Polestar Optimisation

Haalt het maximale uit uw Volvo

 

Optimalisatie van de complete aandrijflijn

Vanaf €495

Met Polestar Optimisation haalt u het maximale uit uw Volvo. Geavanceerde wendbaarheid, verbeterde controle en snellere reacties. Een verbeterde rijbeleving dankzij optimalisatie van een aantal factoren, ontwikkeld door Polestar. En dat terwijl het brandstofverbruik en emissies niet toenemen. Bovendien behoudt u met Polestar Optimisation de oorspronkelijke garantie. De upgrade is voor vrijwel alle modellen beschikbaar en is gemakkelijk te combineren met uw onderhoudsbeurt.

Plan gemakkelijk een werkplaatsafspraak in om de optimalisatie in een uur tijd uit te laten voeren. In de planner kunt u het kenteken van uw auto invoeren en een gewenste dag en tijdstip kiezen.

Werkplaatsafspraak

Modelselector

Modeloverzicht

De exacte prijs en korting hangt af van uw model en uitvoering, wat wij aan de hand van uw kenteken kunnen bekijken. Het volgende overzicht kunt u als richtlijn zien:

€495 €695 €995
Model 2005-2009
C30
S40
V50
C70
V70
XC70
S80
(en de XC90 t/m 2015)
Model 2008-2016
V40(CC)
S60
V60
XC60
V70
XC70


Model 2016-2023 
XC40
XC60
XC90
S60
S90
V60(CC)
V90(CC)

     
Optimalisatie van de complete aandrijflijn

Schakelsnelheid

Optimale precisie

De schakelsnelheid is verhoogd, waardoor de auto sneller kan accelereren en directer op de signalen van de bestuurder kan reageren. Het schakelen is geoptimaliseerd* om een nauwkeurigere rijervaring te bieden met snellere acceleratie. De schakelmomenten zijn aangepast om de geoptimaliseerde prestaties in het middelhoge toerenbereik te benutten, terwijl dezelfde versnelling ingeschakeld blijft (waar mogelijk) wanneer bochten met een hoge zijdelingse g-kracht worden genomen.

Modelselector

*Alleen i.c.m. een automatische versnellingsbak

Schakelsnelheid

Snellere respons

De gaspedaalreactie is aangepast om voor een betere feedback en acceleratie te zorgen - ideaal tijdens het inhalen of actief rijden op bochtige wegen. De motor en versnellingsbak zijn aangepast om sneller te reageren wanneer de bestuurder plotseling het gaspedaal loslaat, waardoor de voorspelbaarheid en controle verbeteren.

Modelselector

Motorprestaties

Vermogen wanneer u dit wenst

Alle optimalisaties zijn gemaakt om betere prestaties te bieden in de mid-range vermogensband van de motor - perfect voor de sportieve bestuurder bij het inhalen, een snelweg oprijden of het verlaten van een bocht.

De optimalisaties hebben geen invloed op de oorspronkelijke garantie of onderhoudsintervallen van uw Volvo. Ook verandert niets aan het brandstofverbruik en de C02-uitstoot van uw Volvo.

Boek gemakkelijk een afspraak via onze werkplaatsplanner en kies onder "Volvo acties" voor Polestar Optimisation.

Werkplaatsafspraak

Modelselector

Motorprestaties
Vestigingen
 
NaardenHilversum