Volvo Hybrid Tour

Elektrificatie Recharged.

 

Volvo Hybrid Tour

18 t/m 23 oktober

Op 16 oktober is de eerste 100% elektrische Volvo XC40 onthuld. Daarnaast zijn alle Volvo-modellen nu leverbaar als Twin Engine, onze innovatieve hybride technologie, uniek in de markt.

Ontdek het complete aanbod hybride modellen tijdens de Volvo Hybrid Tour op 18 t/m 23 oktober. Maak kennis met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van hybride rijden. U leert nóg zuiniger rijden door gebruik te maken van de hybride technologie en hoort alles over laden. Onze expert zorg voor een ultieme hybride proefrit op maat.

Alle modellen staan tijdens de Volvo Hybrid Tour voor u klaar bij Volvo Buitenweg in Naarden.* Stap in en laat u verrassen door de vernieuwde hybride-technologie, de verschillende rij-modi, grotere actieradius en twee geavanceerde motoren die maximaal presteren, waardoor u een groot deel van de dag elektrisch kunt rijden. En vergeet niet te genieten van het comfort van onze Twin Engine modellen, zo laadt u ook uw eigen batterij weer op.

Wanneer u kiest voor een nieuwe Volvo, profiteert u tevens van een extra Clean Air inruilpremie tot € 3.600. Vraag naar de voorwaarden.

Boek uw hybride proefrit via onderstaande button. Wij nemen contact met u op om uw proefrit definitief in te plannen.

DE PROEFRIT
RECHARGED.

Beschikbare modellen:  
S60 T8 Twin Engine R-Design
V60 T8 Twin Engine Inscription
XC60 T8 Twin Engine R-Design
S90 T8 Twin Engine Inscription
V90 T8 Twin Engine R-Design
XC90 T8 Twin Engine Inscription

*De Volvo XC40 T5 Twin Engine is vanaf eind 2019 beschikbaar. U kunt wel nu alvast een proefrit inplannen.
Volvo Hybrid Tour

Eerste volledig elektrische Volvo XC40

Onthuld op 16 oktober

De eerste volledig elektrisch aangedreven Volvo XC40 is meteen een van de allerveiligste 100% elektrische auto's ooit. De nieuwe pure electric XC40 wordt op 16 oktober onthuld.

Wilt u de laatste updates over de volledig elektrische XC40 ontvangen?

Blijf op de hoogte

Eerste volledig elektrische Volvo XC40
Vestigingen