De nieuwe Volvo XC60

Made by Sweden

Een perfecte mix van een stoer uiterlijk, een doordacht interieur en vooruitstrevende technologie. Geniet elke rit opnieuw van vakmanschap uit Zweden.

 
Nu in de showroom
Nu in de showroom

Nu in de showroom

De nieuwe XC60 staat nu in de showroom en is per direct te bestellen. De XC60 is verkrijgbaar vanaf €54.995 of vanaf €779 lease per maand.


Boek een proefrit

Nu in de showroom

Indrukwekkend intelligent

Actieve veiligheid

Bij alles wat Volvo doet, staat de mens centraal. Deze visie heeft in 1959 geleid tot de introductie van de driepuntsgordel, en bijna 60 jaar later redt deze innovatie van Volvo nog steeds levens. IntelliSafe-technologie houdt uw XC60 koersvast en wijkt uit om een aanrijding te voorkomen. Camera's en sensoren aan boord van de XC60 herkennen gevaren en laten de auto ingrijpen als het nodig is.

De nieuwe XC60

Made by Sweden

XC60

Scandinavische atleet

Elegantie en kracht, ontworpen in Zweden

Elk detail van de XC60 laat zien dat de auto een beetje avontuur niet schuwt. Door de scherpe lijnen en rondingen krijgt de auto een stoere en verfijne uitstraling. De LED-koplampen met kenmerkende T-vormige dagrijverlichting geven een onmiskenbare indruk. Met de XC60 maakt u zich op voor een inspirerende reis, elk moment dat u instapt.

Doordacht en verfijnd

Geniet van Zweedse vakmanschap

De XC60 vormt het toonbeeld van Scandinavisch design. Het gebruik van natuurlijke materialen en een aangename lichtinval zorgen voor rust en ruimte tijdens uw reis. Over elk detail is nagedacht en heeft als uitgangspunt om u het leven aangenamer te maken.

Doordacht en verfijnd
Vestigingen