Lease en financiering

Alle mogelijkheden op een rij

Volvo Car Lease

Zorgeloos genieten. Business Class service

Alle diensten in één overeenkomst, inclusief alle denkbare service-elementen. Dat is Full Operational Lease van Volvo Car Lease. Afschrijvingen en rente, reparatie, onderhoud banden, een vervangende auto, assurantie, Volvo assistance en belastingen. Alles is verwerkt in één vast maandbedrag.

Voor zowel particuliere als zakelijke Volvo-rijders is Financial Lease via Volvo Car Lease een aantrekkelijk alternatief. U kunt nu gebruik maken van een extra voordelige rente van 5,99% voor nieuwe én gebruikte Volvo’s. Met keuze uit diverse looptijden de mogelijkheid van een slottermijn van maximaal 50% profiteert u van een laag maandbedrag.

Offerte aanvragen

grote foto
Volvo Car Lease

Step-Over Lease

U wilt overstappen naar een volledig elektrische Volvo, maar heeft nog een periode te overbruggen totdat deze geleverd wordt. Met Step-Over lease bent u verzekerd van mobiliteit met een nieuwe (hybride of benzine) Volvo en kunt u kosteloos overstappen naar een volledig elektrische Volvo.

Offerte aanvragen

Care by Volvo

Het flexibele Volvo abonnement

Care by Volvo is het abonnement van Volvo. Net zoals bij elk ander abonnement kunt u op elk moment starten, overstappen, delen met vrienden en familie en stoppen. Geen geregel, of gedoe. U bepaalt zelf de duur van het abonnement en stoppen kan altijd: zonder kosten.

Alles is inbegrepen in het maandelijkse abonnement, zodat u meer tijd overhoudt voor andere dingen. U hoeft alleen nog te tanken. Geen aanbetaling of extra kosten, geen gedoe. Kies uw auto en stel hem zelf samen. Welke u ook kiest, ze zijn allemaal zeer rijk uitgerust.

Lees meer

Care by Volvo

XC40 tijdelijk voor €699 p.m. all-in

Tijdelijk is een abonnement van Care by Volvo wel erg aantrekkelijk. Stap nu in.
U rijdt al in een nieuwe XC40 voor slechts €699 per maand, alles inbegrepen.

Lees meer

Volvo Private Lease

Alles inbegrepen in een helder tarief

Kies uw volgende bestemming met Volvo Private Lease. Heldere voorwaarden en snel op weg in een gloednieuwe Volvo. Alles is inbegrepen in een vast tarief. U hoeft alleen nog te tanken.

Volvo Private lease biedt heldere afspraken en de zekerheid en bescherming van het Keurmerk Private Lease. Het maandtarief is inclusief: All Risk verzekering (met een eigen risico van €300 inclusief een ongevallen inzittenden en rechtsbijstandsverzekering), wegenbelasting, onderhoud en reparatie, uitgevoerd door de erkende technici van Volvo Buitenweg en Volvo Assistance.

Lees meer

Volvo Private Lease

XC40 T2, tijdelijk va. €449 p.m.

Tijdelijk profiteert u van een aantrekkelijke Private Leaseprijs vanaf € 449 per maand voor de Volvo XC40 T2
op basis van 48 maanden en 10.000 kilometer per jaar.

Lees meer

SummumLease

Uw duurzame partner in mobiliteit

SummumLease is de leasemaatschappij van Volvo Buitenweg en uw duurzame partner in mobiliteit. Dat betekent niet alleen een persoonlijk contact met één adviseur, ook denken wij mee naar een efficiënte en milieuvriendelijke oplossing die exact voorziet in uw behoefte. Of u nu een particuliere of zakelijke klant bent. Of u een gebruikte of nieuwe auto zoekt.

Door jarenlange ervaring weten we exact welke optie voor u het beste werkt. Dit werkt niet alleen snel maar ook doelgericht. Wij denken met u mee. En we denken vooruit. Samen met u kiezen we voor een duurzame, flexibele en efficiënte oplossing.

Naar SummumLease

SummumLease
Vestigingen