VIP voor een avond

Powered by Volvo Buitenweg

VIP Vervoer voor theatergasten de Speeldoos

Theatergasten extra in de watten gelegd

Theater de Speeldoos in Baarn en Volvo Buitenweg komen met een gezamenlijk initiatief: het Speeldoos VIP Vervoer. Een service waarmee theaterpubliek thuis wordt opgehaald met een Volvo, naar het theater wordt vervoerd en na afloop weer wordt thuisgebracht. Elke maand loot het theater wie de gelukkige is die zich voor een avond VIP mag noemen.

Theaterdirecteur Tom van der Poel: “Ik speelde al langer met dit idee en ik ben heel blij dat Volvo Buitenweg er ook iets in zag. De theatergasten worden op de voorstellingsavond vervoerd door een bekwame chauffeur, die vrijwilliger is bij ons theater. We leggen deze gasten graag nog iets meer in de watten door hen vooraf en na afloop van de voorstelling een drankje aan te bieden. Ik ben heel benieuwd hoe ons publiek dit gaat ervaren. We zien dit als een eerst pilot die we bij gebleken succes later altijd kunnen uitbreiden.”

We dragen cultuur in onze regio een warm hart toe en wij vinden het erg leuk dat Tom ons heeft benaderd met zijn idee”, aldus Mark van der Meulen van Volvo Buitenweg. Theatergasten van De Speeldoos kunnen we extra verwennen met onze premium modellen. Wij beschouwen Vrienden van de Speeldoos tenslotte ook als onze vrienden.

onthulling vip vervoer

autosleutel overhandiging