De nieuwe Volvo S60

Nu in de showroom. Boek uw proefrit

Krachtige proporties en vol innovatieve technologie. De nieuwe S60 is synoniem voor puur rijplezier.
 
Expressieve details
Expressieve details

Expressieve details

Hoogglans zwarte afwerking van het exterieur en de dubbele uitlaatpijpen geven de nieuwe S60 een dynamische uitstraling. De R-Design elementen, zoals de nieuw ontwikkelde en voorgevormde contourstoelen en expressieve details, accentueren het sportieve karakter.
Boek een proefrit
Expressieve details

S60 Intro Edition

Uiterst compleet, vanaf €48.995

De nieuwe Volvo S60 is per direct te bestellen als uiterst compleet uitgevoerde Intro Edition. Bovenop de sportieve uitrusting, met o.m. een verlaagd sportchassis, 18-inch dubbelspaak lichtmetalen wielen en designaccenten in het exterieur en interieur, kent het speciale introductieaanbod nog vele extra's.

De S60 Intro Edition is uitgerust met Active High Beam Full-LED koplampen, IntelliSafe Assist met Adaptive Cruise Control met Pilot Assist en IntelliSafe Surround met onder meer een Blind Spot Information System. Daarnaast biedt de S60 Intro Edition Sensus navigatie, smartphone integratie met Apple CarPlay en Android Auto, Premium Audio by Harman Kardon en een parkeercamera achter. De uitrusting is naar wens uit te breiden met een Luxury Line, met o.m. een Head-up Display en een panoramisch schuif-/kanteldak, en Scandinavian Line, met onder meer parkeerverwarming met timer en stoelverwarming achter.

U rijdt al in een nieuwe Volvo S60 vanaf €44.995.
Boek een proefrit
S60 Intro Edition

Duurzame toekomst

Plug-in hybride aandrijflijn

De nieuwe S60 wordt leverbaar met een benzinemotor en een plug-in hybride aandrijflijn. Vanaf de introductie is een T5 benzinemotor te bestellen, later wordt ook een T4 benzinemotor leverbaar. Ook als de plug-in hybride is er keuze uit twee aandrijflijnen, de T6 Twin Engine met 340pk (250kW) en een T8 Twin Engine Polestar Engineered met 405pk (298kW).
Boek een proefrit

Ultieme controle

Ervaar de precisie

Een sportieve wegligging en drive modes zorgen voor ultieme controle en performance op elk moment.
S60N

Polestar Engineered

Maximale performance

Polestar Engineered voegt speciale componenten toe aan het chassis en de krachtige plug-in hybride T8 Twin Engine motor, uniek voor het segment. Polestar gebruikt hiervoor componenten van Öhlins en Brembo, 's werelds bekendste bedrijven voor performance parts.

Samen met de unieke details, aangepaste rij-instellingen en motoroptimalisatie naar 405 pk (298 kW) en 670 Nm, geeft dit de S60 T8 Polestar Engineered uitstekende prestaties.
Boek een proefrit
Polestar Engineered
Polestar Engineered
Polestar Engineered
Polestar Engineered
Vestigingen
Buitenweg Baarn
Buitenweg Baarn
Baarnschedijk 3
3741 LN Baarn
 
  035-541 75 47   [email protected]
Buitenweg Hilversum
Buitenweg Hilversum
Oscar Romerolaan 1
1216 TJ Hilversum
 
  035-623 45 70   [email protected]
Buitenweg Naarden
Buitenweg Naarden
Amsterdamsestraatweg 5
1411 AW Naarden
 
  035-694 88 07   [email protected]