Care by Volvo

Uw flexibele of vaste Volvo abonnement

Start, stop, deel of stap over

Op elk moment, wanneer u wilt

Care by Volvo is het abonnement van Volvo. Net zoals bij elk ander abonnement kunt u op elk moment starten, overstappen, delen met vrienden en familie en stoppen. Geen geregel en geen registratie bij het BKR. Dat komt van pas bij het kopen van een nieuw huis. U bepaalt zelf de duur van het abonnement en stoppen kan altijd: zonder kosten.

Kennismaken met onze modellen? Of meteen abonneren? Neem contact op of kom langs bij Buitenweg.

Contact opnemen

grote foto
Start, stop, deel of stap over

Alles is inbegrepen, geen gedoe

Alles is inbegrepen in het maandelijkse abonnement, zodat u meer tijd overhoudt voor andere dingen. U hoeft alleen nog te tanken. Geen aanbetaling of extra kosten, geen gedoe. Kies uw auto en stel hem zelf samen. Welke u ook kiest, ze zijn allemaal zeer rijk uitgerust.

Hoe werkt Care by Volvo?

Vier eenvoudige stappen

1. Kies uw favoriete Volvo-model en personaliseer deze geheel naar eigen smaak.

2. Het rijden kan beginnen. Zelf, je partner, maar vrienden en familie natuurlijk ook.

3. Zin in iets anders? Geen probleem, wij staan voor u klaar. Laat het 3 maanden van tevoren weten, dan regelen wij een nieuwe Volvo.

4. Stoppen? Dat zou jammer zijn, maar wij begrijpen dat flexibiliteit belangrijk voor u is. Met een opzegtermijn van 3 maanden kunt u Care by Volvo eenvoudig opzeggen.

Meer weten over Care by Volvo? Of meteen abonneren? Neem contact met ons op. Wij vertellen u graag alles over het flexibele abonnement van Volvo.

Contact opnemen

Hoe werkt Care by Volvo?

Volvo V60 Business Pro nu €799

Met Care by Volvo rijdt u in een Volvo V60 B4 Business Pro vanaf €799 per maand. Uitgerust met o.m. lederen bekleding, parkeercamera en draadloos laden van uw smartphone. Kies voor Care by Volvo en met de Volvo V60. Alles inbegrepen, geen gedoe en uiterst flexibel.

Liever een lager maandbedrag?

Kies voor een vaste looptijd

Is een lager maandbedrag voor u belangrijker dan flexibiliteit? Kies dan voor een vaste looptijd van 48 maanden, bijvoorbeeld met een XC40 Recharge P8 Pure electric. U krijgt dezelfde services als bij het flexibel abonnement van Care by Volvo. Als nieuwe klant kunt u tevens 30 dagen uitproberen, zonder verplichtingen.

U rijdt al in een Volvo XC40 Recharge P8 Pure electric met een vaste looptijd van 48 maanden vanaf €829 per maand. De volledig elektrische Volvo is standaard al rijk uitgerust. Naar wens kunt u de auto upgraden met een pakket extra's met o.m. een panoramisch dak en Premium Audio by Harman Kardon. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Contact opnemen

Liever een lager maandbedrag?

Vaste looptijd of flexibiliteit?

Met Care by Volvo rijdt u al in XC40 P8 Pure electric voor €829 per maand i.c.m een vaste looptijd van 48 maanden en proefperiode van 30 dagen. Kiest u liever voor flexibiliteit? Dan komt het abonnement uit op €1.059 per maand.
Vestigingen