijdigheid. Het interieur is ontworpen voor optimaal genieten, met een strak touch screen en opvallende uitstroomopeningen met verticaal design. De materialen in het interieur versterken het gevoel van pure luxe. Het optionele panoramadak zorgt voor veel natuurlijk licht, waarbij iedereen kan genieten van het uitzicht.

Zweeds vakmanschap en design

V60 B3 Momentum Advantage

Tijdelijk vanaf slechts €40.995 of €549 p.m.

Rijden in een nieuwe Volvo V60 is nu bereikbaarder dan ooit. Met deze estate heeft u alle ruimte voor uw actieve leven. De V60 B3 Momentum Advantage is tijdelijk leverbaar in gelimiteerde oplage. 

De met een 163 pk sterke mild-hybrid uitgeruste V60 B3 Momentum Advantage rijdt u uiterst compleet voor een scherpe prijs. Naar wens is de mild-hybrid Volvo V60 B3 Momentum Advantage te voorzien van een Comfort Upgrade voor slechts €1.795. Daarnaast zijn een drietal packs beschikbaar, zoals het Driver Assist Pack voor €995 (i.p.v. €1.590).

Voor een sportievere look kunt u kiezen voor het Advantage Sport Pack en kost €2.995 extra (normaal €4.115). Ook is een Exterior Styling Kit beschikbaar voor een actietarief van slechts €1.000.

De Volvo V60 B3 Momentum Advantage biedt met een vanafprijs van €40.995 of €549 per maand met Private Lease een onweerstaanbaar voordeel in het segment en ten opzichte van de markt.

Ontdek meer

V60 B3 Momentum Advantage

De toekomst van mobiliteit begint nu

Efficiëntie en elektrificerende performance

Bij de Volvo V60 is elektrificatie standaard, waarbij u kunt kiezen uit twee verschillende vormen. Het nieuwe 48V mild-hybrid met KERS-technologie zet kinetische energie, die vrijkomt bij remmen of uitrollen, om in elektriciteit. De aandrijflijn werkt met cilinderuitschakeling en is gekoppeld aan een shift-by-wire versnellingsbak. Met radar wordt op de wegsituatie geanticipeerd. De opgeslagen energie wordt ingezet op piekmomenten, zoals optrekken, en levert een brandstofbesparing en verminderde uitstoot op van 15 procent.

Daarnaast is de Volvo V60 leverbaar met onze bekroonde plug-in hybride technologie. Deze Recharge-modellen worden met een stekker opgeladen. De elektromotor van 11,6 kWh werkt in perfecte harmonie samen met de brandstofmotor, zodat u beschikt over maximale performance en lage uitstoot en kosten per kilometer. In Pure Mode kunt u volledig elektrisch rijden met een snelheid tot 125 km/u en voldoende actieradius zodat u in alle rust en stilte het meeste woon-werkverkeer emissievrij kunt afleggen. Met preconditioning kunt u uw V60 voorverwarmen of -koelen, zodat het interieur aangenaam is op het moment dat u instapt.

Met de geëlektrificeerde aandrijflijnen in de Volvo V60 begint de toekomst van mobiliteit nu. Voor u en de volgende generaties.

Vergelijking aandrijflijnen

Gemaakt voor een rijke luisterervaring

Intuïtief en continu verbonden

Geniet van elk detail met topklasse Bowers & Wilkins audio in de V60. Dit premium audiosysteem biedt een kristalheldere en realiteitsgetrouwe geluidservaring door 15 speakers, waaronder een unieke subwoofer die gebruik maakt van lucht buiten de auto om een diepere, weerklinkende bas te creëren. Met drie verschillende room modes – waaronder de beroemde jazzclub Nefertiti en de concertzaal in Göteborg – kunt u het geluid aanpassen aan uw stemming.

Het Harman Kardon Premium Sound-systeem biedt een krachtige audio-ervaring. De 14 luidsprekers zijn afgestemd en aangepast, zodat iedereen het beste geluid hoort. Een bass managementsysteem past de bass aan de akoestiek van de auto aan, waardoor de diepste tonen rijker en helderder worden.

De Volvo V60 ondersteunt zowel draadloos opladen van uw telefoon als Apple CarPlay en Android Auto, waardoor het middendisplay een extensie van uw smartphone wordt. Krijg toegang tot uw muziek en berichten of bel met de stembesturingsassistent van uw telefoon.

V60_MY21

Uw persoonlijke assistent

Moeiteloos rijden tijdens elke rit

De Volvo V60 wordt vanaf de Momentum Business uitvoering standaard geleverd met IntelliSafe Assist en IntelliSafe Surround, met o.m. adaptieve cruise control, dodehoekdetectie en de geavanceerde semi-autonome rijmodus Pilot Assist. Met Pilot Assist wordt vooral langere ritten minder vermoeiend. De auto bestuurt zichzelf en volgt zelfstandig de wegmarkeringen tot snelheden van zo’n 130 km/uur. Met kaartgegevens kan het systeem de snelheid van de Volvo aanpassen om bochten comfortabeler en veiliger te maken met onze Curve Speed Adaptation-technologie. Pilot Assist is een volgende stap op weg naar een volledig zelfrijdende auto – een van de belangrijkste Volvo-innovaties voor de toekomst.

Daarnaast is de Volvo V60 uitgerust met diverse veiligheidsinnovaties. City Safety helpt mensen binnen en buiten de auto dag en nacht te beschermen en identificeert potentiële gevaren zoals andere voertuigen, fietsers, voetgangers en grote dieren verderop. Het waarschuwt u als het een dreigende botsing detecteert en, als u niet op tijd reageert, remt automatisch om een botsing te helpen voorkomen of verminderen. Dankzij Connected Safety waarschuwt via cloud-techniek de V60 andere Volvo's in de buurt voor gevaren, zoals glad wegdek.

De Volvo V60 helpt voorkomen dat de auto van de weg raakt, een van de meest voorkomende soorten ongevallen. Run-off road Mitigation detecteert of de auto de weg dreigt te verlaten en kan met stuurcorrecties en remondersteuning helpen de auto terug op het juiste pad te brengen.

Boek een proefrit

Offerte aanvragen

Uw persoonlijke assistent
Uw persoonlijke assistent

Personaliseer uw V60

Creëer de V60 die past bij uw leven

De Volvo V60 is verkrijgbaar in drie uitrustingsniveaus, die uiteraard elk volledig naar smaak zijn aan te vullen met meerdere packs, opties en accessoires zodat uw V60 geheel is afgestemd op u en uw gezin.

Met de uitvoering Momentum Business beschikt u over o.m. Sensus navigatie met gratis lifetime updates en smartphone integratie, Keyless Drive en een elektrisch bedienbare achterklep.

Inscription biedt u alle luxe, zoals Moritz lederen bekleding, elektrisch verstelbare bestuurdersstoel, verwarmbaar stuurwiel en verwarmde voorstoelen. De premium beleving wordt aangevuld met chromen accenten in het exterieur, natuurlijke houtinleg Driftwood en een pookknop van Orrefors kristal.

Met de R-Design contourstoelen met extra zijdelingse steun, met Agnes Nappa leder en Open Grid textiel bekleed, een 15mm verlaagd sportchassis en glossy black elementen in het exterieur en aluminium accenten in het interieur benadrukken het sportieve karakter van de R-Design uitvoering.

Daarnaast is specifiek de Volvo V60 B3 verkrijgbaar als Momentum.

De optie Advanced Air Cleaner zuivert de lucht in de auto en kan tot 95 procent van alle schadelijke PM2.5 (fijn stof) deeltjes tegenhouden. 

Boek een proefrit

Offerte aanvragen

Personaliseer uw V60

Pure performance

V60 T8 Polestar Engineered

De 405pk (298kW) sterke plug-in hybride aandrijftechnologie, geoptimaliseerde motorsoftware en een aangepast chassis, maken de V60 Polestar Engineered een zinderende Zweedse SUV die efficiëntie met een geëlektricifeerde rijbeleving combineert.

De plug-in hybride aandrijflijn heeft geoptimaliseerde Polestar motorsoftware voor een nog betere performance. Dynamisch rijden wordt naar een hoger niveau getild, met performance componenten van Öhlins en Brembo. Bijzondere lichtmetalen wielen bevordert de sportieve uitstraling en beperken onafgeveerd gewicht voor een nauwkeurigere, responsievere behendigheid. Glossy zwarte accenten, exterieur badges en unieke interieurdetails waaronder goudkleurige veiligheidsgordels demonstreren de progressieve, exclusieve spirit van Polestar Engineered.

Boek een proefrit

Offerte aanvragen

Pure performance
Pure performance
Vestigingen