SummumMobility

Uw duurzame partner in mobiliteit

Efficiente en duurzame mobiliteit

Persoonlijk contact

SummumMobility is de leasemaatschappij van Volvo Buitenweg en uw duurzame partner in mobiliteit. Dat betekent niet alleen een persoonlijk contact met één adviseur, ook denken wij mee naar een efficiënte en milieuvriendelijke oplossing die exact voorziet in uw behoefte.

SummumMobility biedt oplossing voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Met Private Lease kiest u voor zorgeloze mobiliteit van een nieuwe of gebruikte auto. Alles is inbegrepen in een maandelijks tarief, met de zekerheid van het Keurmerk Private Lease.

Ook voor uw gehele bedrijf biedt SummumMobility een efficiënte mobiliteitsoplossing. Van bedrijfswagens tot leaseauto's voor het management, SummumMobility denkt met u mee en draagt zorg voor een duurzaam en flexibel wagenpark. Zo kunt u zich full-time bezighouden met de groei van uw onderneming.

Naar SummumMobility

grote foto
Efficiente en duurzame mobiliteit

We denken mee en we denken vooruit

Door jarenlange ervaring weten we exact welke optie voor u het beste werkt. Dit werkt niet alleen snel maar ook doelgericht. Wij denken met u mee. En we denken vooruit. Samen met u kiezen we voor een duurzame, flexibele en efficiënte oplossing.

Op weg naar een betere toekomst

Transparant en duurzaam

Door jarenlange ervaring weten we exact welke oplossing het beste voor u werkt. Uw adviseur luistert naar uw wensen en vertaalt dit naar een efficiënte maatwerkoplossing. Op een transparante en heldere wijze worden alle opties naast elkaar gelegd, zodat u doelgericht een weloverwogen keuze kunt maken.

Duurzaamheid uit zich niet alleen in de aandrijving van uw leaseauto, maar ook in de gekozen leasevorm. Naast het advies voor een hybride of volledig elektrisch aangedreven leaseauto, gaat uw adviseur op zoek naar de meest duurzame leasevorm. Zo kan shortlease een flexibele oplossing zijn waarbij u een tijdelijke behoefte aan extra mobiliteit kunt opvangen.

Naar SummumMobility

Op weg naar een betere toekomst

Maatwerkoplossingen

We houden niet van kleine lettertjes of lastige rekensommen. Bij SummumMobility weet u exact waar u aan toe bent. We luisteren goed naar uw wensen en vertalen dit in een maatwerkoplossing. Bovendien, een kop goede koffie staat altijd klaar.

Vestigingen
 
NaardenHilversum