Volvo XC40 occasion van 2024

XC40 occasion van 2024

Erkenning voor een populair model.

Volvo XC40 is occasion van het jaar

Uitgeroepen door Automotive Management

Een erkenning waar we enorm trots op zijn: de Volvo XC40 is door Automotive Management uitgeroepen tot Occasion van het Jaar 2024. In 2018 won de XC40 al de Auto van het Jaar-prijs, maar ook als occasion is de SUV zeer in trek.

De vakjury prijst vooral de uitmuntende bouwkwaliteit van zowel de XC40 als de EX40, de diverse keuze aan aandrijflijnen – van conventionele brandstofmotoren tot (plug-in) hybrides en volledig elektrische varianten – en de hoge restwaarde. “Klanten hechten veel waarde aan zekerheid over de restwaarde, en Volvo biedt die zekerheid meer dan veel andere merken,” aldus de vakjury. Daarnaast ontvangt het dealernetwerk van Volvo lof: “Stabiel en betrouwbaar, net als de auto’s zelf.”

Wat deze prijs nog meer glans geeft, is dat zowel de EX40 als de XC40 vorig jaar werden uitgeroepen tot Zakenauto van het Jaar door Automotive. Dit onderstreept dat je met de Volvo EX40 en XC40 altijd een goede keuze maakt, zowel nieuw als gebruikt. Los van de XC40 valt ook het merk Volvo goed bij de jury.

Meer weten? Ontdek onze XC40 occasions of neem contact met ons op.

XC40 occasions