Oranje internationals bij 't Spandersbosch

Naomi van As en Billy Bakker

Tijdens een meet & greet hebben Naomi van As en Billy Bakker een Volvo Clubbonus meter uitgereikt aan hockeyclub 't Spandersbosch.

 

#OranjeVolvo

De oranje Volvo XC60 waarin Naomi en Billy de tournee maakten trok veel bekijks. Op de zijkant van de auto stond hun namen en #OranjeVolvo. Iedereen die de Volvo tegenkwam werd opgeroepen hier een foto van te maken en deze met #OranjeVolvo op social media te plaatsen.

spandersbosch

Uitreiking Clubbonusmeter

Buitenweg kreeg de kans om de nieuwe Volvo Clubbonusmeter uit te laten reiken aan hun club door de twee Volvo ambassadeurs. Deze in het oog springende ‘meetlat’ toont aan hoeveel Volvo Clubbonussen de club al ontvangen heeft. Want voor elke Volvo die een lid bij zijn Volvo-Clubdealer koopt of least gaat er € 1000,- clubbonus naar de club.

Uitreiking Clubbonusmeter

Volvo | Driving Dutch Hockey

Hockeyinternationals Naomi van As en Billy Bakkers zijn ambassadeurs voor Volvo. Zij rijden met hun XC60 en V40 naar trainingen, naar wedstrijden van hun clubs en het Nederlands elftal. Als partner van de KNHB en hoofdsponsor Jong Oranje geeft Volvo op landelijk niveau al meer dan 20 jaar inhoud aan de band tussen Volvo en hockey. De basis van alle sportsuccessen ligt in de jeugd en de ontwikkeling van talenten. Daarom investeert Volvo in de districtsteams, nationale jeugdelftallen en Jong Oranje. Daar worden de talenten klaargestoomd voor het ‚grote werk’ in het Nederlands elftal.

Volvo | Driving Dutch Hockey
Volvo | Driving Dutch Hockey
Volvo | Driving Dutch Hockey
Vestigingen