Volvo C40

Nieuwe crossover als de volgende stap naar een elektrische toekomst

 
Duurzaam in alle opzichten
Duurzaam in alle opzichten

Duurzaam in alle opzichten

De nieuwe C40 Recharge is niet alleen duurzaam op gebied van aandrijving. Het is tevens het eerste Volvo model dat volledig ledervrij is uitgevoerd.

De keuze om geen leer toe te passen in de nieuwe C40 past in de strategie van Volvo om de carbon footprint zoveel mogelijk te verkleinen.

Duurzaam in alle opzichten

De toekomst begint hier

Slimme keuzes

De C40 Recharge brengt u slimme oplossingen. Op gebied van duurzame en comfortabele keuzes.

Het accelereren verloopt uiterst soepel met de C40 door de 408 pk en 660 Nm. U brengt de C40 binnen 4.9 seconden naar de 100 km/h. Met een actieradius van ca. 420 kilometer is de C40 een geschikte crossover voor dagelijks gebruik.

Tijdens het rijden kunt u met één pedaal voor volledig controle zorgen. Uiteraard kunt u dit volledig naar uw persoonlijke voorkeur instellen. Tevens heeft de crossover vernieuwde koplampen met pixeltechnologie om andere weggebruikers beter te kunnen beschermen.

Offerte aanvragen

Altijd connected

Ultieme rijervaring

De C40 beschikt over geïntegreerde functies zoals Google Maps en Google Assistant door het nieuwe Google Infotainment System. Geïntegreerd voor een nuttige en verbonden rijervaring. 

Met Google Assistant kunt u mondeling instructies geven voor functies als temperatuur instellen. Zo kunt u tijdens het rijden uw handen aan het stuur houden. Tevens wordt u ondersteund met real-time kaarten met gratis updates door Google Maps. U weet zo exact waar de laadstations te vinden zijn.

C40_MY22

Onderscheidend karakter

Duurzaam, strak design en gebruiksvriendelijk

Volvo heeft zich ten doel gesteld om leider te worden in de snelgroeiende markt van premium elektrische auto's. Met de C40 wordt een duidelijke stap voorwaarts gezet in duurzame mobiliteit.

De C40 zit boordevol slimme technologie en designelementen. De aerodynamische vormgeving en aflopende daklijn zorgen voor een onderscheidend karakter. Bij instap ontdekt u de eigentijdse sfeer door de aanwezigheid van nieuwe back-lit ambiance.

Offerte aanvragen

Onderscheidend karakter

Personaliseer uw C40 Recharge Pure Electric

Creëer de C40 die perfect bij u past

De nieuwe Volvo C40 is leverbaar met verschillende opties om te personaliseren en een keuze uit tal van kleuren. Zo is de volledig elektrische C40 exact afgestemd op uw leven. Kies bijvoorbeeld voor de nieuwe lakkleur Fjord Blue metallic.

De Volvo C40 is binnenkort te bestellen. Daarbij wordt de C40 aangeboden inclusief 3 jaar garantie, onderhoud en pechhulp. Exacte prijzen zijn nog niet bekend.

Offerte aanvragen

Personaliseer uw C40 Recharge Pure Electric
Vestigingen