Nu in de showroom

De nieuwe Volvo V60 Cross Country

Een premium estate boordevol karakter. Klaar om het avontuur aan te gaan.
 
Kies uw eigen richting
Kies uw eigen richting

Kies uw eigen richting

Met de nieuwe V60 Cross Country kiest u nadrukkelijk uw eigen richting. Door opvallende elementen in het ontwerp, zoals een unieke grille aan de voorkant en een uniek Cross Country logo in de achterbumper, krijgt u tijdens elke rit het gevoel een nieuwe avontuur aan te gaan.
Kies uw eigen richting

V60 Cross Country D4 AWD Geartronic Intro Edition

Compleet uitgerust, vanaf €59.995

Vanaf de introductie is de V60 Cross Country leverbaar als zeer complete Intro Edition, met de krachtige D4-dieselmotor, gekoppeld aan een automaat en AWD.

De uitrusting is zeer compleet, met o.m. Moritz-lederen en verwarmde comfortstoelen, Sensus navigatie, Full LED-koplampen, Drive Mode Settings inclusief Off-Road modus en Scandinavian Line met parkeerverwarming, verwarmbaar stuurwiel en verwarmbare zitplaatsen achter. De Intro Edition is verder voorzien van een tal van veiligheidssystemen, met IntelliSafe Surround en IntelliSafe Assist met het semi-autonome Pilot Assist.

De V60 Cross Country D4 AWD Geartronic Intro Edition is leverbaar vanaf €59.995. U rijdt al in een nieuwe V60 Cross Country vanaf €54.495.

Boek een proefrit

Volg uw passie

Ook buiten de gebaande paden

De hogere bodemvrijheid van maar liefst 21cm en het robuuste exterieur geeft u vertrouwen om juist die dingen te doen waarvan uw hart sneller gaat kloppen.
V60CCN

Neem de touwtjes in handen

Innovatieve ondersteuning

Dankzij standaard Hill Descent Control wordt het langzaam naar beneden rijden op hellingen veilig en eenvoudig. De nieuwe V60 Cross Country remt automatisch en garandeert een geleidelijke afdaling.

Ervaar zelf waar de nieuwe V60 Cross Country toe in staat is. Boek uw proefrit bij Buitenweg.

Boek een proefrit

Neem de touwtjes in handen
Vestigingen