volvo ex30 in de tinfabriek

Verwelkoming van de Volvo EX30

In De Tinfabriek

De Volvo EX30 is gearriveerd

Nu te bezichtigen in Hilversum en Naarden

Met opwinding en trots delen wij verheugd het nieuws dat de langverwachte Volvo EX30 nu schittert in onze showrooms, zowel in Naarden als Hilversum. Deze nieuwe toevoeging aan onze collectie belichaamt de kernwaarden van Volvo: veiligheid, innovatie en stijl. Ervaar zelf de krachtige prestaties, het comfortabele interieur en de geavanceerde technologie die de Volvo EX30 te bieden heeft.

Reacties van onze klanten

Ruimtelijkheid en comfort
De initiële reacties van klanten op de Volvo EX30 zijn zeer positief. Een opvallend aspect dat herhaaldelijk wordt benadrukt, is de aangename verrassing van de grootte van de auto. Klanten geven aan dat de Volvo EX30 ruimer is dan ze aanvankelijk hadden gedacht.

Opmerkelijke stilte
Opvallend is het lage geluidsniveau van de auto, klanten zijn positief verrast. De uitstekende geluidsisolatie draagt niet alleen bij aan het comfort, maar benadrukt ook de aandacht voor detail en hoogwaardige bouwkwaliteit. De serene rijervaring voegt een extra element van luxe toe, waardoor de auto niet alleen ruim en stijlvol is, maar ook een oase van rust op de weg biedt.

Minimalistisch interieurontwerp
Een ander hoogtepunt in de verkregen feedback is het minimalistische ontwerp van het interieur. Klanten waarderen de eenvoud en stijl die in het interieur zijn verwerkt, wat bijdraagt aan een esthetisch aantrekkelijke en functionele rijervaring.

Groter dan verwacht
In vergelijking met andere SUV’s valt de Volvo EX30 op, doordat deze groter oogt dan verwacht, wat een positieve indruk achterlaat. Het visuele aspect van de auto spreekt duidelijk aan en draagt bij aan de aantrekkingskracht van het voertuig.

Moeiteloos in- en uitstappen
Een praktisch voordeel is het gemak van in- en uitstappen. Klanten ervaren het als moeiteloos, wat bijdraagt aan het algehele comfortniveau van de auto. Bovendien genieten zowel passagiers als de bestuurder van royale en comfortabele zitposities, wat de algemene tevredenheid met de Volvo EX30 verder versterkt.

Reacties van de pers

“Wordt een grote hit”
Autoblog ziet veel potentieel voor de Volvo EX30 en voorspelt dat het een groot succes zal worden.

“Overduidelijk een Volvo”
Volgens AutoWeek biedt de elektrische SUV Volvo EX30 veel waar voor zijn geld, met een uitstraling, interieur en rijgedrag die indruk maken.

“Direct vertrouwd vanaf het begin”
TopGear voelde zich snel thuis achter het stuur van de Volvo EX30, waarbij de rijeigenschappen als ‘lekker direct’ werden omschreven.

“Een auto van de toekomstige generatie”
AutoVisie prijst het hypermoderne interieur van de Volvo EX30, met een overzichtelijk centraal display.

“Schitterende voorbeelden van Scandinavisch design”
AutoReview is onder de indruk van interieurdetails zoals de soundbar, portiergrepen, middenarmsteun en slanke ventilatieroosters van de Volvo EX30.

volvo ex30 in de tinfabriek

volvo ex30 showroom hilversum

Functies

De Volvo EX30, een waar symbool van vooruitgang in de industrie, is ontworpen met oog voor zowel prestaties als duurzaamheid. Met geavanceerde technologieën en een indrukwekkend ontwerp belichaamt deze machine de compromisloze kwaliteit waar Volvo om bekend staat.

De Volvo EX30 is uitgerust met drie verschillende aandrijflijnen, waardoor bestuurders de mogelijkheid hebben om de prestaties en efficiëntie van hun voertuig aan te passen aan hun individuele behoeften. Deze veelzijdige aandrijflijnen zijn beschikbaar in drie configuraties: Core, Plus en Ultra.

Ongeacht de gekozen aandrijflijn profiteren bestuurders van geavanceerde connectiviteit dankzij het Google-infotainmentsysteem aan boord van de Volvo EX30. Dit systeem biedt intuïtieve bediening en naadloze integratie met digitale diensten, waardoor de bestuurder altijd verbonden blijft met de buitenwereld. Wat betreft het entertainment aan boord is de Volvo EX30 uitgerust met een hoogwaardige soundbar van Harman Kardon. Deze soundbar zorgt voor een indrukwekkende audiokwaliteit, waardoor elke rit een sonische belevenis wordt. Of het nu gaat om het luisteren naar muziek, het volgen van aanwijzingen van het navigatiesysteem of het voeren van handsfree gesprekken, de geluidservaring aan boord van de EX30 is fenomenaal.

Bovendien is de Volvo EX30 vervaardigd uit duurzame materialen, waardoor het voertuig niet alleen prestatiegericht is, maar ook een milieubewuste keuze vertegenwoordigt.

volvo ex30 bij volvo buitenweg in de showroom

volvo ex30 achterlamp showroom naarden

Kom langs

Wij nodigen u uit om de Volvo EX30 zelf te ervaren en deel te nemen aan een proefrit. Ontdek waarom deze compacte SUV een ware blikvanger is en de verwachtingen overtreft. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u alles te vertellen over de unieke kenmerken van deze opmerkelijke SUV en om al uw vragen te beantwoorden. Of u nu een gepassioneerde autoliefhebber bent of op zoek bent naar een betrouwbare en stijlvolle gezinsauto, de Volvo EX30 voldoet aan al uw verwachtingen.

U bent welkom in onze showrooms, waar de toekomst van autorijden begint met de Volvo EX30.

interieur volvo ex30 duurzaam gerecycled

Het interieur van de Volvo EX30

Een kijkje van binnen

De compacte SUV haalt inspiratie uit de natuur. Er is keuze uit de thema’s Breeze, Mist, Pine en Indigo. Maar de auto onderscheidt zich met duurzaamheid. Maar liefst 25% van het aluminium en 17% van het staal en kunststof zijn gerecycled.