De nieuwe XC40

Ready for your urban adventure

De nieuwe Volvo XC40. Gemaakt voor de stad en ontworpen om vol vertrouwen het avontuur aan te gaan. Fris en onderscheidend dankzij talloze opties om te personaliseren. Vernieuwend en doordacht door slimme oplossingen in het interieur. 

Nu ook te bestellen als plug-in hybride T5 Twin Engine, vanaf €46.995.

 
De XC40 maakt einde aan rommel
De XC40 maakt einde aan rommel

De XC40 maakt einde aan rommel

De XC40 biedt een radicaal andere kijk op het opbergen van spullen. Het interieur biedt bestuurders onder meer functionele bergvakken in de portieren en onder de stoelen en een speciale plek met inductielaadmogelijkheid voor telefoons.

De XC40 maakt einde aan rommel

Nu te bestellen als T5 Twin Engine

Hybride kracht zonder compromis

De nieuwe XC40 is vanaf nu te bestellen als T5 Twin Engine. De plug-in hybride aandrijflijn combineert een efficiënte brandstofmotor met een elektromotor, met een gezamenlijk vermogen van 262 pk (193 kW). De volledig elektrische actieradius met het 11,0 kWh accupakket bedraagt 54 kilometer. De gemiddelde CO2-uitstoot is slechts 38g/km.

De Volvo XC40 T5 Twin Engine is direct te bestellen vanaf €46.995.

Lees meer

XC40 T3 R-Design

Uniek aanbod en direct uit voorraad leverbaar

De XC40 R-Design met de zuinige en krachtige 156pk sterke benzinemotor en handgeschakelde versnellingsbak is een unieke verschijning in Nederland. Bij Buitenweg is de jong gebruikte XC40 T3 R-Design met lage kilometerstand direct uit voorraad leverbaar vanaf slechts €44.900. U hoeft alleen nog de kleur te kiezen.


Lees meer

Rijplezier delen

met vrienden en familie

De nieuwe XC40 is de eerste Volvo waarbij de auto digitaal uitgeleend kan worden aan familie en vrienden. Dankzij een nieuwe digitale sleuteltechnologie kan de XC40 beschikbaar worden gesteld via Volvo on Call.

XC40

Express Yourself

In de nieuwe XC40 kunt u al uw creativiteit kwijt. Dankzij tientallen kleurencombinaties voor het exterieur én interieur kunt u de XC40 geheel personaliseren. De auto is een reflectie van uw eigen persoonlijkheid.

Met het vernieuwende Sensus-systeem uit de XC60 en 90-serie blijft u verbonden met de wereld en speelt u uw favoriete playlists af.


Boek een proefrit

Express Yourself
Vestigingen