Volvo Onderhoud

VERTROUWDE DESKUNDIGHEID

Profiteer niet alleen van de expertise van onze technici maar ook van een jaar lang gratis 24/7 wegenhulp.

 

Vertrouwd bij Buitenweg

Uw Volvo geeft u niet zomaar aan iedereen uit handen. Maar als het nodig is, dan het liefst aan mensen die er écht verstand van hebben. Bij Buitenweg werken speciaal opgeleide technici die iedere Volvo, van jong tot klassiek, met passie en toewijding behandelen.

Boek een afspraak

Vertrouwd bij Buitenweg

Algemene Periodieke Keuring

De APK is een wettelijk verplicht controlemoment. Uw Volvo wordt gekeurd op onderdelen als verkeersveiligheid, milieu en registratie. Juist daarom kunt u dit het best bij Volvo Buitenweg laten doen. Onze vakmensen kennen uw auto door en door en maken gebruik van specialistische gereedschappen en op úw Volvo afgestemde meetapparatuur. Zo wordt uw APK snel en effectief uitgevoerd. De prijs is € 25 all-in, dus inclusief roetmeting of viergasmeting en RDW afmeldkosten.

Boek een afspraak

Volvo Jaarbeurt

Speciaal voor alle berijders van de S40, V40 hatchback en V50 (bouwjaren 1996 – 2005) hebben we de Volvo Jaarbeurt ontwikkeld. Voor slechts € 299 is uw S40, V40 of V50 in de best mogelijke handen. Bovendien ontvangt u gratis de Volvo Card inclusief alle aanbiedingen en extra’s.

Boek een afspraak

Volvo Assistance

Uitgebreide mobiliteitsgarantie

Wanneer uw Volvo in onderhoud is bij een officiële Volvo-dealer ontvangt u Volvo Assistance. U krijgt daarmee een uitgebreide mobiliteitsgarantie, die u de zorgen uit handen neemt als u een keer met pech komt te staan. Zo heeft u recht op een vervangende auto voor maximaal drie werkdagen, als uw Volvo niet dezelfde dag te repareren is.

Toch kunnen drie dagen te kort zijn, zeker aan het begin van uw vakantie. Daarom kunt u voor slechts €40 per jaar Premium Assistance afsluiten. Daarmee bent u o.a. verzekerd voor vervangend vervoer tot 30 dagen, 5 hotelovernachtingen of Business Class vliegtickets naar huis.

Meer over Volvo Assistance

Premium Finish Coating

Optimale bescherming voor uw Volvo én het milieu

Kies voor een premium lakbehandeling bij Volvo Buitenweg. Premium Finish Coating is een innovatieve waxvervanger die zich bindt aan de ondergrond en zo een zeer dunne vaste laag vormt. Met uiterst duurzame producten op waterbasis wordt uw Volvo met zorg behandeld. Optimale bescherming voor uw Volvo én het milieu.

Meer informatie

Premium Finish Coating
Vestigingen