Care by Volvo

Uw flexibele Volvo abonnement

 

Start, stop, deel of stap over

Op elk moment, wanneer u wilt

Care by Volvo is het abonnement van Volvo. Net zoals bij elk ander abonnement kunt u op elk moment starten, overstappen, delen met vrienden en familie en stoppen. Geen geregel en geen registratie bij het BKR. Dat komt van pas bij het kopen van een nieuw huis. U bepaalt zelf de duur van het abonnement en stoppen kan altijd: zonder kosten.

Alles is inbegrepen in het maandelijkse abonnement, zodat u meer tijd overhoudt voor andere dingen. U hoeft alleen nog te tanken. Geen aanbetaling of extra kosten, geen gedoe. Kies uw auto en stel hem zelf samen. Welke u ook kiest, ze zijn allemaal zeer rijk uitgerust.

Kennismaken met onze modellen? Of meteen abonneren? Neem contact op of kom langs bij Buitenweg.

Contact opnemen

Start, stop, deel of stap over

Hoe werkt Care by Volvo?

Vier eenvoudige stappen

1. Kies uw favoriete Volvo-model en personaliseer deze geheel naar eigen smaak.

2. Het rijden kan beginnen. Zelf, je partner, maar vrienden en familie natuurlijk ook.

3. Zin in iets anders? Geen probleem, wij staan voor u klaar. Laat het 3 maanden van tevoren weten, dan regelen wij een nieuwe Volvo.

4. Stoppen? Dat zou jammer zijn, maar wij begrijpen dat flexibiliteit belangrijk voor u is. Met een opzegtermijn van 3 maanden kunt u Care by Volvo eenvoudig opzeggen.

Meer weten over Care by Volvo? Of meteen abonneren? Neem contact met ons op. Wij vertellen u graag alles over het flexibele abonnement van Volvo.

Met Care by Volvo rijdt u in een volledig elektrische Volvo XC40 Recharge vanaf €769 per maand. Uitgerust met o.m. premium Harman Kardon audio, Google Infotainment en draadloos laden van uw smartphone. Kies voor Care by Volvo en met de Volvo XC40. Alles inbegrepen, geen gedoe en uiterst flexibel.

Contact opnemen

Hoe werkt Care by Volvo?

Liever een lager maandbedrag?

Kies voor een vaste looptijd

Is een lager maandbedrag voor u belangrijker dan flexibiliteit? Kies dan voor een vaste looptijd van 48 maanden, bijvoorbeeld met een XC40 Recharge Pure electric. U krijgt dezelfde services als bij het flexibel abonnement van Care by Volvo.

U rijdt al in een Volvo XC40 Recharge Pure electric met een vaste looptijd van 48 maanden vanaf €769 per maand. De volledig elektrische Volvo is standaard al rijk uitgerust. Naar wens kunt u de auto upgraden met een pakket extra's met o.m. een panoramisch dak en Premium Audio by Harman Kardon. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Contact opnemen

Liever een lager maandbedrag?
Vestigingen
 
NaardenHilversum