Volvo V40

Scandinavische luxe en comfort

 
Tijdelijk extra compleet
Tijdelijk extra compleet

Tijdelijk extra compleet

De dynamische V40 is tijdelijk verkrijgbaar als zeer complete Polar Editions. De Polar, Polar+ en Polar+ Sport zijn extra rijk uitgerust met tal van innovaties op het gebied van veiligheid, connectiviteit en comfort.

De V40 Polar Editions zijn standaard uitgevoerd met een zestraps Geartronic automaat.

Daar bovenop krijgt u exclusief bij Buitenweg ruim €1.500 voordeel met korting op een set winterwielen, gratis lakbehandeling en 3 jaar Premium Assistance.

Tijdelijk extra compleet

V40 Polar Editions

Extra rijk en sportief uitgerust

De V40 Polar Editions zijn extra rijk uitgerust met tal van innovaties op het gebied van connectiviteit, veiligheid en comfort. Scandinavisch design op zijn best, met standaard de kenmerkende Volvo LED koplampen en een zestraps Geartronic automaat met sportstand.

De V40 Polar+ voegt daar o.m. Electronic Climate Control, Park Assist achter en Sensus navigatie aan toe. De Polar+ Sport is gebaseerd op de R-Design en beschikt naast de uitrusting van de Polar+ tevens over o.m. Keyless Drive, panoramisch dak en Premium Audio by Harman Kardon.

U rijdt al in een V40 T2 Polar Edition met Geartronic automaat voor slechts €28.495. Dit betekent een voordeel van ruim €11.000.

Boek een proefrit

De Volvo V40

Indrukwekkend. Flexibel. Efficiënt.

Een compacte en sportieve hatchback voor liefhebbers van uitmuntend design, sportieve rijervaringen en functionele technologieën.
v40

Zorgeloos genieten

Volvo Private Lease

Met Volvo Private Lease kunt u zorgeloos genieten van uw nieuwe Volvo V40. U least de V40 T2 Geartronic Polar al voor € 389 per maand. Bekijk de mogelijkheden.
Bereken uw maandbedrag

Zorgeloos genieten

V40 Cross Country

Nú tijdelijk als T3 Polar Edition+ Luxury

De grotere bodemvrijheid en robuuste details geven de V40 Cross Country zijn stoere karakter. Nu extra rijk uitgerust als T3 Polar Edition+ Luxury voor slechts €32.995.
Lees meer

V40 Cross Country
Vestigingen