De nieuwe Volvo S60

Boek uw proefrit en ontvang het boek LEF cadeau

Krachtige proporties en vol innovatieve technologie. De nieuwe S60 is synoniem voor puur rijplezier.
 
Wie lef heeft, kiest
Wie lef heeft, kiest

Wie lef heeft, kiest

De nieuwe S60 is gemaakt voor puur rijplezier. Ervaar de dynamische en geavanceerde Volvo S60 zelf.

Boek een proefrit bij Buitenweg en ontvang het inspirerende boek LEF cadeau.
Boek een proefrit
Wie lef heeft, kiest

De S60 nu leverbaar met nieuwe motoren

En nieuwe uitrustingsniveaus, vanaf €43.995

De keuze is aan u. Kiest u voor puur rijplezier en sportieve dynamiek? Of hecht u waarde aan luxe in uw leven? De nieuwe Volvo S60 is per direct te bestellen als sportieve R-Design of luxe Inscription. Voor beide uitrustingsniveaus geldt dat de standaarduitrusting is uitgebreid. Onder meer IntelliSafe Assist, IntelliSafe Surround, Keyless Drive, DAB+ en neerklapbare achterbank behoren nu tot de standaarduitrusting.

Alle uitvoeringen van de S60 worden geleverd met een vorm van elektrificatie. Bij de B3-, B4- en B5-reeks is een efficiënte benzinemotor gekoppeld aan een innovatief mild-hybrid systeem, waarbij opgewekte elektriciteit wordt ingezet voor piekmomenten. De T6, T8 en T8 Polestar Engineered zijn plug-in hybrides, waarmee u ook puur elektrisch kunt rijden, genoeg voor het meeste woon-werkverkeer.

Boek een proefrit
De S60 nu leverbaar met nieuwe motoren

Duurzaamheid is standaard

Mild Hybrid of Plug-in Hybrid aandrijflijnen

Welke vorm van duurzaamheid kiest u? De nieuwe S60 is leverbaar met een benzinemotor met een mild-hybride of een plug-in hybride aandrijflijn.

De Mild Hybrid aandrijflijnen met KERS-technologie leveren gecombineerd 177 pk (B3), 211 pk (B4) of 264 pk (B5).  Als plug-in hybride is er keuze uit twee aandrijflijnen, de S60 Recharge T6 met 340pk en een Recharge T8 met 390 pk. Voor de liefhebber van ultra-sportief rijden is er de T8 Polestar Engineered met 405pk.

Boek een proefrit

Ultieme controle

Ervaar de precisie

Een dynamische wegligging en drive modes zorgen voor ultieme controle en performance op elk moment.
S60N

Polestar Engineered

Maximale performance

Polestar Engineered voegt speciale componenten toe aan het chassis en de krachtige plug-in hybride T8 Twin Engine motor, uniek voor het segment. Polestar gebruikt hiervoor componenten van Öhlins en Brembo, 's werelds bekendste bedrijven voor performance parts.

Samen met de unieke details, aangepaste rij-instellingen en motoroptimalisatie naar 405 pk (298 kW) en 670 Nm, geeft dit de S60 T8 Polestar Engineered uitstekende prestaties.
Boek een proefrit
Polestar Engineered
Polestar Engineered
Polestar Engineered
Polestar Engineered
Vestigingen