Volvo EX30

Onze meest compacte SUV ooit. Vanaf €36.795

 
Duurzaam in alle opzichten
Duurzaam in alle opzichten

Duurzaam in alle opzichten

De nieuwe EX30 is niet alleen duurzaam op gebied van aandrijving. Het is tevens een Volvo met het hoogste percentage aan gerecyclede materialen. Zo is 25% van het toegepaste aluminium gerecycled en is 17% gerecycled van al het toegepaste staal en kunststof.

Bovendien zijn er vier interieurs ontworpen met de natuur als inspiratiebron. Kies tussen Breeze, Mist, Pine en Indigo.

Duurzaam in alle opzichten

Motorisering

Voordelig, grote actieradius of performance?

Met drie verschillende motoriseringen kunt u kiezen wat het belangrijkst is. Een grote actieradius of performance met maximaal trekvermogen? Welke uitvoering u ook kiest, het accelereren verloopt uiterst soepel dankzij de elektrische aandrijflijn. Bij de Twin motor is het het volledige vermogen maar liefst 428 pk en 543 Nm, dit breng u binnen 3,6 seconden naar de 100 km/u. Ook de EX30 met single motor is met 272 pk en 343 Nm vlot te noemen. Snelladen kan tot 134 kW, zo laadt de EX30 van 10% tot 80% op in 26 minuten. Met de NMC-accu kan tot een snelheid van 153 kW worden opgeladen.
Bovendien levert de compacte auto een trekgewicht tot maar liefst 1.600 kilo (met single motor 1.000 kilo).

Single Motor Single Motor Extended Range Twin motor Performance
 272 pk (343 Nm)  272 pk (343 Nm)  428 pk (543 Nm)
5,7 s 5,3 s 3,6 s
 344 km range (WLTP) 480 km range (WLTP) 460 km range (WLTP)
V.a. €36.795 V.a. €41.495 V.a. €49.995


Offerte aanvragen

Motorisering

Personaliseer uw EX30

Core, Plus of Ultra

De nieuwe Volvo EX30 is verkrijgbaar in twee tot drie verschillende uitrustingsniveaus, afhankelijk van de aandrijving. De EX30 is als Core standaard rijk uitgerust met onder andere Safe Space Technologie, keyless entry, een parkeercamera en high performance audio.

Wenst u meer, dan kunt u kiezen voor de Plus of Ultra uitvoering. Kies bijvoorbeeld voor een panoramadak, Harman Kardon audio of een 360º camera. Alle mogelijkheden vindt u in de prijslijst. 


Offerte aanvragen

Bekijk prijslijst

Personaliseer uw EX30

Altijd verbonden

Google Infotainment

De Volvo EX30 is net als iedere nieuwe Volvo uitgerust met het Google Infotainment System, waardoor het geïntegreerde functies zoals Google Maps en Google Assistant bevat. Dit biedt een handige en verbonden rijervaring.

Met Google Assistant kunt u spraakgestuurde opdrachten geven, zoals het instellen van de temperatuur, zodat u tijdens het rijden uw handen aan het stuur kunt houden. Bovendien wordt u ondersteund door real-time kaarten met updates via Google Maps, zodat u altijd precies weet waar u de laadstations kunt vinden.
Altijd verbonden
Altijd verbonden

Onderscheidend karakter

Duurzaam, strak design en gebruiksvriendelijk

De EX30 heeft een gesloten voorkant en T-vormige koplampen met een lichtsignatuur opgebouwd uit grote pixels. Er loopt een optisch zwart sierelement uit de koplampen omlaag. De EX30 heeft een opvallend oplopende schouderlijn en een robuuste, rechtopstaande C-stijl. 

Aan beide zijden van de van de achterruit zitten gesegmenteerde LED-elementen en lager op de achterkant zitten er achterlichten met een C-vormige signatuur. Deze haakvormige delen zijn ook gesegmenteerd en worden niet alleen verbonden door een zwarte strip aan de bovenkant, maar ook door een zwart sierelement aan de onderkant. De modelnaam is te vinden op een sierstrip in de C-stijl.

Het interieur van de auto heeft een relatief minimalistisch ontwerp waarin fysieke druk- of draaitoetsen niet prominent aanwezig zijn. Bijna alle functies zijn geïntegreerd in het verticaal georiënteerde scherm in de middenconsole, dat een diagonaal van 12,3 inch heeft. Aan beide zijden van het scherm bevinden zich verticale uitstroomopeningen van het ventilatiesysteem. Belangrijke informatie is te vinden aan de bovenzijde van de display.

De luidsprekers zijn weggewerkt in het dashboard zelf. Het dashboard heeft een centraal geplaatst groot handschoenenvak aan de onderzijde. Bovendien is er een opbergbak tussen de bestuurdersstoel en de bijrijdersstoel.

Onderscheidend karakter
Vestigingen
 
NaardenHilversum