Volvo Autotech Alliantie

Schadeherstel van de toekomst

Samenwerking met ASN Autoschade Almere

Eerste Volvo AutoTech Alliantie

Volgens de nieuwste eisen

Volvo Buitenweg en ASN Autoschade Almere starten een Hitech schadebedrijf dat als eerste erkend is door zowel Volvo als de AutoTech Alliantie; schadeherstel op het hoogste niveau. Vanaf 15 augustus bieden wij onze klanten Volvo Erkend schadeherstel aan op de modernste manier en volgens de hoogste veiligheidseisen. 

Met de komst van elektrische auto’s en uitgebreide veiligheidssystemen is schadeherstel ingewikkelder geworden. Een kleine afwijking in een camera of een verkeerd gerepareerde bumper kan grote gevolgen hebben voor de veiligheid van een bestuurder. Juist hierom gaat Volvo Buitenweg een toekomstbestendige samenwerking èn participatie aan met één van de vier Hitech centers van ASN Autoschade. 

Wat is de AutoTech Alliantie?
De AutoTech Alliantie is een vereniging van gerenommeerde autoschadebedrijven ontstaan vanuit een gat in de branche ten aanzien van opleiden, kennis en professionele inrichting. De klassieke opleidingsinstellingen konden de innovaties van de nieuwe auto’s niet bijhouden, waardoor het initiatief voor een nieuwe aanpak ontstond. 

De AutoTech Alliantie biedt op dit moment als enige een allround oplossing voor de aanpassingen die nodig zijn in het schadeherstelbedrijf van de toekomst. Dit ten aanzien van veilig repareren volgens de regels van de autofabrikant, VR lessen, inclusief certificeringen en rijks-diploma’s, modeltrainingen, goedkeuring van de overheid en de diverse autofabrikanten. 111 autoschadebedrijven in Nederland voldoen reeds aan de High Tech toelatingseisen van de vereniging, waaronder ASN Autoschade Almere.

Waarom de overstap naar en deelname in ASN Autoschade Almere?
In de afgelopen jaren kon u als klant terecht bij onze partner ASN Autoschade Gebroeders De Zeeuw in Naarden. Met veel genoegen kijken wij terug op een geslaagde samenwerking. Om veilig en correct schadeherstel in de toekomst te garanderen is met steeds complexer wordende auto’s een nieuwe werkwijze nodig. Op korte termijn is het te verwachten dat Volvo zwaardere eisen gaat stellen aan schadeherstel. Met de deelname aan de AutoTech Alliantie lopen wij voorop in deze ontwikkeling.

Wat zijn de verschillen?
Er zijn veel verschillen ten opzichte van traditioneel schadeherstel. Het herstel wordt uitgevoerd door HBO opgeleide monteurs die het AutoTech Alliantie traject hebben gevolgd. Tijdens de werkzaamheden wordt uitgebreid verslag gelegd van de werkzaamheden. Bovendien wordt alles gecontroleerd met de modernste kalibratie apparatuur. En natuurlijk worden alle veiligheidssystemen uitvoerig getest op de werking volgens fabrieksspecificaties.

Volvo Buitenweg transport

Herstel uitvoeren

Wij zijn er klaar voor

Met veel genoegen kijken beide partijen uit naar de samenwerking. Wilt u opgelopen schade Volvo Erkend laten herstellen? Om dit te garanderen is het belangrijk dat u het herstel via Buitenweg laat uitvoeren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.