Volvo S60

De evolutie van de sportieve sedan

 
Modern vakmanschap
Modern vakmanschap

Modern vakmanschap

De keuze in design en materialen weerspiegelt waar u voor staat: vernieuwend en pure kwaliteit. Het strakke touch screen is uw intuïtieve commandocentrum, terwijl de unieke luchtroosters minimalistische bediening hebben.

Onze stoelen staan erom bekend dat zij bij lange afstanden veel comfort bieden met de ondersteuning die u nodig heeft om zich na elke rit nog steeds fris te voelen.

Modern vakmanschap

Als mild- of plug-in hybrid

Efficiëntie en elektrificerende performance

De Volvo S60 is beschikbaar als plug-in hybride (als T6 of T8) of mild hybrid (B4). Zonder stekker rijden? Kies dan voor de mild hybrid. KERS-technologie zet kinetische energie, die vrijkomt bij remmen of uitrollen, om in elektriciteit. De opgeslagen energie wordt ingezet op piekmomenten, zoals optrekken, en levert een brandstofbesparing en verminderde uitstoot op van 15 procent. 

De plug-in hybride kunt u met een stekker opladen. Tegenwoordig kan dit bij de S60 extra snel dankzij 2-fase laden (6,4kW). De elektromotor van 11,6 kWh werkt in perfecte harmonie samen met de brandstofmotor, zodat u beschikt over maximale performance en lage uitstoot en kosten per kilometer. In Pure Mode kunt u volledig elektrisch rijden met een snelheid tot 125 km/u en voldoende actieradius zodat u in alle rust en stilte het meeste woon-werkverkeer emissievrij kunt afleggen. Met preconditioning kunt u uw S60 voorverwarmen of -koelen, zodat het interieur aangenaam is op het moment dat u instapt.


Vergelijking aandrijflijnen

Gemaakt voor een rijke luisterervaring

Intuïtief en continu verbonden

Geniet van elk detail met topklasse Bowers & Wilkins audio in de S60. Dit premium audiosysteem biedt een kristalheldere en realiteitsgetrouwe geluidservaring door 15 speakers, waaronder een unieke subwoofer die gebruik maakt van lucht buiten de auto om een diepere, weerklinkende bas te creëren. Met drie verschillende room modes – waaronder de beroemde jazzclub Nefertiti en de concertzaal in Göteborg – kunt u het geluid aanpassen aan uw stemming.

Het Harman Kardon Premium Sound-systeem biedt een krachtige audio-ervaring. De 14 luidsprekers zijn afgestemd en aangepast, zodat iedereen het beste geluid hoort. Een bass managementsysteem past de bass aan de akoestiek van de auto aan, waardoor de diepste tonen rijker en helderder worden.

De Volvo S60 ondersteunt zowel draadloos laden van uw telefoon als Apple CarPlay en Android Auto, waardoor het middendisplay een extensie van uw smartphone wordt. Krijg toegang tot uw muziek en berichten of bel met de stembesturingsassistent van uw telefoon.

S60-MY23-interieurimpressie

Uw persoonlijke assistent

Moeiteloos rijden tijdens elke rit

De Volvo S60 wordt standaard geleverd met IntelliSafe Assist en IntelliSafe Surround, met o.m. adaptieve cruise control, dodehoekdetectie en de geavanceerde semi-autonome rijmodus Pilot Assist. Met Pilot Assist wordt vooral langere ritten minder vermoeiend. De auto bestuurt zichzelf en volgt zelfstandig de wegmarkeringen tot snelheden van zo’n 130 km/uur. Met kaartgegevens kan het systeem de snelheid van de Volvo aanpassen om bochten comfortabeler en veiliger te maken met onze Curve Speed Adaptation-technologie. Pilot Assist is een volgende stap op weg naar een volledig zelfrijdende auto – een van de belangrijkste Volvo-innovaties voor de toekomst.

Daarnaast is de Volvo S60 uitgerust met diverse veiligheidsinnovaties. City Safety helpt mensen binnen en buiten de auto dag en nacht te beschermen en identificeert potentiële gevaren zoals andere voertuigen, fietsers, voetgangers en grote dieren verderop. Het waarschuwt u als het een dreigende botsing detecteert en, als u niet op tijd reageert, remt automatisch om een botsing te helpen voorkomen of verminderen. Dankzij Connected Safety waarschuwt via cloud-techniek de S60 andere Volvo's in de buurt voor gevaren, zoals glad wegdek.

De Volvo S60 helpt voorkomen dat de auto van de weg raakt, een van de meest voorkomende soorten ongevallen. Run-off road Mitigation detecteert of de auto de weg dreigt te verlaten en kan met stuurcorrecties en remondersteuning helpen de auto terug op het juiste pad te brengen.

Boek een proefrit

Offerte aanvragen

Uw persoonlijke assistent
Uw persoonlijke assistent

Personaliseer uw S60

Creëer de S60 die past bij uw leven

De Volvo S60 is verkrijgbaar verschillende uitrustingsniveaus, die elk volledig naar smaak zijn aan te vullen met meerdere packs, opties en accessoires zodat uw S60 perfect op u is afgestemd.

Met Core beschikt u over alles om elke rit aangenaam te maken. Geniet van 4 jaar gratis Google Services en Volvo On Call. Daarnaast is de sedan uitgerust met High Performance Audio, elektrisch bedienbare achterklep en electronic climate control.

Plus biedt u comfort en luxe, zoals elektrisch verstelbare voorstoelen, verwarmbaar stuurwiel en verwarmde stoelen en achterbank. De premium beleving wordt aangevuld met Premium Audio by Harman Kardon, chromen accenten in het exterieur en naar wens lederen bekleding.

Met de Ultimate uitrusting beschikt u over alle denkbare luxe, zoals een panoramisch schuifdak, head-up display, 4 zone electronic climate control en met lederlook bekleed dashboard.

Voor optimale prestaties kiest u voor de Polestar Engineered variant.

Bij de Plus en Ultimate uitvoering kunt u kiezen voor een exterieur in Bright (chroom) of Dark (Glossy Black) met luxe of sportieve uitstraling.

Uitrustingsniveau Aandrijving Exterieur
Core T6 Bright
Plus B4, T6 & T8 Bright & Dark
Ultimate T6 & T8 Bright & Dark
Polestar Engineered T8 Dark

Boek een proefrit

Offerte aanvragen

Personaliseer uw S60

Pure performance

S60 T8 Polestar Engineered

De 455pk sterke plug-in hybride aandrijftechnologie, geoptimaliseerde motorsoftware en een aangepast chassis, maken de S60 Polestar Engineered een zinderende Zweedse SUV die efficiëntie met een geëlektricifeerde rijbeleving combineert.

De plug-in hybride aandrijflijn heeft geoptimaliseerde Polestar motorsoftware voor een nog betere performance. Dynamisch rijden wordt naar een hoger niveau getild, met performance componenten van Öhlins en Brembo. Bijzondere lichtmetalen wielen bevordert de sportieve uitstraling en beperken onafgeveerd gewicht voor een nauwkeurigere, responsievere behendigheid. Glossy zwarte accenten, exterieur badges en unieke interieurdetails waaronder goudkleurige veiligheidsgordels demonstreren de progressieve, exclusieve spirit van Polestar Engineered.

Boek een proefrit

Offerte aanvragen

Pure performance
Pure performance
Vestigingen
 
NaardenHilversum