Nieuwsupdate Coronavirus

Wij informeren u graag over onze voorzorgsmaatregelen

 

Voorzorgsmaatregelen

Voor uw en onze gezondheid

  • Buitenweg houdt zich aan de richtlijnen van de overheid.
  • Wij kunnen u geen hand geven.
  • Wij hanteren een afstand van minimaal 1,5 meter wanneer we met u in gesprek zijn.
  • Wij hanteren strikte protocollen op gebied van handen wassen (elk half uur). Hoesten of niezen doen we aan de binnenkant van de elleboog.
  • Wij werken volledig contactloos. Wij nemen bijvoorbeeld uw sleutel niet direct aan, maar pakken deze op nadat u deze op de balie heeft gelegd. Wij vragen u om niet met contant geld maar per PIN te betalen. In de werkplaats werken wij met handschoenen aan.
  • De contactpunten van uw auto worden gereinigd voordat deze de werkplaats ingaat en nadat de werkzaamheden aan uw auto zijn voltooid. Denk hierbij aan stuurwiel, deurgrepen, versnellingshendel, startknop en dergelijke.
  • Vervangend vervoer, demovoertuigen en huurauto’s worden voor en na gebruik op dezelfde manier gereinigd.
  • In onze showroom en werkplaats worden dagelijks extra schoonmaakrondes uitgevoerd, met extra aandacht voor deurklinken, toiletten, wachtruimtes, balies en werkplekken. Koffie of thee wordt geserveerd in kartonnen bekertjes. Daarnaast staat desinfectie klaar op verschillende plekken voor zowel u als onze medewerkers. 
  • Indien u (lichte) verkoudheid- of griepverschijnselen heeft, in contact bent geweest met een persoon die is besmet met het coronavirus (COVID-19) of wanneer u in de afgelopen 14 dagen een risicogebied heeft bezocht, vragen we u om ons niet te bezoeken. Via telefoon en email staan wij voor u klaar.

Wij denken met u mee

Wanneer u in de komende weken een afspraak heeft voor onderhoud, kunt u bij ons terecht. Ook onze showrooms zijn geopend. Wanneer u niet naar ons toe kunt of wilt komen, bieden wij u graag een passende oplossing.

Onderhoud aan uw Volvo

Indien u niet naar ons toe kunt of wilt komen, kunnen wij uw auto thuis ophalen om het geplande onderhoud uit te voeren. Om dit in te plannen, kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

Contact opnemen


Aflevering van uw nieuwe Volvo

Wanneer u in de komende weken een aflevering heeft gepland voor uw nieuwe Volvo, kan uw afspraak doorgaan. De uitleg van uw nieuwe auto wordt tot het minimum beperkt en wordt zoveel mogelijk digitaal verstrekt. Op verzoek kunnen wij uw nieuwe auto bij u thuis afleveren. Om dit in te plannen kunt u contact opnemen met uw verkoopadviseur.


Private view en proefrit aan huis

Op verzoek zijn onze showrooms beschikbaar voor een private view. U kunt hiervoor een afspraak maken met één van onze verkoopadviseurs. Ons verkoopteam staat ook voor u klaar om door middel van videobellen de auto van uw voorkeur aan u te demonstreren.

Daarnaast bieden wij u een proefrit aan huis aan. U kunt hiervoor een proefrit aanvragen via onze website. Vervolgens komen wij naar u toe met de auto van uw voorkeur. Uiteraard houden wij ons hierbij aan bovenstaande voorzorgsmaatregelen.

Bekijk ons aanbod

De Tinfabriek

Alle geplande evenementen en vergaderingen met grotere groepen in De Tinfabriek zijn gecanceld tot en met 6 april. Ook de Koffiebar is gesloten voor flexwerken.

Tijdelijk kantoor

Wie kan thuiswerken, moet thuiswerken. Toch is dit niet altijd makkelijk, bijvoorbeeld als uw partner ook thuis moet werken of als u belangrijke afspraken hebt. Daarom zijn bij Meettin in De Tinfabriek een aantal vergaderruimtes beschikbaar voor mensen die moeten thuiswerken, tegen gereduceerd tarief. De ruimtes worden gereinigd voor en na uw bezoek. Daarnaast is de capaciteit van de vergaderruimtes aangepast, zodat u met gepaste afstand van uw collega kunt werken.

De Koffiebar van Meettin is gesloten. Toch kunt u een lunch bestellen, terwijl u in De Tinfabriek aan het werk bent. De lunch wordt met de grootste zorgvuldigheid bereid en wordt individueel verpakt.

Werkruimte boeken

Indien nodig worden onze maatregelen verder aangescherpt. Wij volgen hierbij de adviezen en instructies van de overheid. Wij hopen op uw begrip.
De Tinfabriek
Vestigingen