Premium Finish Coating

Bescherming voor uw Volvo én het milieu

Een coating beschermt langer en duurzamer

Kies voor een premium lakbehandeling bij Volvo Buitenweg. Met uiterst duurzame producten op waterbasis wordt uw Volvo met zorg behandeld. Optimale bescherming voor uw Volvo én het milieu.

Premium Finish Coating is uiterst milieuvriendelijk en zorgt voor een diepe glans en kraswerend herstel van lak, glas en kunststof. De coating is daarnaast UV-bestendig en wasstraat-bestendig. Ook heeft vuil en roest minder kans.

Boek een afspraak

Als u al in uw Volvo rijdt, adviseren we om de lak eerst te laten polijsten. We maken voor u graag een aanbod op maat.

grote foto
Een coating beschermt langer en duurzamer

Slijtvast en duurzaam

Premium Finish Coating is een innovatieve waxvervanger die zich bindt aan de ondergrond en zo een zeer dunne vaste laag vormt. De oorspronkelijke uitstraling wordt zo hersteld of behouden. Het resultaat is niet alleen mooi maar biedt langdurige bescherming - vele malen langer dan waxen of sealants - tegen invloeden van buitenaf. Bovendien is een coating geschikt voor alle materialen en ondergronden.

Onze tarieven

Met Wash 'n Go pakket

Premium Finish Coating is verkrijgbaar voor €399. Zolang de voorraad strekt ontvangt u daar een Wash 'n Go pakket t.w.v. €30 gratis bij. We adviseren om een jaarlijkse nabehandeling door Buitenweg te laten verzorgen. Voor slechts €45 blijft de beschermlaag van uw Volvo in topconditie. U kunt ook bij ons terecht voor een duurzame wasbeurt. Voor €15 wordt uw Volvo gewassen en krijgt de coating een extra beschermlaag.

Boek een afspraak

Onze tarieven
Vestigingen
 
NaardenHilversum