Care by Volvo

Uw flexibele Volvo abonnement

Start, stop, deel of stap over

Op elk moment, wanneer u wilt

Care by Volvo is het abonnement van Volvo. Net zoals bij elk ander abonnement kunt u op elk moment starten, overstappen, delen met vrienden en familie en stoppen. Geen geregel en geen registratie bij het BKR. Dat komt van pas bij het kopen van een nieuw huis. U bepaalt zelf de duur van het abonnement en stoppen kan altijd: zonder kosten.

Kennismaken met onze modellen? Of meteen abonneren? Neem contact op of kom langs bij Buitenweg.

Contact opnemen

grote foto
Start, stop, deel of stap over

Alles is inbegrepen, geen gedoe

Alles is inbegrepen in het maandelijkse abonnement, zodat u meer tijd overhoudt voor andere dingen. U hoeft alleen nog te tanken. Geen aanbetaling of extra kosten, geen gedoe. Kies uw auto en stel hem zelf samen. Welke u ook kiest, ze zijn allemaal zeer rijk uitgerust.

Hoe werkt Care by Volvo?

Vier eenvoudige stappen

1. Kies uw favoriete Volvo-model en personaliseer deze geheel naar eigen smaak.

2. Het rijden kan beginnen. Zelf, je partner, maar vrienden en familie natuurlijk ook.

3. Zin in iets anders? Geen probleem, wij staan voor u klaar. Laat het 3 maanden van tevoren weten, dan regelen wij een nieuwe Volvo.

4. Stoppen? Dat zou jammer zijn, maar wij begrijpen dat flexibiliteit belangrijk voor u is. Met een opzegtermijn van 3 maanden kunt u Care by Volvo eenvoudig opzeggen.

Meer weten over Care by Volvo? Of meteen abonneren? Neem contact met ons op. Wij vertellen u graag alles over het flexibele abonnement van Volvo.

Contact opnemen

Hoe werkt Care by Volvo?

XC40 T4 nu €699

Met Care by Volvo rijdt u in een Volvo XC40 T4 plug-in hybride vanaf €699 per maand. Alles inbegrepen, geen gedoe en uiterst flexibel.

Vestigingen