Volvo V40 Cross Country

Vrijheid zonder omwegen

Een compacte hatchback met robuuste designkenmerken en een verhoogde rijhoogte. Ideaal voor een spontaan avontuur. Vraag een proefrit aan en ervaar het zelf.

 
Zeer compleet aanbod
Zeer compleet aanbod

Zeer compleet aanbod

De robuuste V40 Cross Country is tijdelijk als zeer complete Polar+ Luxury verkrijgbaar. Deze speciale uitvoering is extra rijk uitgerust met tal van innovaties op het gebied van veiligheid, connectiviteit en comfort.

De V40 Cross Country is uitgerust met een krachtige T3 benzinemotor, zestraps Geartronic automaat en is leverbaar vanaf €32.995.

Daar bovenop krijgt u exclusief bij Buitenweg ruim €1.500 voordeel met korting op een set winterwielen, gratis lakbehandeling en 3 jaar Premium Assistance.
Zeer compleet aanbod

V40 Cross Country Polar+ Luxury

Standaard rijk uitgerust

De V40 Cross Country Polar+ Luxury is standaard extra rijk uitgerust met tal van innovaties op het gebied van connectiviteit, veiligheid en comfort en beschikt over o.m. panoramisch dak, Premium Audio by Harman Kardon, lederen bekleding en Sensus navigatie. Uw voordeel van deze speciale uitvoering loopt op tot meer dan €11.000.

U rijdt al in een V40 Cross Country T3 Polar+ Luxury met standaard zestraps Geartronic automaat voor slechts €32.995.

Boek een proefrit

In Zweden is mooi design een manier van leven, geen luxe

Het gaat echter niet alleen om het grote geheel. Wij vinden details net zo belangrijk, want die beïnvloeden hoe u zich voelt, iedere dag opnieuw.

v40cc

De perfecte ontsnappingsauto

De Volvo V40 Cross Country biedt u het beste op het gebied van inspirerend, eigentijds Scandinavisch ontwerp in een compacte hatchback. Hij heeft de veelzijdigheid om zich aan te passen aan uw drukke bestaan en tegelijkertijd de wendbaarheid om plezier aan uw rit toe te voegen. En met zijn looks valt u overal op. “Onze Volvo V40 Cross Country biedt u het beste in inspirerend, eigentijds Scandinavisch design in een compacte hatchback.”

De perfecte ontsnappingsauto

Scandinavisch design

“Onze Volvo V40 Cross Country biedt u het beste in inspirerend, eigentijds Scandinavisch design in een compacte hatchback.”

Op ontdekkingsreis?

Neem dan sterk gereedschap mee

Wie vaak actief bezig is in de buitenlucht, weet hoe belangrijk een solide, robuuste uitrusting is. Dat was onze inspiratiebron bij het ontwerpen van de V40 Cross Country.

Boek een proefrit

Vestigingen