Volvo C40

Nieuwe crossover als de volgende stap naar een elektrische toekomst

 

C40 on Tour

9 en 10 augustus bij Buitenweg

De nieuwe Volvo C40 gaat on Tour door Nederland! Op maandag 9 en dinsdag 10 augustus bezoekt de nieuwste volledige elektrische Volvo de showroom van Buitenweg in Naarden.

Neem even plaats achter het stuur en bewonder de nieuwe C40 in alle details, zoals de Fjord Blue lakkleur of de verlichte Topography inleg van het dashboard.

Proefrijden met de nieuwe C40 kan helaas nog niet. Wel kunt u proefrijden met de XC40 Recharge Twin. Deze volledig elektrische Volvo beschikt over dezelfde aandrijflijn als de C40.

C40 on Tour
Maandag 9 augustus 2021 - 13:30 tot 20:00 uur
Dinsdag 10 augustus 2021 - 9:00 tot 16:30 uur

Volvo Buitenweg Naarden, Amsterdamsestraatweg 5, 1411 AW Naarden.

Duurzaam in alle opzichten
Duurzaam in alle opzichten

Duurzaam in alle opzichten

De nieuwe C40 is niet alleen duurzaam op gebied van aandrijving. Het is tevens het eerste Volvo model dat volledig ledervrij is uitgevoerd.

De keuze om geen leer toe te passen in de nieuwe C40 past in de strategie van Volvo om de carbon footprint zoveel mogelijk te verkleinen.

Duurzaam in alle opzichten

De toekomst begint hier

Slimme keuzes

De C40 brengt u slimme oplossingen. Op gebied van duurzame en comfortabele keuzes.

Het accelereren verloopt uiterst soepel met de C40 door de 408 pk en 660 Nm. U brengt de C40 binnen 4.7 seconden naar de 100 km/h. Met een actieradius van 442 kilometer is de C40 een geschikte crossover voor dagelijks gebruik. Bovendien heeft de elektrische C40 een trekgewicht van maar liefst 1.800 kilo.

Tijdens het rijden kunt u met één pedaal voor volledig controle zorgen. Uiteraard kunt u dit volledig naar uw persoonlijke voorkeur instellen. Tevens brengt Volvo met de C40 vernieuwde pixel technologie op de markt. Voorzien van 84 pixels welke zich automatisch aanpassen aan de lichtomstandigheden. Zo kunt u ook in het donker uiterst ontspannen rijden. Elke led wordt afzonderlijk aangestuurd door een camera en schakelt onafhankelijk aan en uit om het lichtpatroon te optimaliseren.

Offerte aanvragen

Altijd connected

Ultieme rijervaring

De C40 beschikt over geïntegreerde functies zoals Google Maps en Google Assistant door het nieuwe Google Infotainment System. Geïntegreerd voor een nuttige en verbonden rijervaring. 

Met Google Assistant kunt u mondeling instructies geven voor functies als temperatuur instellen. Zo kunt u tijdens het rijden uw handen aan het stuur houden. Tevens wordt u ondersteund met real-time kaarten met gratis updates door Google Maps. U weet zo exact waar de laadstations te vinden zijn.

C40_MY22

Onderscheidend karakter

Duurzaam, strak design en gebruiksvriendelijk

Volvo heeft zich ten doel gesteld om leider te worden in de snelgroeiende markt van premium elektrische auto's. Met de C40 wordt een duidelijke stap voorwaarts gezet in duurzame mobiliteit.

De C40 zit boordevol slimme technologie en designelementen. De aerodynamische vormgeving en aflopende daklijn zorgen voor een onderscheidend karakter.De Topography inleg is geïnspireerd op topografische kaarten en geeft een drie-dimensioneel effect. Bij het instappen in uw C40 wordt de inleg extra fel verlicht voor een aantrekkelijk effect.

Offerte aanvragen

Onderscheidend karakter

Personaliseer uw C40

Creëer de C40 die perfect bij u past

Standaard is de nieuwe Volvo C40 Intro Edtion al zeer rijk uitgerust. Naar wens kunt u uw C40 verder aankleden met opties en accessoires, zodat de auto geheel is afgestemd op uw leven. Kies bijvoorbeeld voor Fjord Blue tapijt.

Met de C40 Intro Edition beschikt u, naast elektrische voorstoelen, ook over een vast panoramadak, Harman Kardon audio, warmtepomp, 19 inch All-Season banden en alle Park Assist features.

Het grote, vaste panoramadak geeft een zeer ruimtelijk gevoel aan de C40. Het dak is donker getint, heeft een infrarood coating en is gelamineerd. Het gelamineerde glas zorgt voor een stil interieur. Ook maakt dit het glas veiliger. Doordat het dak 80% van de warmte van de zon tegenhoudt is een zonnescherm niet meer nodig.

Optioneel is uw C40 o.m. uit te rusten met 20 inch 5-spaaks Diamond Cut velgen en getint glas om het design naar een nog hoger niveau te tillen.

De Volvo C40 wordt aangeboden inclusief 3 jaar garantie, onderhoud en pechhulp.

Offerte aanvragen

Personaliseer uw C40
Vestigingen