Volvo Personal Service

Direct contact met uw Personal Service Technician

Als één van de eerste dealers in Nederland heeft Buitenweg het werkplaatsconcept Volvo Personal Service ingevoerd. In onze vestiging in Hilversum kunt u samen met uw Personal Service Technician het onderhoud van uw Volvo laten uitvoeren. Ontdek nu het gemak van Volvo Personal Service.

 
Boek een afspraak
Boek een afspraak

Boek een afspraak

Wilt u het gemak van Volvo Personal Service ervaren? Boek een afspraak met een van onze Personal Service Technician!

Boek een afspraak
Boek een afspraak

Persoonlijk contact

Zowel vooraf als achteraf heeft u contact met dezelfde persoon. De Personal Service Technician kan u alles vertellen op het gebied van het onderhoud aan uw Volvo. Hij zal voor u alle technische vraagstukken  oplossen en uw auto elk jaar in topstaat brengen. Maak kennis met de service van Buitenweg en boek een afspraak bij onze Personal Service Technician.

Boek een afspraak

Gratis Wi-Fi in alle vestigingen

Terwijl het onderhoud wordt uitgevoerd kunt u gebruik maken van onze gratis Wi-Fi. In alle vestigingen logt u in met het wachtwoord "WelkombijVolvo".

VPS_buitenweg

Moderne werkplaats

Uw auto wordt met zorg bij ons behandeld. Een schone en goede werkplaats is daarvoor essentieel. Ook met de komst van Volvo Personal Service was het nodig om de werkplaats te verbouwen. Door te kijken naar de routing kunnen we nu efficiënter werken. Dat betekent dat het onderhoud sneller afgerond kan worden en uw auto binnen een uur weer buiten staat.

Moderne werkplaats
Vestigingen