Polestar Optimisation

Haalt het maximale uit uw Volvo

 

Optimalisatie van de complete aandrijflijn

Verbeterde controle, snellere reactie

Met Polestar Engineered Optimisation haalt u het maximale uit uw Volvo. Geavanceerde wendbaarheid, verbeterde controle en snellere reacties. Een verbeterde rijbeleving dankzij optimalisatie van een aantal factoren, ontwikkeld door Polestar. De upgrade is voor vrijwel alle modellen beschikbaar en is gemakkelijk te combineren met uw onderhoudsbeurt.

Bij aanschaf van een nieuwe XC40 T5 of T8 uit de 60- en 90-serie kunt u nu tijdelijk profiteren van kosteloze Polestar Optimisation.

grote foto
Optimalisatie van de complete aandrijflijn

Schakelsnelheid

Optimale precisie

De schakelsnelheid is verhoogd, waardoor de auto sneller kan accelereren en directer op de signalen van de bestuurder kan reageren. Het schakelen is geoptimaliseerd* om een nauwkeurigere rijervaring te bieden met snellere acceleratie. De schakelmomenten zijn aangepast om de geoptimaliseerde prestaties in het middelhoge toerenbereik te benutten, terwijl dezelfde versnelling ingeschakeld blijft (waar mogelijk) wanneer bochten met een hoge zijdelingse g-kracht worden genomen.

Modelselector

*Alleen i.c.m. een automatische versnellingsbak

Schakelsnelheid

Snellere respons

De gaspedaalreactie is aangepast om voor een betere feedback en acceleratie te zorgen - ideaal tijdens het inhalen of actief rijden op bochtige wegen. De motor en versnellingsbak zijn aangepast om sneller te reageren wanneer de bestuurder plotseling het gaspedaal loslaat, waardoor de voorspelbaarheid en controle verbeteren.

Modelselector

Motorprestaties

Vermogen wanneer u dit wenst

Alle optimalisaties zijn gemaakt om betere prestaties te bieden in de mid-range vermogensband van de motor - perfect voor de sportieve bestuurder bij het inhalen, een snelweg oprijden of het verlaten van een bocht.

De optimalisaties hebben geen invloed op de oorspronkelijke garantie of onderhoudsintervallen van uw Volvo. Ook verandert niets aan het brandstofverbruik en de C02-uitstoot van uw Volvo.

Modelselector

Motorprestaties
Vestigingen