Volvo Polestar Engineered

Onderscheidend vermogen

 
Kenmerkende Polestar designelementen
Kenmerkende Polestar designelementen

Kenmerkende Polestar designelementen

Het uiterlijk van de Polestar Engineered uitvoeringen onderscheidt zich door de Polestar grille met Glossy Black omlijsting en Polestar logo, een Polestar voorbumper, Black Chrome gekleurde uitlaateindstukken en Brembo- (S60/V60) of Akebono-remmen (XC60) met goudkleurige remklauwen. Het interieur benadrukt met goudkleurige veiligheidsgordels en een vierspaaks sportstuurwiel met schakelpaddles het sportieve karakter.

Kenmerkende Polestar designelementen

Onderstel met hoogwaardige componenten

Het onderstel is door Polestar geoptimaliseerd. Zo zijn fraaie goudkleurige en hoogwaardige Öhlins instelbare schokdempers toegepast met Dual Valve-technologie. De voorvering is aangepast en een Polestar veerpootbrug en verbeterde composietveren achter zorgen voor een werkelijk ongekend strak weggedrag. 19-inch (S60/V60) of 21-inch (XC60) lichtmetalen wielen met Y-spaakdesign benadrukken het dynamische karakter van het onderstel.

Polestar streeft naar de ideale combinatie van innovatieve geëlektrificeerde technologie en krachtige prestaties. Met de T8 Polestar Engineered kan – afhankelijk van het model- 70 tot 90 kilometer volledig elektrisch gereden worden.

Rijk uitgerust en aantrekkelijk geprijsd

De rijke standaarduitrusting van de Polestar Engineered uitvoeringen bestaat verder uit een Premium Audio by Harman Kardon, een glazen panoramisch schuif-/kanteldak (XC60), een Sensus-navigatiesysteem met smartphone-integratie, Volvo On Call en een met lederlook bekleed dashboard.

Volvo S60 T8 Polestar Engineered 250 km/h 0-100 in 4.4 sec. €64.995
Volvo V60 T8 Polestar Engineered 250 km/h 0-100 in 4.6 sec. €67.995
Volvo XC60 T8 Polestar Engineered 230 km/h 0-100 in 5,4 sec. €84.995
Rijk uitgerust en aantrekkelijk geprijsd
Rijk uitgerust en aantrekkelijk geprijsd
Vestigingen
 
NaardenHilversum